PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
آخ گفتی واقعا حیف که پرسپولیس نیست اصلا رو چه حسابی اینا دوباره همون تیمهای جام قهرمانان آسیایه پارسال رو گزاشتن !!!!!!

مگه مال امسال رو نتونستن لایسنسش رو بگیرن؟؟؟؟
اینا ماله ساله قبله ، همیشه اینجوریه ، 2014 رو 2013 میذارن ، 2013 رو 2012 ، سال بعد ایشا...

دوستان فقط خواهشا كاري نكنيد اين تاپك هم مثل فيا 15 بشه
بريد صفحات 100يا130يا140تاپيك فيفا رو بخونيد ببينيد چه تعريف و تمجيدي مكنن حالا دارن چي ميگن
ايقدر بد گفتن كه ديگه آدم حالش بهم ميخوره فيفا بازي كنه
حالا تو اين تاپيك ببنيد چه خواهد شد
اولش يه عالم تعريف مي كنن يه 100 صفحه بگذره دوباره اينقد بد بگن كه آدمحالش از پس بهم بخوره

بچه ها امشب شما هم با سرور مشکل داشتید ؟ مشکلی که هست اینه اصلا نمیزاره بازی لگ بالایی بگیره و وقتی کیفیت اتصال پایین میاد خودش اتومات بازیو قطع می کنه حالا فرقی هم نداره نتیجه چی بوده به هر دو طرف 0 امتیاز میده :( من امشب فقط دو تا بازی تونستم تا آخر برم و سه تا بازی وسطش قطع شد در حالی که لگ بالایی هم نداشت

هر چقدر جلوتر میرم دارم به این نتیجه میرسم که دیگه توی PES 15 نباید گفت چه تیمی بهتره که باهاش نتیجه بگیریم باید بگیم چه تاکتیک و سیستمی بهتره و باهاش میشه بهتر نتیجه گرفت !

دوستان PES باز اگر مایل بودن لطفا IDشون برام بفرستن تا ادشون کنم

هر چقدر جلوتر میرم دارم به این نتیجه میرسم که دیگه توی PES 15 نباید گفت چه تیمی بهتره که باهاش نتیجه بگیریم باید بگیم چه تاکتیک و سیستمی بهتره و باهاش میشه بهتر نتیجه گرفت !

برا فیفا که افتخار نمی دادی:d حالا اگر خواستی بگو PES بزنیم.
این مشکل قطع شدن به صورت خفیف تر 1 ساعت پیش برای من پیش اومد , خفیف تر می گم چون بازی قطع نشد ولی خب لگ گرفت.

اقا الان رفتم psn که pes رو دانلود کنم(قبلا پیش خرید کرده بودم) الان روش که میرم نزده purchased !! میرم داخلش به جای دانلود زده try free demo !! این دیگه چجورش هست.بچه ها اگه کسی می تونه محبت کنه یه نگاه بندازه ببینه اینجوری هست برای همه یا نه

برا فیفا که افتخار نمی دادی:d حالا اگر خواستی بگو PES بزنیم.
این مشکل قطع شدن به صورت خفیف تر 1 ساعت پیش برای من پیش اومد , خفیف تر می گم چون بازی قطع نشد ولی خب لگ گرفت.

فیفا هم حالا می زنیم ;) PES هم باعث افتخاره بیا استقلال فولاد بزنیم :دی

بازی مثل فیفا های قبل آنلاین پس میخواد آخه من pes بازی نکردم تا قبل این

نه هیچ کد آنلاینی نداره . کلا دیگه نسل هشتم اکثر شرکت ها از جمله EA اون محدودیت Online Pass کنار گذاشتن و هر کدی داخل بازی می بینید برای دانلود محتوای اضافس نه Online Pass

نسخه Day One Edition بازی PES 15 هم یک کد برای محتوای اضافی در بخش My Club داره .

بچه ها امشب شما هم با سرور مشکل داشتید ؟ مشکلی که هست اینه اصلا نمیزاره بازی لگ بالایی بگیره و وقتی کیفیت اتصال پایین میاد خودش اتومات بازیو قطع می کنه حالا فرقی هم نداره نتیجه چی بوده به هر دو طرف 0 امتیاز میده :( من امشب فقط دو تا بازی تونستم تا آخر برم و سه تا بازی وسطش قطع شد در حالی که لگ بالایی هم نداشت

داداش سینا قابل بدونی با هم بزنیم عزیز

تو فیفا که سعادت نداشتم باهات بازی کنم ولی میدونم هم بازیت ماهه هم خودت ماهی ;):bighug:

آیدیه من که اینه : Black-Love1986

البته آیدیه قبلیم که برای ps3 بود بن شد متاسفانه اینو تازه ساختم

بقیه دوستان عزیز هم لطفا ادد کنید

فدای همتون:x

- - -ویرایش - - -

یعنی هیشکی الان به psn دسترسی نداره؟؟

داداشم برو تو استور از قسمت library بعد بازیرو ببین هست اگه باشه احتمالا اونجا میتونی دانلود کنی

داداش سینا قابل بدونی با هم بزنیم عزیز

تو فیفا که سعادت نداشتم باهات بازی کنم ولی میدونم هم بازیت ماهه هم خودت ماهی ;):bighug:

آیدیه من که اینه : Black-Love1986

البته آیدیه قبلیم که برای ps3 بود بن شد متاسفانه اینو تازه ساختم

بقیه دوستان عزیز هم لطفا ادد کنید

فدای همتون:x

- - -ویرایش - - -

داداشم برو تو استور از قسمت library بعد بازیرو ببین هست اگه باشه احتمالا اونجا میتونی دانلود کنی

نیست.صبح میشد راحت دانلود کرد.من وقت نکردم.امشب اومدم هنگ کردم دیگه.فکر کنم psn باز قاطی کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or