PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دوستان مسابقات آنلاینش چجوریه ؟ من خیلی سال هست فیفا بازی میکنم و این دو سال اخیر هم فقط آنلاین بازی میکنم و واسم مهمه بخش آنلاینش .

اما الان با این مشکلات و آرکید شدن فیفا و تعریفا دوستا از Pes وسوسه شدم بازیو بگیرم . فقط دوستان یه توضیح از بخش آنلاین بازی بدن که مثلا چیزی مثل سیزن فیفا داره ؟ چجوریاس .

مرسی

اقا کسی راهی بلده پینگ رو برای pes 15 پایین بیارم؟امروز با هر خارجی بازی می کردم تا 10 دقیقه نهایتا می تونستم توی بازی بمونم مینداختم بیرون

اقا کسی راهی بلده پینگ رو برای pes 15 پایین بیارم؟امروز با هر خارجی بازی می کردم تا 10 دقیقه نهایتا می تونستم توی بازی بمونم مینداختم بیرون

با كابل لن وصل كن حتما اكه نشد از pc تو dos رو ping بكير ببين امارت جه جوريه البته با سايت كونامي بايد ping بكيري زير400باشه خوبه و reqest نبايد بده اكه داد ispخوب نيسته

نقد IGN هم خیلی جالب بود . در بخشی از نقدش گفته که Konami با PES تونسته به ریشه های دوره PS2 خودش برگرده . PES 15 درست همونطوری هستش که در تبلیغات گفته شده ، بازی در بخش های آنلاین پیشرفت خوبی داشته ، ویژگی های خوبی در بخش شبیه سازی داره و تونسته بازگشت خیلی خوبی در این سری رقم بزنه .

دوستان مسابقات آنلاینش چجوریه ؟ من خیلی سال هست فیفا بازی میکنم و این دو سال اخیر هم فقط آنلاین بازی میکنم و واسم مهمه بخش آنلاینش .

اما الان با این مشکلات و آرکید شدن فیفا و تعریفا دوستا از Pes وسوسه شدم بازیو بگیرم . فقط دوستان یه توضیح از بخش آنلاین بازی بدن که مثلا چیزی مثل سیزن فیفا داره ؟ چجوریاس .

مرسی

از نظر کیفیت خداروشکر سرور ها شرایط قابل قبولی دارن . اما در مورد بخش های آنلاین ، بازی دو بخش اصلی داره . یکی Division که در واقع شبیه بخش Season فیفا هستش اما یک مقدار ویژگی های متفاوتی داره . بخش دیگه هم My Club هستش که در واقع شبیه Ultimate Team فیفا هستش .

چند وقت پیش آریا ( @Dinosaur ) تو یکی از تاپیک های بخش اخبار حرف قشنگی زده بود.گفته بود نسل قبل با مشکلاتی که PS3 داشت شرکت های ژاپنی دچار مشکل شده بودند و نتونسته بودن قدرت عالی که تو PS1 , PS2 داشتن تکرار کنند
خوشبختانه تو نسل جدیدی که شروع شده سونی با PS4 کنسول قدرت مندی داره که هم از نظر طراحی و هم نظر فروش عالی عمل کرده و این کار باعث شده شرکت های ژاپنی هم بهتر شده باشند و امیدواریم به روند عالی خودشون برگردند
یکی از همین نمونه ها PES هست که از قرار معلوم تو این شماره خاطره های روز های قبل زنده کرده و بازی خوبی کونامی عرضه کرده
خود من چون التیمیت فیفا بازی می کنم وقت این ندارم بازی فوتبال دیگه تهیه کنم (با توجه به اینکه در درجه اول بازی های دیگه انجام میدم بعد سراغ فوتبال میرم) اما از موفقیت PES خوشحال ام و احتمالا برای تست هم شده چند دست PES 15 بازی کنم
اول از این نظر که 2 بازی فوتبال خوب و رقیب با هم دیگه داریم که این باعث میشه طرفدارهای هر کدوم بازی مورد علاقه شون انجام بدن و از روی اجبار اون یکی بازی نکنند.از طرفدارهای هر 2 بازی هم خواهش می کنم کمتر سراغ تاپیک اون یکی بازی برن و شروع به اذیت طرفدارهای اون یکی بکنند(تا چند وقت قبل فن های PES اون ور بودن حالا فن های فیفا این ور هستن)هر 2 بازی هنوز باگ ها و مشکلات خودشون دارن و اگه قرار به باگ گیری باشی اون یکی بازی هم کم باگ نداره مثل همین باگ تو رفتن بازیکن ها که صفحه قبل گذاشتن روی فیفا هم این باگ هست
دوم اینکه قدرت گرفتن PES باعث میشه EA احساس خطر کنه و بر روی تیم سازنده فیفا فشار بیشتری بیاره و بفهمه بی رقیب نیست و باید پیشرفت کنه نه بازی بیشتر باگ دار بشه و آرکیدتر کنه.
مشخصا ea کانادا که سازنده فیفا هست 2 تا تیم داره که به صورت چرخشی هر سال 1 شماره فیفا هر کدوم عرضه می کنند(با توجه به خصوصیات بازی که 15 شبیه 13 هست و 14 شبیه 12 و اینکه خود EA قبل عرضه 15 گفت 16 در حال ساخت هست).با اتفاقات امسال امیدوارم سال آینده هم PES کامل تر و عالی تری داشته باشیم و هم تیم اصلی فیفا که بعد 14 داره روی 16 کار می کنه خیلی بهتر عمل کنه تا سال آینده 2 بازی فوتبال قوی داشته باشیم که طرفدارهای هر 2 راضی کنه و هر کدوم به بازی مورد علاقه خودشون بپردازند

سلام دوستان من تازه عضو شدم و این اولین پيامم هست ...خیلی خوشحالم که Pes یک بازی خوب ساخت امسال هوادارانش را خوشحال کرد ...کسی رو ایکس باکس آنلاین بازی میکنه با هم بزنیم???

جوابببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب

منظورم سرعت بازی هستش
اگه منظورت اینه که تو آنلاین بخوای سرعت بازی رو بزاری رو 2+ یا 1+ باید بگم که امکان پذیر نیست...

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من تازه عضو شدم و این اولین پيامم هست ...خیلی خوشحالم که Pes یک بازی خوب ساخت امسال هوادارانش را خوشحال کرد ...کسی رو ایکس باکس آنلاین بازی میکنه با هم بزنیم???
سلام...رفیق شما باید بری بخش xbox این سوالو بپرسی...

PES 2015 | Xbox One

افتضاح شده. نه تنها پیشرفت نداشته بلکه گرافیکش از ۲۰۱۴ هم کمتر شده.

این یارو اصلا بازی نکرده تاحالا
دروغ میگه

اگه بازی کرده باشه هم طرفدار فیفا هست
چون همه میدونن امسال پی ای اس بهترین شده

Sent from my iPhone using Tapatalk

من موندم خدایی تو کار اینا که تعصبی هی میام جر و بحث سر فیفا و پی اس اخه مگه باباتون این بازی رو ساخته که این همه بحث میکنید

حالا بی خیال
لطفن این سوال من رو جواب بدید
آیا پی اس مود حذفی داره؟
اکثر بازیکنان اسمشون اسم واقعی نیست ، گزارشگر اسم بازیکنانی که فقط لایسنس شدن رو تلفظ می کنند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or