PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
ببخشید اما اگه گرافیک این بازی نسل شش هم باشه سگش شرف داره به اینکه کسی تو بازی مثل یکی از دوستان که

همین حالا تو تاپیک NFS & NBA 15 :d اینجوری گل بخوره نقل قول یکی از دوستان از اون تاپیک در زیر بخونید و بخندید =))

ویدئو داری بده ما هم ببینیم!

به حرف باشه که منم میتونم داستان برات ببافم....

ولی PES 2015 نسخه 360 که من تست کردم سوای گرافیک داغون،از وسط زمین شوت کنی معمولا گله!:d

رونالدو که انگار نیترو میزنه و در عرض یک ثانیه دفاع 3 متر عقب میمونه ازش!b-)
مسی هم که مادر بگرید پدر زار زند:-o

کاشته زدنش منو کشته!!!
بچه 2 ساله هم میتونه گل کنه!

ماشالله اینقدرم کیفیت بازی بالاست نقد هم به زور براش میاد و مجلات وقت نمیزارن بازی رو حتی نقد کنن!!!!:))

ولی PES 2015 نسخه 360 که من تست کردم سوای گرافیک داغون،از وسط زمین شوت کنی معمولا گله!:d

کاشته زدنش منو کشته!!!

ماشالله اینقدرم کیفیت بازی بالاست نقد هم به زور براش میاد و مجلات وقت نمیزارن بازی رو حتی نقد کنن!!!!:))
هر وقت نسخه ی PS4 یا Xoneو بازی کردی بعد بیا نظر بده...
در مورد جمله ی دومت هیچ حرفی ندارم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o

آخرین ویرایش:

کاشته زدنش منو کشته!!!

اینم یه نقل قول دیگه از تاپیک NFS & NBA 15 :dبرای بعضیا که ما رو چیز فرض کردن و خودشون رو به خواب بردن نکنه

ایشونم دروغ میگن یا باید فیلم بزاریم باورتون شه

دیشب داشتم سیزن بازی میکردم من ناپولی بودم، حریف هم مارسی، بازی 1-1 بود و یه برد واسه پروموشن میخواستم که برسم دیویژن 2. طرف از چند قدم جلوتر از نیم دایره مرکز زمین با L2 + شوت توپو انداخت سه کنج دروازه :|
بضی وقتا از خودم سوال میپرسم که چرا هنوز بازی میکنم؟ مجبورم آخه؟ :biggrin1:
شاید چون دیجیتالی خریدم و نمیشه بازی رو عوض کنم :biggrin1:
اگه دیسک بازی رو خریده بودم مدتها پیش فروخته بودم
:biggrin1:

مرد مومن همه دارن مینالن از فیفا مخصوصا از سرعت بازیکنای سرعتی مثل رونالدو مسی و ... بعد شما میایی انگ

بازیتونو به PES میچسبونی جالبه والا

در ضمن نقد میخوای اگه سایتای معتبری مثل یورو گیمر یا گیم اسپات و ... رو میشناسی نقد کردند اتفاقا فوق العاده هم

تعریف و تمجید کردند و البته دوستان عزیز در صفحه های قبل نقدشون رو گزاشتند

در مورد کیفیت هم که اصلا حرفشو نزن نمیدونستی بدون متای PES شده 84 بالاتر

از متای بستکتبال و ماشین رانیه NFS & NBA 15 :d:))

خدا یه سریا رو شفا بده . کار و زندگی و ول کردن . دارن رو اعصاب مردم راه میرن و بازی مورد علاقه دیگران و ترول می کنن .
واقعا خدا شفا بده ...:|
حاجی بدت میاد چرا رفتی بازی و گرفتی ؟:|
البته پشت کارشون تحسین برانگیزه .

اینم یه نقل قول دیگه از تاپیک NFS & NBA 15 :dبرای بعضیا که ما رو چیز فرض کردن و خودشون رو به خواب بردن نکنه

ایشونم دروغ میگن یا باید فیلم بزاریم باورتون شه

مرد مومن همه دارن مینالن از فیفا مخصوصا از سرعت بازیکنای سرعتی مثل رونالدو مسی و ... بعد شما میایی انگ

بازیتونو به PES میچسبونی جالبه والا

در ضمن نقد میخوای اگه سایتای معتبری مثل یورو گیمر یا گیم اسپات و ... رو میشناسی نقد کردند اتفاقا فوق العاده هم

تعریف و تمجید کردند و البته دوستان عزیز در صفحه های قبل نقدشون رو گزاشتند

در مورد کیفیت هم که اصلا حرفشو نزن نمیدونستی بدون متای PES شده 84 بالاتر

از متای بستکتبال و ماشین رانیه NFS & NBA 15 :d:))
فعلا pulش نيست بعدشم بايد از سرورها و مدهاي انلاينش مطمئن بشم :d

- - -ویرایش - - -

خدا یه سریا رو شفا بده . کار و زندگی و ول کردن . دارن رو اعصاب مردم راه میرن و بازی مورد علاقه دیگران و ترول می کنن .
واقعا خدا شفا بده ...:|
حاجی بدت میاد چرا رفتی بازی و گرفتی ؟:|
البته پشت کارشون تحسین برانگیزه .
از روي اواتاره بعضيا ميشه به درجه هوشيشون pey برد اين كه ايدي لايو psn هم نداره copy باز افلاين bozorgie:))

فعلا pulش نيست بعدشم بايد از سرورها و مدهاي انلاينش مطمئن بشم :d

مصطفی جان مای کلاب رو امشب تست میکنم خبرش رو بهت میدم

این جملتو برای این حرفه من که گفتم دیگه باید محل سکونتت رو عوض کنی گفتی حاجی :d

ترسیدم نبینی جملمو ویرایشش کردم حذفش کردم :d

دوستانی که انلاین بازی کردن بیشتر در مورد سرور ها و کیفیتشون توضیح بدن که اگه بدون مشکل هست ما هم بعد 4 سال لبیک بگیم :دی

p.s : در مورد وینینگ الون و pes که دوستان تو صفحات قبل در موردش بحث کردن این دو بازی هیچ تفاوتی خاصی با هم ندارن و فقط در کشور ژاپن با نام وینینگ الون عرضه می شه و در اروپا و امریکا pes ، دقیقا مشابه خیلی از بازی های دیگه ژاپنی مثل بایوهازارد و resident evil که دو اسمه هستن . البته اگه درست خاطرم باشه بعضی از نسخه های وینینگ الون در بخش افلاین از یک درجه سختی بیشتر برخوردار بوده و جز این تفاوتی وجود نداره و بحث دو اسمه بودن هست .

دوستانی که انلاین بازی کردن بیشتر در مورد سرور ها و کیفیتشون توضیح بدن که اگه بدون مشکل هست ما هم بعد 4 سال لبیک بگیم :دی
d
p.s : در مورد وینینگ الون و pes که دوستان تو صفحات قبل در موردش بحث کردن این دو بازی هیچ تفاوتی خاصی با هم ندارن و فقط در کشور ژاپن با نام وینینگ الون عرضه می شه و در اروپا و امریکا pes ، دقیقا مشابه خیلی از بازی های دیگه ژاپنی مثل بایوهازارد و resident evil که دو اسمه هستن . البته اگه درست خاطرم باشه بعضی از نسخه های وینینگ الون در بخش افلاین از یک درجه سختی بیشتر برخوردار بوده و جز این تفاوتی وجود نداره و بحث دو اسمه بودن هست .
به به داداش كيانوش فن فيفا ١٥ راه gom كردي:-":d

دوستانی که انلاین بازی کردن بیشتر در مورد سرور ها و کیفیتشون توضیح بدن که اگه بدون مشکل هست ما هم بعد 4 سال لبیک بگیم :biggrin1:

سرور هاش هیچ مشکلی دارن اقا بگیر:d البته به دلیل کم بودن تعداد دوستانی که PES دارن نتونستم Online Freindlies رو تست کنم ولی خب بخش دویژنش بدون هیچ مشکلی برقراره و کار می کنه. مچ میکینگش سرش و تهش 15 ثانیه طول نمی کشه ( لااقل برای من که اینطور بود) بعدشم که میری تو بازی دیگه لگ نداره. دیلی هم نمی تونم به طور قطعی نظر بدم داره یا نه چون باید یه دست Online Freindlies هم بزنم بعد بگم بهت.

____
بچه ها امروز یه دست فولاد رو برداشتم.:d حریفم بارسلونا بود ( بدیش همینه که محدودیت نداره و ممکنه همچین تیمی بیاد رو به روت که البته به لطف گیم پلی خوبش این مشکلش به طور کامل رفع شده.) طرفم بازی بلد نبود به راحتی با فولاد توپ رو روی زمین می گردوندم. بازی تا دقیقه ی 40-45 صفر صفر بود و طرف یک شوت هم نزده بود. جالبیش این بود که مینداخت تا با مسی بدوه چون هوش مصنوعی دفاع ها خوب بودش و از همون اول درست یار گیری می کردن قبل از اینکه توپ بهش برسه یا توپش رو می زدم یا پرسینگ رو سریع انجام می دادم تا سریع توپ رو از دست بده. این کار رو با 3 دفاع انجام می دادم ( و البته دو تا هافبک دفاعی هم اضافه می شدن.) خیلی جالبه مرد می خوام با یه تیم یک ستاره تو بازی دیگه(:d) بره یه مسی رو دفاع کنه. اون 3 دفاع و 2 تا هافبک دفاعی هم همشون عقب باشن نه اینکه تو دفاع بعدا اضافه بشن.:d تو فوتبال واقعی که مسی رو هاشم بیک زاده دفاع می کنه(البته توهین به مسی نکردم ها مسی از دید من بهترین بازیکن دهه ی اخیر فوتباله فقط اینو گفتم که بگم تو فوتبال واقعی این چیز ها ممکنه و دقیقا طبیعت فوتبال هم همین غیر قابل پشی بینی بودنش هست البته بر اساس منطق) , رونالدو رو گاهی اوقات تو سرعت مدافعان وسط می گیرن , توی PES هم خداروشکر دقیقا همینه و میشه دفاع کرد این بازیکنا رو با تعداد کم دفاع البته اگر به اندازه ی کافی مهارت داشته باشی. مثل بازی دیگه نیست که اگر 2 در مقابل یک هم باشی و اون یک رونالدو هم باشه و اون دو مدافعانی مثل بواتنگ و بن اتیه هم باشن , اگر طرفت یکم بازی بلد باشه می تونه دفاعات رو بکنه تو قوطی حلبی درش هم بذاره حتی اگر تو خیلی بازیت خوب باشه.:d از این صحبت ها چه نتیجه ای می خوام بگیرم؟! می خوام بگم که مهارت در انجام بازی فوتبال در PES پیشی میگیره بر اتفاقات و مهارت در استفاده از باگی فوتبال:d

هاشم بیک زاده کجا بود ، پولادی بود یه پا دو پا میزد به مسی :-j
حیف که پرسپولیس رو نداره ،ایشا... ساله دیگه :d

آخ گفتی واقعا حیف که پرسپولیس نیست اصلا رو چه حسابی اینا دوباره همون تیمهای جام قهرمانان آسیایه پارسال رو گزاشتن !!!!!!

مگه مال امسال رو نتونستن لایسنسش رو بگیرن؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or