PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
داداشي اگه منظورت اينه كه كسي بازي رو پيش خريد كرده
بله من اينكارو كردم
سه روز پيش لينك دانلود هم واسم اومد و شروع كردم بيست گيگ رو دانلود كردن
اما در ابتداي كار يه حجم ٤ گيگ واسم دانلود شد و اون كه تموم شد من تونستم بازي كنم منتها فقط دو تا تيم داشت رئال قهرمان باشگاه هاي اروپا و سويا قهرمان ليگ اروپا كه در واقع ميشه سوپركاپ اروپا
همين و چيز اضافه تري نداشت
اما ادامه بازي داره دانلود ميشه تا الان ١٥ گيگ دانلود شده و چيزي حدود ١٠ گيگ بايد دانلود شد كه من فكر تا ٥ شنبه غروب كل بازي دانلود شه و من بتونم به تمام قسمتها دسترسي كامل داشته باشم
ضمنا اون dlc هم كه شما صحبتش رو كرديد وجود داره و در قسمت Add -ON وجود داره و به صورت رايگان هستش كه من زدم دانلود كنه كه پيغام داد اول بايد كل بازي دانلود شع بعد ميتونيد dlc رو نصب كنيد
اميدوارم تا حدودي كمكت كرده باشم

داداش دمت گرم بابت راهنماییت

من الان که میرم قسمت add-on و روی دانلود کلیک میکنم دیدی یه حالتی میشه صفحه برای قبل دانلود اونجوری میشه اما بعدش هیچی دانلود نمیشه

من رو دو تا کنسول تست کردم اما دقیقا همینجوری شد و هیچ چیزی دانلود نشد جالب اینجاست که وقتی میزنی دانلود شه و دانلود نمیشه

دیگه از قسمت add-on حذف میشه و جالبتر اینه که میری داخل بازی هیچ چیزی اضافه نشده و وقتی از بازی میایی بیرون میبینی با کمال تعجب

دوباره به قسمت add-on دانلود پک برگشته و اجازه دانلود میده !!!! و دوباره دقیقا همونجوریه و چیزی دانلود نمیشه

به نظرت مشکل از خود استوره یا از طرفه منه داداش ؟؟؟

????????

در مورد سوال اولت قبل از اینکه بازی شروع بشه یک سری تنظیمات برای انرژی بازیکن ها وجود داره و به جای Random میتونی روی High بزاری . اینطوری فکر می کنم این مشکل برطرف بشه

در مورد سوال دوم من دو سالی بخش مسترلیگ نرفتم اما امسال از نظر من تغییر بنیادی و بزرگی نکرده . ضمن اینکه طراحی منو بخش مسترلیگ هم خیلی ضعیف کار شده و اون زیبایی و رابط کاربری ساده منو اصلی بازی نداره . به طور کلی به دلیل کمبود لایسنس ها و لیگ ها مربی گری در مسترلیگ حس آزادی عمل زیادی برای نقل و انتقالات و دلالی بهت نمیده . در خود بازی هم بدلیل مشکلات هوش مصنوعی و ضعیف بودن درجه سختی CPU خیلی بازی تورو تشویق نمی کنه که خودت بازی کنی و بیشتر Sim Match میزنی .

لوگو و پیراهن هم تغییری نمی کنه . یک سری تیمها لایسنس نشدن و اسم و نام و لباسشون مطابق واقعیت نیست . اما ترانسفر ها طی آپدیتی که دادن کاملا درست شده . حجم آپدیت هم فکر می کنم 1.2GB هستش

یک نمونه گل چیپ در pes 2015 که توسط خودم زده و آپلود گردید بازیه هلند و برزیل زننده گل فن پرسی و درجه سختی تاپ پلیر

Pro Evolution Soccer 2015_20141112125429.mp4 - 4.9 MB

- - -ویرایش - - -

کسی رو که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی رو که خودش رو زده به خواب عمراً!!!اینا رو برای شما نگفتم شما میگی این مورد باگ نیست خوب حتما نیست برو حالشو ببر;)

اگه پیس باگ داره در عوض فیفا باگی هستش که تبدیل به بازی شده :دی...کلا باگه

کسی نیست سوال منو جواب بده ؟

نه سالن داره
نه فوتبال زنان داره
نه ورزشگاه امارات آرسنال رو توش شبیه سازی کردند ....همه این موارد شایعه ای بیش نبود

برید به این قسمت training-skills training-expert-chip shot بعد از چند ضربه اول که باید از روی یک مانع چیپ بزنید دروازبان میاد که باید به اون چیپ بزنید تمام مواردی رو که بحث شد در موردش رو اونجا مشاهده خواهید کرد:|

داداش دمت گرم بابت راهنماییت

من الان که میرم قسمت add-on و روی دانلود کلیک میکنم دیدی یه حالتی میشه صفحه برای قبل دانلود اونجوری میشه اما بعدش هیچی دانلود نمیشه

من رو دو تا کنسول تست کردم اما دقیقا همینجوری شد و هیچ چیزی دانلود نشد جالب اینجاست که وقتی میزنی دانلود شه و دانلود نمیشه

دیگه از قسمت add-on حذف میشه و جالبتر اینه که میری داخل بازی هیچ چیزی اضافه نشده و وقتی از بازی میایی بیرون میبینی با کمال تعجب

دوباره به قسمت add-on دانلود پک برگشته و اجازه دانلود میده !!!! و دوباره دقیقا همونجوریه و چیزی دانلود نمیشه

به نظرت مشکل از خود استوره یا از طرفه منه داداش ؟؟؟

بايد تا فردا شب صبر كني
من بتونم كامل بازي رو دانلود كنم
تا منم تست كنم و جوابت رو بدم
احتمالا ٥ شنبه غروب يا جمعه صبح جواب شما رو ميدم
:)

من این تستی که عباس جان گفت انجام دادم حرف شما درست ولی من دو ساعت با cpu بزی کردم فقط یک بار چنین موقعیتی گیرم اومد که اونم گل نشد با دوستم هم بازی کردم ولی راجع به باگ چیزی بهش نگفتم بازم بهم موقعیت نداد چون واقعا سخته تو چنین شرایطی قرار بگیری .ولی وقتی بهش گفتم دسته رو ول کرد و این کارو چند بار انجام دادیم و به یه نتیجه جالب رسیدیم اول اینکه با فرواردهایی که اورال زیر 85 دارن از هر 5 تا فقط یک دونه گل شد دوم با هافبک ها هنوز کمتر ولی با فرواردهای بالای 85 از هر چهارتا دوتا گل شد و با رونالدو و بیل و مسی تقریبا همه گل شد و جالبترین نکته اینه که دروازبانهای خوب مثل نویر و کاسیاس و بوفون خیلی کم گل میخورن شاید با رونالدو از هر 5 تا یکی .
خواهشم اینه دوستان هم مثل من اینا رو تست کنن اگه درست باشه به نظر من باگ نمیشه چون شما برید کلیپ های چیپ مسی و نیستلروی و راول گونزالس و توتی کبیر رو ببینید به موضوع پی میبرید.

یک نمونه گل چیپ در pes 2015 که توسط خودم زده و آپلود گردید بازیه هلند و برزیل زننده گل فن پرسی و درجه سختی تاپ پلیر

Pro Evolution Soccer 2015_20141112125429.mp4 - 4.9 MB

- - -ویرایش - - -

کسی رو که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی رو که خودش رو زده به خواب عمراً!!!اینا رو برای شما نگفتم شما میگی این مورد باگ نیست خوب حتما نیست برو حالشو ببر;)
این توپ میخوره به سر مدافع و تغییر جهت میده میره تو دروازه
تو واقعیت هم اگه کسی توپ رو از اون زاویه بتونه چیپ کنه زاویه مخالف احتمال گل شدنش نزدیک به صد درصده

خواهشم اینه دوستان هم مثل من اینا رو تست کنن اگه درست باشه به نظر من باگ نمیشه چون شما برید کلیپ های چیپ مسی و نیستلروی و راول گونزالس و توتی کبیر رو ببینید به موضوع پی میبرید.

شدید باهات موافقم ، اگه شما یه شبیه ساز واقعی رو میخوای باید این رو تحمل کنی ، چون تو فوتبال واقعی هست ، دورازه فوتبال 7 متر و نیمه ، میری گوشه دورازه بان اومده سمتی که شما هستی و زاویه رو بسته ، دیگه یه بازیکن مثل رونالدو و مسی عیارشون به همین چیزاش که همچین توپ هایی رو گل بکنن . شبیه ساز واقعی یعنی این

من این تستی که عباس جان گفت انجام دادم حرف شما درست ولی من دو ساعت با cpu بزی کردم فقط یک بار چنین موقعیتی گیرم اومد که اونم گل نشد با دوستم هم بازی کردم ولی راجع به باگ چیزی بهش نگفتم بازم بهم موقعیت نداد چون واقعا سخته تو چنین شرایطی قرار بگیری .ولی وقتی بهش گفتم دسته رو ول کرد و این کارو چند بار انجام دادیم و به یه نتیجه جالب رسیدیم اول اینکه با فرواردهایی که اورال زیر 85 دارن از هر 5 تا فقط یک دونه گل شد دوم با هافبک ها هنوز کمتر ولی با فرواردهای بالای 85 از هر چهارتا دوتا گل شد و با رونالدو و بیل و مسی تقریبا همه گل شد و جالبترین نکته اینه که دروازبانهای خوب مثل نویر و کاسیاس و بوفون خیلی کم گل میخورن شاید با رونالدو از هر 5 تا یکی .

آقا من نظر قبلی مو پس میگیرم !
به نظرم حرف ایشون درست تره ... قبلا رو حالت دونفره (البته تاپ پلیر) و با ول کردن دستۀ دوم امتحان کرده بودم ببینم این قضیه باگ درسته یا نه، اون موقع فکر کردم خیلی موثره ...
اما تو حالت بازی معمولی حداقل جلوی کامپیوتر که خیلی خیلی به ندرت موقعیتش پیش میاد و اونم چون بازیکن کاملا آزاد نیست معمولا خوب نمیزنه ...
4 تا بازی الان با هدف باگ چیپ زدن بازی کردم که اصلا گل چیپ غیر طبیعی موفق نشدم بزنم، و فقط چند تا تک به تک ساده رو تونستم چیپ بزنم که اونا رو نمیشد بهش گفت باگ ... اما باید اذعان کرد که چیپ زدن در تک به تک های کامل خیلی خیلی راحته ...
البته منکر اون باگ چیپ های غیر طبیعی (زاویه بسته و زاویه باز اما بدون خروج دروازبان) نمیشم، ولی موقعیتش خیلی کم پیش میاد که اونام اکثرا در مواقعیه که انتخاب های بهتری هم (با احتمال گل بیشتر) داری
یعنی اگه تمرکزت رو بذاری رو باگ زدن به احتمال زیاد ضرر میکنی تو بازی
(حالا شاید نسخۀ اصلی بازی بهترم شده باشه)
البته باید بیشتر بازی کنم تا دقیقتر متوجه بشم ...
حالا یه سوال دارم که ممکنه در مورد بازی دونفره (اگه حریف باگیست باشه) به کار بیاد:
من یکی از رفیقام یه بار باهام بازی کرد رو بعضی موقعیتا نشانگر رو میبرد رو دروازبان و خودش با دسته عکس العمل نشون میداد ...
این کار با چه دکمه ای هست؟ و به نظرتون میتونه در مورد چیپ موثر باشه؟ (مثلا اگه حریف چیپ آروم و بلند زد دروازبان رو چند قدم ببری عقب بعد خودت توپ رو بگیری)

آیدی بدید باز واسه آنلاینش منکه شکار آنلاینشم...
تو نسخه pc سریع pes edit میاد آپدیت میده لایسنس میکنه و اسم و تیم و... اضافه و تکمیل میکنه واسشون :(
فقط توpc بدیش اینه گفتن گرافیک نسل 7 روشه و فقط xbox1 و PS4 هستن که با گرافیک بالاتری اجرا میکنه بازیو...اساتید باز نظرشونو بدن که حقیقت داره یا نه...:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or