PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
منم دموی جفتشونو دانلود کردم فیفا و pes 15
pes نسخه نکست جن نداشت قبل از این و نسخه 14 روی نسله قبلشم تقریبا میشه گفت نیمه کاره بود
من از قدیم pes باز بودم قدیمیای سایت ام همه در جریانن
ولی یه ایراده بدی که تو این نسخه دیدم دویدنه بدون توپ بازیکنها بود که دستاشون بد تو مخه
در کل فک کنم سرگرم کننده باشه ولی تغییره خاصی ندیدم که بشه گفت نسله هشتمی هست

فیفا ام تقریبا مثله هموم فیفا 14 هست که رو ps4 دارمش
البته چون خیلی فیفا باز نیستم ممکنه متوجه نشم ولی از نظره من تغییر خاصی با 14 نکرده

چیش جالب بود؟ نقد نسل قبل؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

داداش گلم شما اگه درست میخوندی متوجه میشدی غیر از اینکه موتور گرافیکی نسخه 15 با نسخه های قبلی مقایسه کرده به خیلی نکات مهم نیز اشاره کرده

Sent from my LG G2 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
این ویدیویی که گذاشتین که طرف مثل مسی داره بازی میکنه چرا اینجوریه؟دروازبانا کلا نگاه میکنن:دی بوفون اصلا شباهتی به واقعیتش نداشت!

داداش گلم شما اگه درست میخوندی متوجه میشدی غیر از اینکه موتور گرافیکی نسخه 15 با نسخه های قبلی مقایسه کرده به خیلی نکات مهم نیز اشاره کرده

Sent from my LG G2 using Tapatalk

دوست عزیزم...تا اونجایی که من خوندم طرف کلا با نسخه ps3 مقایسه کرده... خیلی از قسمتهام مربوط به گرافیک بود. کلا همین فاکس انجین نسل هشتمی هست که خوب با نسل قبلی بهینه شده.
چه در مورد فیفا و چه pes نمیشه رو کنسول نسل قبل مقایسشون کرد.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

:|:|:|

- - -ویرایش - - -

:|:|:|:|:|:|
کجای حرفم اشتباه بود؟؟؟ من هم PES میزدم هم فیفا ولی فیفا نسبت به سالای قبلش ناامیدم کرد. دموش خوب بود ولی نسخه اصلی نه!!!

- - -ویرایش - - -

جدي ميگيد فيفا ١٥ دموش بهتر بود يا شوخي ميكنيد؟ مگه ميشه؟ كلا يه هفت هشت روز بين دمو و اصليش فاصله بود!
تو همون 7.8 روز گند زدن بهش!!!

- - -ویرایش - - -

منم دموی جفتشونو دانلود کردم فیفا و pes 15
pes نسخه نکست جن نداشت قبل از این و نسخه 14 روی نسله قبلشم تقریبا میشه گفت نیمه کاره بود
من از قدیم pes باز بودم قدیمیای سایت ام همه در جریانن
ولی یه ایراده بدی که تو این نسخه دیدم دویدنه بدون توپ بازیکنها بود که دستاشون بد تو مخه
در کل فک کنم سرگرم کننده باشه ولی تغییره خاصی ندیدم که بشه گفت نسله هشتمی هست

فیفا ام تقریبا مثله هموم فیفا 14 هست که رو ps4 دارمش
البته چون خیلی فیفا باز نیستم ممکنه متوجه نشم ولی از نظره من تغییر خاصی با 14 نکرده
سرعت مزخرف بازیکنا، هوش مصنوعی ضعیف دروازه بان، AA بد!!! امسال PES رو میخرم!

این ویدیویی که گذاشتین که طرف مثل مسی داره بازی میکنه چرا اینجوریه؟دروازبانا کلا نگاه میکنن:دی بوفون اصلا شباهتی به واقعیتش نداشت!

کلا هرکس جلوی مسی بازی میکنه از کالبد خودش خارج میشه و تبدیل به یه آدم معمولی میشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or