PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
PES 2015 - Play Like Messi:-o

یعنی گل آخر مسی که نوعی چیپ میزنه هیچی ! اون پا قدم زدن دروازه بان برای گرفتن توپ در حد خداست :-o

PES 2015 - Play Like Messi - YouTube

اینم لینک مدیاقایر با کیفیت 720p

https://www.mediafire.com/?kd4mkhay46suoj8

بسیار جالب بود :d
منم با cpu که بازی میکردم چندتا ازین حرکات رو مسی رو ما پیاده کرد.player id ـه دیگه :d
بازی یه چیزی داره که باعث میشه من هر روز برم دمو رو بازی کنم ولی بعلت بیروح بودن و نداشتن هیجان بعد 2-3 تا بازی میام بیرون.

از نکات جالب همین ویدئو رو ببینید که مسی همه ی touch هاش به توپ با پای چپه ، بغیر از اون دریبل سر پا ، حالا فیفا میاد اولین عکسی که از فیفا 15 نکست جنش بعد از اون همه هیاهو بیرون میده مسیه که داره با پای راست پاس میده :| رعایت یه سری نکات ساده اینقدرم سخت نیست بخدا

images

راستی این گزارشگر بازی بود که تو ویدئو بالایی گزارش میکرد ؟ جان چمپیون بود ؟ عوض شده نسبت به سالهای پیش؟

بسیار جالب بود :d
منم با cpu که بازی میکردم چندتا ازین حرکات رو مسی رو ما پیاده کرد.player id ـه دیگه :d
بازی یه چیزی داره که باعث میشه من هر روز برم دمو رو بازی کنم ولی بعلت بیروح بودن و نداشتن هیجان بعد 2-3 تا بازی میام بیرون.

از نکات جالب همین ویدئو رو ببینید که مسی همه ی touch هاش به توپ با پای چپه ، بغیر از اون دریبل سر پا ، حالا فیفا میاد اولین عکسی که از فیفا 15 نکست جنش بعد از اون همه هیاهو بیرون میده مسیه که داره با پای راست پاس میده :| رعایت یه سری نکات ساده اینقدرم سخت نیست بخدا

images

راستی این گزارشگر بازی بود که تو ویدئو بالایی گزارش میکرد ؟ جان چمپیون بود ؟ عوض شده نسبت به سالهای پیش؟
این ویدئو ساخته یه شخص عادی بوده و ویدئوی رسمی نبوده از طرف کونامی و گزارشگر هم مونتاژ شده هستش (گزارش گر این ویدئو جان چمپیون نیست ) ولی کاشکی همین گزارشگر در بازی بود ولی حیف که ..........

آخرین ویرایش:
نه اون نبود به نظرم
ولی معرکه بود اگه با همین شیوه گزارشگری کنه

امیدوارم امسال همن جان چمپیون نحوه گزارش گری و تنوع گزارش گریش بهتر بشه !! البته بهتر که چه عرض کتم باید تحولی ایجاد بشه چون واقعا در این بخش گزارش گری بازی به شدت مشکل داره ولی صدا گذاری بازی از نسخه 2014 خیلی خیلی بهتر شده و صدا گذاری ورزشگاه ها قابل قبول بود ولی این گزارشگر (جان چمپیون ) بد جوری رو اعصابه ! البته گزارش گر بسیار معروفی هستش و من فکر کنم کارگردان بخش صدا گذاری بازی که باید نوشته هایی رو که برای جان چمپیون میذاره و همین طور بگه که به چه نوعی جان چمپیون گزارش کنه و گرنه جان چمپیون در بازی واقعی به مراتب بهتر از بازی کامپیوتری گزارش میکنه ولی خب من به شخصه عاشق صدای مارتین تیلور هستم ...........

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

سلام من دمو ساکر رو بازی کردم بی نظیر بود و فقط یه مشکل دیدم اونم با کریس .روبن.مسی.بیل.شما راحت تو عرض میتونی حرکت کنی و شوت بزنی و گل الیته شما تا تو ۱۸ قدم میتونی بیای و جلوتر توپ رو میگیرن ولی تا ۱۸ قدم دفاع ها خنگ میشن اگه این مشکل حل شه بازی بدون مشکل میشه به نظر شما این باگ تو نسخه اصلی برطرف میشه مرسی
درباره مشکلی که گفتی من که متاسفانه هنوز بازی نکردم و نمیتونم نظری بدم ولی خب امیدواریم که مشکلات در نسخه اصلی بر طرف بشه با توجه مدت زمان زیاد و فاصله زمانی که نسبت به این نسخه دمو و انتشار بازی مونده .....

من دمو رو دانلود کردم انیمیشن حرکات بازیکنا و شوت و پاسکاریشون خیلی بهتر شده و گیم پلی بازی خوبه نه عالی با فیفا هنوز خیلی فاصله داره ولی از نسخه سال پیش بهتر شده و بالانس تر شده.
ولی سرعت بازی بالانس نیست یا خیلی کنده و یه دفعی میره رو حالت تند و بازی هم که هیجان خاصی نداره , هوش مصنوعی حریف هم متوسطه و چالش بزرگی نداره.تاکتیک ها و اینستراکشن ها جالبی طراحی کردن.
گزارشگر که نداره همون بهتر اون گزارشگر کذایی نباشه بهتره , صدای تماشاگرا در حده خوبه.
از نظر گرافیکی طراحی صورت و هیکل هارو خوب طراحی کردن ولی هنوزم مصنوعی و بی روحن , کیفیت ورزشگاه و چمن ضعیفه.
طراحی منو , پاور بار بازیکنان , گیم پلن در حد فاجعه است و یه پسرفت کاملا بزرگ و اون طراحی زیبا سالهای پیش شده در حده دو نسل قبل.واقعا تو این زمینه بی سلیقه ان نمیدونم چه فکری کردن.
با تمام این تفاسیر از انتظارات من بالاتر بود و شروع خوبی داشت برای شروع نسل ولی هنوز خیلی عقبه از فیفا تو تمام زمینه ها.امیدوارم سالهای بعد همین نکات مثبتم به منفی تبدیل نشه که کونامی استاده تو این زمینه.
خیلی خوب شد دمو رو دانلود کردم نتیجه گیری کامل کردم که بازی ارزش خریدن ارجینال و آکبند نداره همین دمو کافیه برای چند دست سرگرم بودن و تنوع دادن به فوتبال امسالم در کنار فیفا.

آخرین ویرایش:
دیروز اکانت هنگ کنگی رو که ساخته بودم زدم deactive کردم و بعد هم پاکش کردم... دمو روش قفل اومد... یوزر پسش رو هم یادم نبود و مجبور شدم مال آمریکا رو دانلود کنم خوب جای دایره و ضربدر عوض شده بود... اما جالبه بعد بیش از 30 دست بازی تک نفره و دو نفره هر دونفرمون به این نتیجه رسیدیم که مال آمریکا با قبلی فرق هایی داره...!!! مثلا با تکل بیشتر میشوتن... دروازه بان یجورای کلا حرکاتش عوض شده و در کل گیم پلی یه تفاوتهایی هر چند جزئی داشته... کسی امتحان کرده هر دورو؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دیروز اکانت هنگ کنگی رو که ساخته بودم زدم deactive کردم و بعد هم پاکش کردم... دمو روش قفل اومد... یوزر پسش رو هم یادم نبود و مجبور شدم مال آمریکا رو دانلود کنم خوب جای دایره و ضربدر عوض شده بود... اما جالبه بعد بیش از 30 دست بازی تک نفره و دو نفره هر دونفرمون به این نتیجه رسیدیم که مال آمریکا با قبلی فرق هایی داره...!!! مثلا با تکل بیشتر میشوتن... دروازه بان یجورای کلا حرکاتش عوض شده و در کل گیم پلی یه تفاوتهایی هر چند جزئی داشته... کسی امتحان کرده هر دورو؟!

فرق خوب یا بد
و یعنی چه
با تکل بیشتر میشوتن

فرق خوب یا بد
و یعنی چه
با تکل بیشتر میشوتن

بنظرم بهتر بودن تغییرها... ببینید وقتی توپ با بازیکن فاصلش زیاده قبلا یه کم طولش میداد به توپ برسه بعد بشوته الان خودشو میندازه زمین و سمت توپ هر جور شده ضربه میزنه به توپ ... که خوب دقت زیادی نداره...

من از دمو خیلی خوشم اومد ایندفعه . من از همون اول پس باز بودم و هر بار که خواستم خودمو با فیفا وفق بدم نشد که نشد . تو دو سه سال قبل دیگه داشتم از پس نا امید میشدم که این دمو منو امیدوار کرد . پس داره به روزهای اوجش برمیگرده : )
سخت منتظر نسخه نهاییشم مخصوصا واسه آنلاین !

PES 2015 - Play Like Messi:-o

یعنی گل آخر مسی که نوعی چیپ میزنه هیچی ! اون پا قدم زدن دروازه بان برای گرفتن توپ در حد خداست :-o

PES 2015 - Play Like Messi - YouTube

اینم لینک مدیافایر با کیفیت 720p

https://www.mediafire.com/?kd4mkhay46suoj8

اقا تو این ویدیو که گرافیک بازی محشر بود!بسیار عامه پسند تر از گرافیک فیفا! واقعا گرافیکش اینطوریه؟ چرا بعضیا میگن خوب نیست گرافیکش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or