PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خب سرانجام بازی PES 2015 رو بازی کردم و بالای 40 دست بازی کردم تا بتونم درباره این بازی و نسبت به این نسخه از دمو نظر اولیه خودم رو بدم !!!

برای تمامی PES بازی های قدیمی و جدید ( هر چی طرفدار داشت این بازی کونامی با دست خودش نسل قبل خیلی از طرفدار های بی شمارش رو پروند حالا باید جان بده تا طرفدار های قدیمی خودش رو از دوباره جذب کنه !!! ) دارم با قاطعیت میگم کونامی بعد از یک نسل فاجعه بار تونسته با قدمی مثبت و کاملا درست و حساب شده پا به نسل جدید بذاره و اولین فوتبال خودش رو که داره در نسل جدید عرضه میکنه یقین دارم طرفدار های قدیمی و جدید خودش رو راضی میکنه گیم پلی این بازی واقعا پیشرفت قابل توجهی کرده و کونامی بعد از مدت ها تونسته راه و مسیر درست خودش رو از دوباره پیدا کنه !

PES 2015 بازی بی نقصی نیست و مشکلات زیادی صد در صد داره خصوصا در بخش گرافیک (باید منتظر کیفیت گرافیک اصلی در نسخه نهایی باشیم ) و حاشیه ها ( حاشیه ها و صحنه های آهسته و قطع نشدن بازی شاهکاره در فیفا 15 نسل جدید یعنی در این بخش pes 2015 یک بازنده کامل در مقابل فیفا 15 هستش ) ولی به نظر من بازی PES 2015 در جایی نمره بسیار بالایی دریافت میکنه و اونم بخش گیم پلی بازی هستش که واقعا خیلی عالیه و نمره بسیار بالایی در این بخش دریافت میکنه ولی تا بازی اصلی نیاد و مستر لیگ ، بخش آنلاین ، گرافیک و گیم پلی اصلی ،کزارش گری بازی و خلاصه خیلی از موارد دیگه اصلا نمیشه نظر قطعی داد که بازی در مجموع چه نمره ای میگیره

ولی به جرات میتونم بگم PES 2015 در بخش گیم پلی در همین نسخه دمو کاملا میتونه با گیم پلی فیفا رقابت کنه و حتی در بخش گیم پلی و هوش مصنوعی pes نسبت به هوش مصنوعی فیفا که بازی PES 2015 هوش انسانی تری داره !!! و در بسیاری از بخش ها از گیم پلی فیفا 15 سر تر هستش ...... حالا دارم متوجه میشم چرا این بازی در نمایشگاه گیمز کام بهترین بازی ورزشی شد !

تا بازی اصلی نیاد من خودم به شخصه اصلا دوست ندارم نقدی از این بازی بنویسم ........

نکته : تنظیمات دوربین بازی رو دوستان میتونن به ترتیب 1 ، 2 ، 4 بذارن و برای من که این حالت تنظیم عالی هستش !

آخرین ویرایش:
درسته الان با فیفا فاصله داره ولی خودتم میدونی که این موتور جدید یک ساله راه افتاده و الان نمیتونه همه رو با هم اصلاح کنه قدم اول گیم پلی هست که به خوبی جا افتاده بعد میشه رو الباقی مثل شیرجه دروازه بان ها که فقط میخابن رو زمین و چمن ووووووو کاربشه و بازی دو سال دیگه از رقیبش جلو نزنه از اونم عقب نمیمونه

دوستان کسی با ژابی آلونسو بازی کرده ؟؟؟؟!!!! یعنی منظورم اینه که کسی به نحوه پاس های قطری و هوایی طویل ژابی آلونسو دقت کرده که هم انیمیش مخصوص این نوع پاس دادنش طراحی شده و هم این که نوع چرخش و ارتفاع این نوع پاس آلونسو با خیلی از بازیکن ها فرق داره :-o اصلا چرا به حرف من گوش میدین برین خودتون با آلونسو یدونه از این نوع پاس هاش منظورم پاس های هوایی هستش که با مثلث + L1 داده میشه واقعا شاهکاره !!! پیرلو هم همین داستان رو داره ،کروس هم همین طور و .............

یعنی بعد از هزار سال یه فوتبال من دیدم که سر آخر بازیکن هایی مثل پیرلو ، کروس ، آلونسو ،ژاوی حداقل قابلیت های پاس هاشون با بازیکن های دیگه فرق داشته باشه !!!

Player ID جالبیش اینجاست که فقط برای خوشگل کردن و قشنگ کردن نمای بازی نیست یعنی به جز انیمیشن طراحی شده برای بازیکن ها این انیمشن ها واقعا باعث میشن که نحوه ضربه به توپ و از این قبیل موضوعات باعث بشه واقعا تفاوت رو احساس کنین !!

با کریس رونالدو برین ضربه سر بزنین دقیقا نحوه پرشش برای ضربه زدن به توپ کاملا Player ID هستش و پرشش از خیلی از بازیکن ها بیشتر هستش !

روبن ، شواینی ، پیرلو ،نویر ، بواتنگ ،کیه لینی ، گوتزه ،ریبری ،گرت بیل ، سرخیو راموس ، نیمار ،اینیستا ، رونالدو ، مسی ، بوفون ، لام و خیلی از بازیکن های دیگه این رفتار و هوششون در بازی واقعا گیم پلی بازی رو زیبا کرده ......

ولی یکی از باگ ها و نکات خیلی بد نسخه دمو هنگام ضربه کرنر هستش که بازیکن سی پی یو حالا میواد هر کسی باشه ضربه کر نر رو فقط به یک شکل و با ارتفاع بالا میزنه که باعث میشه ضربات کر نر سی پی یو هیچ خطری نداشته باشه یعنی این قسمت یک باگ هستش که امیدوارم در نسخه اصلی برطرف بشه ولی ضربات آزاد به غیر از کرنر از طرف سی پی یو هیچ مشکلی نداره و قابل قبول هستش !

راستش رو بخواین چمن بازی خیلی به دلم ننشست !!! نمیدونم شاید چمن فیفا 15 رو دیدم این طوری شدم ولی از دید من یکی چمن فیفا 15 واقعا بهتر هستش و امیدوارم در نسخه اصلی کیفیت چمن بازی در PES 2015 بهتر بشه خصوصا این که چمن در ورزشگاه های دیگه فرق میکنه و شاید چمن این ورزشگاه خوب نباشه ولی من خیلی با چمن بازی در کل حال نکردم ولی خب شاید خیلی ها نظرشون در این بخش با من تفاوت داشته باشه !

آخرین ویرایش:
امین جان مرسی بابت توضیحاتت. من یک pes باز حرفه ای هستم. منتهی تو نسل قبل که ان بلاها سرش اومد بیشتر فیفا بازی میکردم. هر چند تو ان هم حرفه ای هستم. واقعا خوشحالم که بازی خوبی شده
اخه دوستان این عنوان را مسخره میکردند که چطور تو گیمز کام جایزه برده!:)

ولی یکی از
باگ ها و نکات خیلی بد نسخه
دمو هنگام ضربه کرنر هستش که بازیکن سی پی یو حالا میواد هر کسی باشه ضربه کر نر رو
فقط به یک شکل و با ارتفاع بالا میزنه که باعث میشه ضربات کر نر سی پی یو هیچ خطری نداشته باشه یعنی این قسمت یک باگ هستش که امیدوارم در نسخه اصلی برطرف بشه ولی ضربات آزاد به غیر از کرنر از طرف سی پی یو هیچ مشکلی نداره و قابل قبول هستش !
امین جان با توجه به زمان 44 روزه تا انتشار بازی امکانش هست با کمک دوستان بازیسنتر ایرادهای نسخه دمو رو به گوش مسیولان کونامی و یا شخص ادام رسوند؟
مثلا همین کرنری که گفتی
یا موقع ضربه کرنر و ایستگاهی بشه با چهار جهت اصلی هم استفاده کرد

دوستان کسی با ژابی آلونسو بازی کرده ؟؟؟؟!!!! یعنی منظورم اینه که کسی به نحوه پاس های قطری و هوایی طویل ژابی آلونسو دقت کرده که هم انیمیش مخصوص این نوع پاس دادنش طراحی شده و هم این که نوع چرخش و ارتفاع این نوع پاس آلونسو با خیلی از بازیکن ها فرق داره :-o اصلا چرا به حرف من گوش میدین برین خودتون با آلونسو یدونه از این نوع پاس هاش منظورم پاس های هوایی هستش که با مثلث + L1 داده میشه واقعا شاهکاره !!! پیرلو هم همین داستان رو داره ،کروس هم همین طور و .............

پیس13 هم همین قابلیت رو داشت...اسنایدر و پیرلو با بقیه فرق داشت///کسایی که point to point کارت و چندتا کارت دیگه داشتن استایل پاسشون فرق میکرد

پیس13 هم همین قابلیت رو داشت...اسنایدر و پیرلو با بقیه فرق داشت///کسایی که point to point کارت و چندتا کارت دیگه داشتن استایل پاسشون فرق میکرد
آره دقیقا همین طور که میگین ولی خب PLAYER ID نسخه 2015 با این انیمیشن های با کیفیت و این گستردگی واقعا یه لذت دیگه ای داره به نسبت نسخه 2013 !

- - -ویرایش - - -

امین جان با توجه به زمان 44 روزه تا انتشار بازی امکانش هست با کمک دوستان بازیسنتر ایرادهای نسخه دمو رو به گوش مسیولان کونامی و یا شخص ادام رسوند؟
مثلا همین کرنری که گفتی
یا موقع ضربه کرنر و ایستگاهی بشه با چهار جهت اصلی هم استفاده کرد
بچه های فروم خارجی و خود من هم فیدبک هامون رو تا جایی که میتونستیم دادیم البته من امسال خیلی وقت نداشتم و کم فیدبک دادم ........ حالا این مشکل حل میشه و یا نه رو نمیدونم ولی واقعا اگه به این مشکل خیلی خیلی ساده توجهی نکنن واقعا خنده داره !! ، یعنی اصلا مشکلی نیست که بخواد ماه ها زمان ببره از اون دسته مشکلاتی هستش که میشه در عرض چند روز حلش کرد چون گفتم این مشکل فقط در ضربات کرنر هستش و در قسمت های دیگه ضربات ایستگاهی در جا های مختلف مشکلی نیست ........

اینم برای شما و دوستان دیگه که میخواین نظرات و انتقادهاتون رو درباره بازی بدین .

http://winningelevenblog.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=22756&start=260

آخرین ویرایش:
واقعن توپ رو خیلی عالی درست کردن ادم حال میکنه پاس میده مثل واقعیت توپ این ور اون ور میره و چیز جالب که الان دیدم وقتی یه بازی کنی پاس میده بعد شما بدن توپ با تک میزنیدش یه جوری اخ میگه انگار جلو چشت زدنش خیلی حال کردم

واقعن توپ رو خیلی عالی درست کردن ادم حال میکنه پاس میده مثل واقعیت توپ این ور اون ور میره و چیز جالب که الان دیدم وقتی یه بازی کنی پاس میده بعد شما بدن توپ با تک میزنیدش یه جوری اخ میگه انگار جلو چشت زدنش خیلی حال کردم
منتظر نقد قشنگت هستم
نقد یه ساکر باز خیلی به واقعیت برام نزدیکه

دموی پس 15 رو بازی کردم حدودا 10 دست پشت سر هم و به نظرم نسبت به نسخه قبلی از همه نظر پیشرفت کرده وباید بگم طرفدارهای سری پس رو که صد در صد راضی میکنه و برای طرفدارهای فیفا از جمله خودم هم یک بازی خوب و سرگرم کننده خواهد بود خدارو شکر امسال میتونیم دو تا فوتبال خوب رو تجربه کنیم تنها نقطه ضعفش هم لاینسس هاشه که اون رو دیگه نمیشه کاریش کرد و باید باهاش کنار بیایم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or