PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
اقا تو این ویدیو که گرافیک بازی محشر بود!بسیار عامه پسند تر از گرافیک فیفا! واقعا گرافیکش اینطوریه؟ چرا بعضیا میگن خوب نیست گرافیکش؟

داداش فوتبال ناب یعنی pes ...مردم خیلیا میگن kia sportage خوبه!
ظاهر بینی صرف دلیل این توصیفه

من چمن pes رو میبنم اینطوری میشم:|:-&انگار داری روی موکت بازی میکنید:|
این دمو هم هیچ گونه انیمیشنی هم نداشت:| من نمیدونم شما چطوری میگید دمو خوبه:|

من چمن pes رو میبنم اینطوری میشم:|:-&انگار داری روی موکت بازی میکنید:|
این دمو هم هیچ گونه انیمیشنی هم نداشت:| من نمیدونم شما چطوری میگید دمو خوبه:|
اخه شما عادت دارید به فوتبال کارتنی
کلیپ مسی چند پست بالاتر ببینی میفهمی فوتبال یعنی چه

اخه شما عادت دارید به فوتبال کارتنی
کلیپ مسی چند پست بالاتر ببینی میفهمی فوتبال یعنی چه

تریلر مال دمو بود؟؟ خداییش من توی دمو همچین چمنی رو ندیدم! نگاه کنید انیمیشن های توی بازی کاری میکنه که بازی جذاب تر بشه و به واقعیت نزدیک بشه من توی دمویی که بازی کردم بعد از هر کرنر یا اوت صحنه ی اهسته ی قبلش رو نشون میداد! برای منی که فیفا بازی میکنم اصلا قابل تحمل نیست! من این نکته رو مطمئن نیستم که برای زاویه دوربین هست یا نه ولی وقتی داریم بازی میکنیم تماشاگر هارو نشون نمیده ولی توی فیفا دوربین کمی از بالا تر هست و میتونید قسمت بیش تری از تماشاگر هارو ببینید. توی همون تریلر هم زمانی که سوارز به مسی پاس میده دفاع رو ببینید! هیچ کدوم حتی نزدیک مسی هم نمیشند
من تنها نکته ای که توی دموش دوست داشتم پاسکاریش بود که واقعا برای من هیجان انگیز بود!;)

PES 2015 - Play Like Messi:-o

یعنی گل آخر مسی که نوعی چیپ میزنه هیچی ! اون پا قدم زدن دروازه بان برای گرفتن توپ در حد خداست :-o

PES 2015 - Play Like Messi - YouTube

اینم لینک مدیافایر با کیفیت 720p

https://www.mediafire.com/?kd4mkhay46suoj8
قیافه من هنگام دیدن:
:-&
:(
:-/
:|
:d
:-o
:bighug:
:x:x:x
یعنی کاری که این تریلر با من کرد داعش با عراق نکرد!!! داغونم کرد!!! اصن عالی بود مخصوصا اون تلاش دروازه بان برای گرفتن چیپ مسی!!!!!!!
مرسی KONAMI

- - -ویرایش - - -

تریلر مال دمو بود؟؟ خداییش من توی دمو همچین چمنی رو ندیدم! نگاه کنید انیمیشن های توی بازی کاری میکنه که بازی جذاب تر بشه و به واقعیت نزدیک بشه من توی دمویی که بازی کردم بعد از هر کرنر یا اوت صحنه ی اهسته ی قبلش رو نشون میداد! برای منی که فیفا بازی میکنم اصلا قابل تحمل نیست! من این نکته رو مطمئن نیستم که برای زاویه دوربین هست یا نه ولی وقتی داریم بازی میکنیم تماشاگر هارو نشون نمیده ولی توی فیفا دوربین کمی از بالا تر هست و میتونید قسمت بیش تری از تماشاگر هارو ببینید. توی همون تریلر هم زمانی که سوارز به مسی پاس میده دفاع رو ببینید! هیچ کدوم حتی نزدیک مسی هم نمیشند
من تنها نکته ای که توی دموش دوست داشتم پاسکاریش بود که واقعا برای من هیجان انگیز بود!;)
دمو یه چیز خیلی سبک از بازیه که شما فقط با طرح کلی آشنا شی! نسخه اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!

قیافه من هنگام دیدن:
:-&
:(
:-/
:|
:d
:-o
:bighug:
:x:x:x
یعنی کاری که این تریلر با من کرد داعش با عراق نکرد!!! داغونم کرد!!! اصن عالی بود مخصوصا اون تلاش دروازه بان برای گرفتن چیپ مسی!!!!!!!
مرسی KONAMI

- - -ویرایش - - -

دمو یه چیز خیلی سبک از بازیه که شما فقط با طرح کلی آشنا شی! نسخه اصلی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!

نظر اول من هم در رابطه با دمو بود;)

PES 2015 بر روی PS4 به صورت ۱۰۸۰p/60FPS و بر روی Xbox One به صورت ۷۲۰p/60FPS اجرا می شود

به تازگی شرکت Konami در وبسایت رسمی ژاپنی خود بالاخره میزان نرخ فریم و رزولیشن بازی PES 2015 را اعلام کرد. با توجه به اعلامیه این شرکت بازی PES 2015 بر روی PS4 به صورت ۱۰۸۰p/60FPS و بر روی Xbox One به صورت ۷۲۰p/60FPS اجرا می شود.
مطمئنا این خبر، خبری خوشایند برای دارندگان کنسول نسل هشتمی Xbox One نیست. همانطور که در جزئیات تصویر زیر مشاهده میکنید (زبان ژاپنی) PES 2015 همانند بسیاری از بازی های دیگر بر روی PS4 به صورت ۱۰۸۰p/60FPS اجرا می شود، این در حالی است که در کنسول رقیب (Xbox One) بازی با رزولیشن پایین ۷۲۰p و با نرخ فریم ۶۰ خواهد بود. رزولیشن ۷۲۰p بر روی Xbox One پایین است چرا که بازی بر روی PlayStation 3 که یک کنسول نسل هفتمی است به همین صورت یعنی با رزولیشن ۷۲۰p اجرا می شود. تصویر زیر مستقیما از سایت کونامی گرفته شده است (منبع :گیمفا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or