PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
-دریبل زدن ها کاملا منطقی شده...اینطوری نیست که با رونالدو یا مسی بتونید 5 نفرو دریبل کنید...
هر سال همه اولش همینو میگن‎:|
بعد سال بعد هم همینو میگن

فکر کنم به خاطر اینه که هنوز با بازی کاملا آشنا نشدن.

نسخه 2014 رو من کم بازی کردم ولی فکر کنم به سختی میشد دریبل کرد البته دقیق یادم نیست
شاید واقعا درست شده باشه

عزیز باید با شوک جهت ضربه رو مشخص کنیم یا میشه با جهت های چپ و راست هم جهت رو عوض کرد

بارون و برف داره بازی؟
باید جهت رو با R3 مشخص کنید...
والا من تو تنظیمات بازی ندیدم همچین چیزی...

- - -ویرایش - - -

از فیلمی که دیدم حدس میزنم هنوز دروازه بان ها فقط دو نوع واکنش براشون تعریف شده.
هنوز هم این مشکل وجود داره که موقع ضربه ایستگاهی وقتی مدافع آفساید رو پر میکنه مهاجم های حریف هیچ تکونی نمیخورن که بیان جلو؟
هنوز هم کارت زرد بعد از آوانتاژ تعریف نشده؟
هنوز هم همه ی تک به تک ها گل میشه؟
والا آفسایدی پرنشد ک ببینم اینطوری میشه یا نه...
3-4 بار آوانتاژ داد اصن یادش رفت آوانتاژ داده...خیلی زود داور از آوانتاژش منصرف میشه...اگه همون لحظه توپو بگیری خطا میگیره ولی اگه به اندازه ی یک پاس توپ جا ب جا بشه دیگه خطا نمیگیره...کلا آوانتاژ بازی خوب نبود...
نمیشه گفت همه ی تک ب تک ها گل میشه ولی گل نکردنش سخت تر از گل کردنشه...

به نام خدا
میرم سر اصل مطلب
pes2015 با نسخه قبلیش تفاوت هایی کرده، در گرافیک و اتمسفر بازی خیلی کم و در گیم پلی نسبتاً زیاد، فیس بازیکن ها از نظر شباهت خوب کار شده ولی از نظر رنگ و جنس پوست اصلا به واقعیت شبیه نیست بیشتر مثل این میمونه که یک هنرمند تصویر شما رو به بهترین شکل ممکن با رنگ روغنی کشیده باشه استایل بازیکن ها خیلی با نسخه قبلیش تغییری نکرده و رونالدوش هنوز تو سرعت حرکاتش تو ذوق میزنه ولی روبن استایلش خیلی واقعیه چمن کمی بهتر از نسخه قبل هست ولی با چمن رقیب خیلی خیلی فاصله داره توپ و تور هم هردو مثل یک جسم سخت میمونند تماشا چی ها هم همینطور بهتر از نسخه قبلند ولی حرکاتشون مصنوعی و رباط گونه هست متاسفانه بازی از نظر صوتی تغییر آنچنانی نداشته ولی منوهاش کمی تغییر کرده..............حالا میریم سراغ گیم پلی که بیشترین تغییر رو داشته ، حرکت کردن با بازیکن ها و چرخیدن و... مثل نسخه قبل سنگین نیست و روون تره پاسکاریها بهتر شده ودر کل میشه بگی گیم پلی مخلوطی از pes2013 و pes2014 هست مثلا پاس عمق زمینی دقیقا مثل pes2013 هست
در کل باید بگم بازی طرفداران سری pes رو تا حدی راضی میکنه ولی فکر نکنم بتونه طرفداران سری فیفا رو به سمت خودش بکشونه ....باز هم میگم نظرات شخصیم بود و دوستان جبهه نگیرند خواهشا ....باتشکر موفق باشید

آخرین ویرایش:
باید جهت رو با R3 مشخص کنید...
والا من تو تنظیمات بازی ندیدم همچین چیزی...

- - -ویرایش - - -

والا آفسایدی پرنشد ک ببینم اینطوری میشه یا نه...
3-4 بار آوانتاژ داد اصن یادش رفت آوانتاژ داده...خیلی زود داور از آوانتاژش منصرف میشه...اگه همون لحظه توپو بگیری خطا میگیره ولی اگه به اندازه ی یک پاس توپ جا ب جا بشه دیگه خطا نمیگیره...کلا آوانتاژ بازی خوب نبود...
نمیشه گفت همه ی تک ب تک ها گل میشه ولی گل نکردنش سخت تر از گل کردنشه...
چه بد یعنی منی که با صفحه کلید بازی میکنم نمیتونم جهت بدم

ببین دریبل زدن تو بازی دو حالت داره...
ی وقتی هست 3-4 تا بازیکن نزدیکت هستن و اگه یکیو رد کنی بلافاصله با نفر بعدی رو به رو میشی...در این حالت دریبل کردن نفرات بعدی خیلی سخت میشه چون بازیکنا خیلی نزدیکن...
حالت بعدی اینه که بازیکنا با فاصله از هم قرار گرفتن...تو این حالت شاید بشه 3-4 نفرو پشت هم رد کرد ولی بازم خیلی سخته و کم پیش میاد که فاصله ی بازیکنای حریف از هم انقد زیاد بشه که بشه 3-4 تا رو پشت هم دریبل کرد...
معمولا برای راحتی کار باید اول تو عرض حرکت کرد بعد بری به سمت دروازه حریف که بازیکنای حریف از هم فاصله بگیرند...

- - -ویرایش - - -

چه بد یعنی منی که با صفحه کلید بازی میکنم نمیتونم جهت بدم
چرا نتونی...؟
معمولا نسخه ی pc برای خودش ی ستینگ خارج بازی داره که میشه تنظیمات دسته رو هم انجام بدی...همونجا برو برای جهت های R3 دکمه های روی کیبورد رو بزار...

من خودم تا pes 13 فقط و فقط pes بازي ميكردم، يه جورايي فن pes بودم كه تا زماني رسيد كه ps4 گرفتم و رفتم سمت فيفا
ديشب زدم دمو pes دانلود كردم
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه pes چندينو چند سال از فيفا عقبه
بازي فوق الاده اركيده و كارتوني
تو يك كلمه
افتضاحه

من ایرادها رو میگم شما بگید بر طرف شده یا نه
وقتی با دروازبان تک به تک میشم بازیکن و بدیم گوشه بعد شوت بزنیم راحت گل میشه
یعنی مستقیم داری میریم به سمت دروازه نزدیک دروازبان که میشیم دسته رو بدیم سمت راست و حرکت کنیم بعد شوت کنیم گل میشود

ایا باز هم بازیکنهای حمله راحت تو منطقه افساید میمونند؟

نحوه توپ گیری بهتر شده؟

صداگزاری چه طوره

و ...

من ایرادها رو میگم شما بگید بر طرف شده یا نه
وقتی با دروازبان تک به تک میشم بازیکن و بدیم گوشه بعد شوت بزنیم راحت گل میشه
یعنی مستقیم داری میریم به سمت دروازه نزدیک دروازبان که میشیم دسته رو بدیم سمت راست و حرکت کنیم بعد شوت کنیم گل میشود

ایا باز هم بازیکنهای حمله راحت تو منطقه افساید میمونند؟

نحوه توپ گیری بهتر شده؟

صداگزاری چه طوره

و ...

دو تای اولی رو هنوز نمیدونم و لی نحوه توپ گیری و صدا گذاری هیچ فرقی با قبل نکرده!

فکر کنم این ۲۰۱۵ هم همچین مالی نیست.
ولی سیستم پاسکاری و سنگینی توپش خیلی عالیه ظاهراً ولی در بقیه موارد حرفی برای گفتن نداره.
اولش کلی تبلیغ میکنن بعدش کم کم گندش درمیاد. PES 2015 هم مثل نسخه های قبلیش گویا شکست خورده
اون آقای آدام دهاتی این همه تبلیغ میکرد، این بود؟!!

خوب منم بازی کردم
خدایی عالی شده
و در سطح فیفا بود و واقعا جذاب بود
فقط یه نکته منفی چمنه که از اول تا آخر سبزه
دروازه بانها هم بهتر شدن.
در مجموع بهترین پسی بود که بازی کردم
ولی فیفا کمی باز بهتره هنو

فکر کنم این ۲۰۱۵ هم همچین مالی نیست.
ولی سیستم پاسکاری و سنگینی توپش خیلی عالیه ظاهراً ولی در بقیه موارد حرفی برای گفتن نداره.
اولش کلی تبلیغ میکنن بعدش کم کم گندش درمیاد. PES 2015 هم مثل نسخه های قبلیش گویا شکست خورده
اون آقای آدام دهاتی این همه تبلیغ میکرد، این بود؟!!
یه بحث کاملا سلیقه ای دوست خوبم
منم تو تایپیک فیفا 15 خیلی ها نوشتن شاهکاره ولی اصلا به دلم نچسبید
مطمینا کسی که فیفا بازه به سختی میتونه ساکر 15 رو قبول کنه
باید منتظر بود ساکر بازها بازی کنند بعد نقد کنند بازی رو
شما پست هات طوری هست که نشون میده فیفا باز خفنی باشید

کونامی هم نشون داده نسخه دموش با اصلی خیلی فرق داره
نمیدونم نسخه 12 بود فکر کنم کونامی یه دمو داد بیرون شاهکار و عالی
ولی نسخه اصلیش خیلی از دمو پایین تر بود
یا همین 13 و 14 هم گیم پلی دمو با اصلی فرق داشت

منم دمو رو دان کردم....یه 2 دستی هم بازی کردم....رو هم رفته از نسخه قبلی بهتر شده و از حالت کارتونی در اومده ولی حالا حالا کار داره تا به فیفا برسه............

خوب منم بازی کردم
خدایی عالی شده
و در سطح فیفا بود و واقعا جذاب بود
فقط یه نکته منفی چمنه که از اول تا آخر سبزه
دروازه بانها هم بهتر شدن.
در مجموع بهترین پسی بود که بازی کردم
ولی فیفا کمی باز بهتره هنو
عزیز من یه مشکلی با نسخه 14 داشتم که خیلی رو اعصابم بود نمیدونم شاید من بلد نبودم
در قسمت سیتینگ موقعی که میخواستم تنظیمات دسته انجام بدم
باید دکمه شوک رو روشن میکردم
بعد تنظیم میکردم
تو بازی که میرفتم اگه شوک روشن بود با جهت ها نمیتونستم بازی کنم
میخوام ببینم تو دمو راهی هست که موقع ضربات ایستگاهی بتونم با این دکمه ها چپ و راست کنم
vkxkakmly5g3xlaqvt2l.png

2 ، 3 دست بازی کردم چند نکته جالب برداشت کردم از بازی :

1 - موقعی که میخوای سانتر کنی دفاع جلوتو میگیره و دستشو از پست میبنده واسه هند نشدن که خیلی جالبه .

2 - وقتی روی بازیکن خطای شدیدی میکنی صدای داد بازیکن از درد شنیده میشه .

3 - صدای توپ هم واقعی شده ، یعنی کاملا حس میکنی که داری به توپ ضربه میزنی ، فیفا انگار داری به بادکنک ضربه میزنی .

4 - نکته بعدی در مورد دروازبان است در موقعت هایی که پاس پشت دافاع میندازی نقش یه دفاع آخر رو به خوبی ایفا میکنن و میان جلو و توپ رو قبل از رسیدن بازیکن توپ رو هوا میزنن .

5 - و یه سری نکته های دیگه مثل شوت زدن در حالت نا متعادل که شوت خوبی نمیشه ، فیزیک و چهره واقعی بازیکن ها ، اون قسمت اوانتاژ هم که دوستان گفتن خودم تست کردم ، بعد 2 دقیقه هم کارت میده ، یعنی یادش نمیره ، بازی هم سخت تر شده و مثل پی اس 2013 دیگه با 2 تا پاس عمقی نمیتونی گل بزنی . همین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or