PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
من هم دمو رو تجربه کردم. ازن نظر من هنوز هم هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اون چیزی که از چهره بازیکن ها دیدم واقعا پسرفت بود برای این بازی. با گیم پلی هم اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم. از استایل و طراحی بازیکن ها هم به طرز وحشتناکی بدم اومد. حالا شاید خیلی ها موافق نباشن با این حرف من که البته من به نظرشون احترام میذارم.

آوانتاژ هارو کارت میده ولی بدیش اینه که مثلا اگه شما رو بازیکن حریف خطا کنی بعد توپ سریع برسه به یار حریف و سریع هم توپو لو بده دیگه خطای قبلی گرفته نمیشه...بازی ادامه پیدا میکنه...
در مورد اکانت هنگ کنگ هم بگم که دیگه سوال نشه...اکانت هنگ کنگ هیچ آدرس خاصی نمیخواد...توی هر فیلد گزینه ای هم برای انتخاب داره که هر کدومو انتخاب کنید قبول میکنه...ایمیل هم لازم نیست بسازید ی چیزی الکی بزنید...من خودم الکی زدم alimohammadi@yahoo.com...بالاخره ی علی محمدی نامی هست که همچین ایمیلی داشته باشه دیگه...من با خود کنسول ساختم...اصن هیچ ابهامی نداره...

- - -ویرایش - - -

من هم دمو رو تجربه کردم. ازن نظر من هنوز هم هیچ حرفی واسه گفتن نداره. اون چیزی که از چهره بازیکن ها دیدم واقعا پسرفت بود برای این بازی. با گیم پلی هم اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم. از استایل و طراحی بازیکن ها هم به طرز وحشتناکی بدم اومد. حالا شاید خیلی ها موافق نباشن با این حرف من که البته من به نظرشون احترام میذارم.
تو استایل که PES همیشه حرف اولو زده...تو فیفا فرقی بین دویدن رونالدو با مسی وجود نداره...ولی شما استایل دویدن رونالدو رو با روبن و مسی و نیمار و با هم مقایسه کن...
PES15 بازی قابل قبولیه ولی کسی که فیفا بازی میکنه رو به خودش جذب نمیکنه ...هنوز کار داره تا به فیفا برسه ولی حتما میرسه با روندی که پیش گرفتن...فیفا گیم پلی کاملی داره و هر سال فقط جزئیات بازی مثل چمن و لایسنس ها و گزارش گر و جو ورزشگاهو غیره رو بیشتر میکنه...ولی PES هنوز گیم پلی واحدی نداره...اول باید گیم پلی رو تثبیت کنه بعد به فکر جزئیات باشه و داره همین کارو هم انجام میده ولی زمان میبره...نمیشه انتظار داشت که از PES14یی که اونقد بد بود بشن PES15یی که خدا باشه...

سوالمو یه بار دیگه میپرسم از یه زاویه دیگر:d
با دسته ای که شوک نداره میشه موقع ضربات ایستگاهی چپ و راست کرد؟
======
هوای بارونی واقعا نداره؟
======
چمنش مثل موکته ایا؟
======

======
هوای بارونی واقعا نداره؟
======
چمنش مثل موکته ایا؟
======

اولي رو نميدونم

زمين باروني نه تو دمو كه نداره.

چمنش مثل موكت نيست و خييلي هم عاليه.. اين بار كار كردن رو چمن.. خيلي هم طبيعيه

چمن افتضاحه به تمام معناست. کجاش طبیعیه؟ دقیقاً مثل نسل قبل و نسل ششمه. به هیچ عنوان طبیعی نیست. اصلاً کاری هم به چمن فیفا ندارم، ولی چمن PES15 فوق العاده مزخرفه. از نمای دور و نزدیک واقعاً غیر طبیعی، مصنوعی و کم جزئیاته.

======
هوای بارونی واقعا نداره؟
======
چمنش مثل موکته ایا؟
======

بابا یکی جواب این بنده خدا رو بده کاری نداره که. داره میگه شما موقع ضربه ایستگاهی زدن با اهرم سمت چپ (اهرم اصلی جهت گیری) جهت رو تنظیم میکنید یا با اهرم سمت راست (اهرم فرعی)

چمن افتضاحه به تمام معناست. کجاش طبیعیه؟ دقیقاً مثل نسل قبل و نسل ششمه. به هیچ عنوان طبیعی نیست. اصلاً کاری هم به چمن فیفا ندارم، ولی چمن PES15 فوق العاده مزخرفه. از نمای دور و نزدیک واقعاً غیر طبیعی، مصنوعی و کم جزئیاته.

این همه در مورد یه موضوع بیفایده به اسم چمن حرف میزنید یکیتون به من نگفت موقع ضربه ایستگاهی اگر دفاع رو ببری عقب (مثلا بذاریش روی خط دروازه) که در این حالا آفساید پر میشه، آیا بازیکنای تیمی که دارن ضربه ایستگاهی رو میزنن میان جلو تا از فضای به دست آمده استفاده کنند یا عین چوب سر جای قبلیشون میمونند؟

استایل بازیکنا واقعاً بهتر از فیفاست. قشنگ فرق مسی و نیمار و ... مشخصه. توی فیفا تقریباً همه یه شکل هستن. هیکل ها هم خیلی به آدمیزاد بیشتر شباهت داره، توی فیفا انگار همه بدنساز هستن :دی
گرافیک چهره ها هم به مراتب بهتر از فیفاست، شیدر پوست و پالیگان ها به وضوح بهتر از فیفاست.
اما وقتی در حال بازی هستید، چمن همه چیز رو به هم میریزه و دقیقاً حس و حال بازی رو نابود میکنه و احساس میکنید دارید PES6 رو بازی میکنید.

اولي رو نميدونم
کاری نداره که دکمه شکتو غیر فعال کن

یعنی تو نسخه 14 کسی مشکل من و نداشت که ببینم تو این نسخه بر طرف شده

تو نسخه های قبل از 14 ساکر وقتی شوک و خاموش میکردیم راحت با جهش های بالا و پایین و چپ و راست حرکت میکردیم
ولی تو 14 حتما باید شوک روشن باشد تا جهت ها کار کنند
مو.قع ضربه ایستگاهی اول باید شوک و روشن کنیم بعد جهت ضربه رو مشخص کنیم بعد شوک و خاموش کنیم به جهتمون زاویه کات دار بدیم بعد شوت کنیم
که خیلی رو مخ بود
در صورتی که تو نسخه های قبل همه کاری رو میشد با جهت ها انجام داد
===================
بازیکنها هوش مصنوعیشون تو اینکه تو تله افساید نمونند افزایش پیدا کرده؟
===================
نحوه پرتاپ اوت بلند تغییری کرده؟
===================
نحوه توپ گیری از مهاجمین نرم تر و انعطاف پذیرتر شده
یعنی با یه حرکت مخالف میشد توپ و از کنار بازیکن رد کردبدون اینکه پاشو درست بزاره مقابل توپ
===================
موقع ضربات ایستگاهی اگه میخواستیم پاس بدیم به یار کناریمون اگه درست جهت و تنظیم میکردیم طرفش باز هم پاس دقیق بهش نمیرسید این مشکل بر طرف شده؟
===================
تو ضربات پنالتی با چند تا از بازیکنهها مثل مسی و غیره اگر محکم ترین شوت و هم میزدیم باز هم میرفت تو گل تو این نسخه بر طرف شده
===================
نحوه پاس دادن تو نسخه های قبلی خیلی راحت بود فقط کافی بود دکمه پاس و بزنی تا پاس دقیق بده این و تونسند طبیعی ترش بکنند؟
===================
تو نسخه 13 وقتی سانتر میکردیم با مهاجم میخواستیم ضربه سر بزنیم توپ اکثرا میخورد بالای کلشون با ارتفاع تو اوت میرفت حسرت یه سر زدن حرفه ای تو دلمون موند بر طرف شده؟
===================
تو نسخه 13 وقتی تک به تک میشدیم با در وازبان و به سمت گوشه حرکت میکردیم دروازبان خروج هاش خنگ میشد و درست پوشش نمیداد بازیکن مهاجم را و راحت گل میخورد انگار فقط مسیر رو به روش برای دروازبان تعریف شده
زاویه رو درست نمیتونست تنگ کنه برای مهاجم (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)
===================
یه بدی که ساکرهای قبلی داشت این بود که بازیکن تقریبا ایستا بود و برای خودش کمتر سعی میکرد موقعیت سازی کنه یه جورایی منتظر پاس بود
مثلا کار تیمیشون برای حمله کردن واقعی نبود قبلا گفته بودن که این بار هر 22 بازیکن دارای هوش مصنوعی هستند هنگام بازی ایا تونستند این کار رو بکنند؟
===================
فکر کنم ایرادها رو تا حدودی نوشته باشم
یه نفر بیاد کامل به سوالهام جواب بده تا سوال خیلی ها برطرف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or