PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
چمن افتضاحه به تمام معناست. کجاش طبیعیه؟ دقیقاً مثل نسل قبل و نسل ششمه. به هیچ عنوان طبیعی نیست. اصلاً کاری هم به چمن فیفا ندارم، ولی چمن PES15 فوق العاده مزخرفه. از نمای دور و نزدیک واقعاً غیر طبیعی، مصنوعی و کم جزئیاته.

:|

84373637664842271381.jpg

فن های دو آتیشه فیفا واقعا چرا اینجا وقتتونو حرام میکنید؟:d
استایل بازیکنا واقعاً بهتر از فیفاست. قشنگ فرق مسی و نیمار و ... مشخصه. توی فیفا تقریباً همه یه شکل هستن. هیکل ها هم خیلی به آدمیزاد بیشتر شباهت داره، توی فیفا انگار همه بدنساز هستن :دی
گرافیک چهره ها هم به مراتب بهتر از فیفاست، شیدر پوست و پالیگان ها به وضوح بهتر از فیفاست.
اما وقتی در حال بازی هستید، چمن همه چیز رو به هم میریزه و دقیقاً حس و حال بازی رو نابود میکنه و احساس میکنید دارید PES6 رو بازی میکنید.

افشین چمن احیانا ب خاطر رنگ جیغ سبزش تو ذوقت نزده؟ چون تو 14 یادمه بعضی از ورزشگاه ها رنگ چمن وحشتناک پر رنگ بود در حد فسفری و بعضی ها خیلی تیره . کلا بالانس نداشت

فن های دو آتیشه فیفا واقعا چرا اینجا وقتتونو حرام میکنید؟:d

افشین چمن احیانا ب خاطر رنگ جیغ سبزش تو ذوقت نزده؟ چون تو 14 یادمه بعضی از ورزشگاه ها رنگ چمن وحشتناک پر رنگ بود در حد فسفری و بعضی ها خیلی تیره . کلا بالانس نداشت

رنگ هم تاثیر داره. یه جوریه رنگش، مثل رنگ چمن واقعی نیست. ولی وقتی از نمای دور چمن رو میبینی، یه جوریه، مصنوعیه :دی
تازه Patternـه چمن هم طبیعی نیست، واقعاً رنگ و ظاهر چمن تو ذوق میزنه :دی

00c6kdn8w01rf3g98m9z.jpg

من ترجیح میدادم یه مقدار روی جزئیات چهره ها کمتر کار کنن، به جاش به چمن رسیدگی کنن. شما 90%ـه مواقع دارید بازی رو از نمای دور تجربه میکنید و این نمای چمن کل حس و حال بازی رو از بین میبره. البته بازم میگم، اگه کسی با این مسائل مشکل نداشته باشه، هسته گیم پلی خیلی خوبه و میتونه حسابی با این بازی حال کنه. من به شخصه دیگه نمیتونم این مدل گرافیک رو تحمل کنم.

رنگ هم تاثیر داره. یه جوریه رنگش، مثل رنگ چمن واقعی نیست. ولی وقتی از نمای دور چمن رو میبینی، یه جوریه، مصنوعیه :دی
تازه Patternـه چمن هم طبیعی نیست، واقعاً رنگ و ظاهر چمن تو ذوق میزنه :دی

00c6kdn8w01rf3g98m9z.jpg

من ترجیح میدادم یه مقدار روی جزئیات چهره ها کمتر کار کنن، به جاش به چمن رسیدگی کنن. شما 90%ـه مواقع دارید بازی رو از نمای دور تجربه میکنید و این نمای چمن کل حس و حال بازی رو از بین میبره. البته بازم میگم، اگه کسی با این مسائل مشکل نداشته باشه، هسته گیم پلی خیلی خوبه و میتونه حسابی با این بازی حال کنه. من به شخصه دیگه نمیتونم این مدل گرافیک رو تحمل کنم.
وای چه چمن فوق العاده ای
مرسی کونامی
خیالم راحت شد

تو فیفا دیگه چمن رو بزرگنماییش هم کردن!
درسته جزییات داره اما خب تو واقعیت اینطوری هم نیست!
این عکس که میزارم نمیخوام بگم کدومشون بهتره...فقط ببینید!

واقعیت:

PES 2015:

FIFA 15:

و حالا فقط جهره ها رو ببنیید و جزییاتشون رو :)

تو فیفا دیگه چمن رو بزرگنماییش هم کردن!
درسته جزییات داره اما خب تو واقعیت اینطوری هم نیست!
این عکس که میزارم نمیخوام بگم کدومشون بهتره...فقط ببینید!

واقعیت:

PES 2015:

FIFA 15:

و حالا فقط جهره ها رو ببنیید و جزییاتشون رو :)

perfect

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or