PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
منم بازی رو گرفتم. مشکلی که با بازی دارم چمن خیلی خیلی بده، از نمای نزدیک هنوز مثل نسل قبله. از نمای دور هم خیلی بد به نظر میاد و کارتونی.
دروازه بان ها مثل فیفا هستن، یه موقعیت فوق العاده هستن، یه موقعیت بعد از اون زشت ترین گل ممکن رو میخورن :دی
از استایل بازیکنا و جزئیات چهره راضیم. پاس دادن و شوت زدن بهتر شده از نسخه قبل ولی هنوز فیفا رو ترجیح میدم بهش.
سانترهای بازی هم خیلی تخیلی شده و از هر جا سانتر کنی مستقیم میره رو سر هم تیمی. باید درست شه این مورد.
سنگینیه توپ عالیه و قشنگ وزن توپ احساس میشه.
در کل بدک نیست، از نسخه 14 به مراتب بهتره و حداقل میشه گفت داره در جهت درست حرکت میکنه. برای من ارزش 200 هزار تومن هزنیه کردن رو به هیچ عنوان نداره. نداشتن لایسنس و گرافیک از نمای دور بازی و صداگذاری خیلی ضعیف بازی سه موردی هستن که باعث میشه اصلاً طرفش نرم. ولی هسته گیم پلی واقعاً خوبه و اگه کسی با اون موارد مشکلی نداشته باشه کاملاً میتونه از بازی لذت ببره. البته برای PC به صورت رایگان تهیه میشه :دی

منم دمو رو تجربه کردم . اول از گرافیکش می گم
به نظر من طراحی کاراکترا و استیلشون خیلی خوبه و شیدرای پوست و تکسچرا از فیفا بهترن و مدلا مثل فیفا چهارشونه و دارای عضلات اضافه نیستن. چند ضلعیهای بازیکنا بیشتر از فیفا هستش و همین باعث میشه بازیکنا از نزدیک بهتر از فیفا به نظر بیان . من از انیمیشنای بازی هم خیلی خوشم اومد و به نظرم به علت بالاتر بودن مفاصلی که مدل ها دارن انیمیشنا طبیعی تر از فیفاست .
نقطه ضعف گرافیک بازی چمن خیلی مصنوعی و نسل قبلیشه که اصلا به گرد پای چمن فیفا هم نمیرسه . مخصوصا توی نمای نزدیک که چمن خیلی تخت و بی جزئیاته . تماشاچیها هم از نزدیک خوبن ولی توی نماهای دور به علت ضعف AA اصلا در حد تماشاگرای فیفا نیستن . این از گرافیک ! البته یه چیزی باعث میشه گرافیک بازی تا حدی به اون حد به چشم نیاد اینه که سازنده ها از *****ایی که موقع پخش مسابقات واقعی کاگردانای تلوزیونی اروپایی روی تصاویر استفاده می کنن و تصویر و اصلاح رنگ می کنن و جذابیت بصری و بالاتر می برن ، استفاده نمی کنن ، چیزی که سازنده های فیفا به نحو احسنت توی بازیشون پیاده سازی کردن و موقع بازی انگار در حال تماشای یه مسابقه واقعی مثلا از لیگ انگلیس هستیم .!
گیمپلی به نظر من بیشتر به شبیه ساز شدن تمایل داره تا آرکید بودن یعنی به نظرم اون جذابیت و هیجان PES های قدیم و نداره . دروازه بانهام با اینکه انیمیشناشون قدیمیه ولی مثل فیفا بگیر نگیرن و بعضی مواقع خوبن ، بعضی مواقع تعطیلن .
کلا بیس گیمپلی بازی خوبه و انیمیشنای قشنگ و نسل بعدی داره و به علت فیزیک تکامل یافته ای که الان پیدا کرده دیگه بازیکنا از هم رد نمیشن و اون باگای مسخره نسخه قبل و رد شدن بازیکنا از هم و در نهایت گل هایی که باعث سوزش آدم میشه دیگه وجود نداره :d
در کل که من دوباره به آینده این سری امیدوار شدم .

من فوتبالو تخصصی فقط با pes بازی کردم تا الان..
pes 2015 مخلوطی از 2014و2013 هستش که بازی به شدت فضایی شده...از نظرسرعت، وپاس توی عمق.
بعضی ها میگن این نسخه دیگه نمیشه با رونالدو یا مسی به راحتی دریبل زد ولی بعد از چند بازی همه چیز به کلی فرق میکنه..هنوز جو استادیوم خشک و بی روح هستش..
سنگینی توپ به خوبی احساس میشه بهتر از توپ پلاستیکی 2014 شده..واکنش دروازه بان ها یکمی بهتر شده ولی به رقیبش نمیرسه..دفاع ها به خوبی پوشش میدند..
ولی باز هم امسال به رقیبش تو فروش بازی شکست میخوره

من بازی کردم با مانیتور کیفیت پایین
بازی خیلی رون شده پاس خوب شوت خوب گرافیک عالی فیس عالی کلان خوب بود ولی هنوز کار داره بازی هنوز خشگ هست یکم باید شاداب تر باشن بازی کن ها نرم تر باشن در کل خوب بود ولی این بازی جایه پیشرفت بسیاری داره و در 2017 بهترین بازی میشه

واقعا بیخود نبود بهترین بازی ورزشی شد ...
همون اول که شروع شد بازی من لذت بردم با ضربه اول ...
وزن توپ و صداش و فیزیکش عالیه و تا حالا همچین توپی دیده نشده تو یه بازی...
حرکت توپ رو چمن رو ببینید فوق العادست ... وقتی یه پاس میدید با نفر بعدی یه پاس تک ضرب بدید و شاهکار pes رو ببینید
انیمیشن های سانتر کردن و کرنر و هد زدن عالیه ... وقتی با سرعت سانتر میکنی بازیکن تعادلش به هم میخوره
این رسالت یه فوتباله ...که از هر پاسی که میدید لذت ببرید... انقدر من لذت میبردم دلم میخواست همش حفظ توپ کنم و توپ رو از دست ندم
من خودم فیفایی ام ... دوست خودم میگه مسعود این چیزارو نگو واسه تو زشته
اما اینا چیزایه که من ارزو دارم بیاد رو فیفا و گفتن حقیقت چیزی نیست که بابتش شرمنده باشم
نکته بعدی هیکل بازیکناس ... تو pes از 100 متری میفهمی مسی کدومه ... نیمار کدومه و بواتنگ کدومه از این نظرم نمره عالی میگیره
4 تا نکته منفی بود که درستش کنن خیلی خوب میشه
1- دروازبان ها ... رو تک به تکها خیلی راحت گل میخورن از دورم همینطور
2- دفاع تیمی جای کار بیشتری داره
3- دفاع فردی و تک به تک هم همینطور
4- صد افسوس که لایسنس های بازی کمه ...
امیدوارم سرورهای بازی هم بهتر شده باشن نسبت به سالهای پیش

به عنوان کسی که چند ساله فیفا بازی میکنه اگه سرورهای بازی خوب باشه من حتما میگیرم pes رو

واسه us نیامد؟

23 سپتامبر میاد تاریخ انتشارش تغییر کرده.

در ضمن به جای اینکه بیاید بگید چمنش مثل fifa نیست لطفاً در مورد گیم پلی بحث کنید.
چمن fifa خودش کلی باگ و مشکل داره.اصلا چمن معیار مناسبی برای مقایسه بازی نیست.

آخرین ویرایش:
البته اون افرادی که دارن در مورد چمن PES نظر میدن توجه داشته باشن که اگر FIFA از چمن سه بعدی استفاده نمیکرد، هیچ وقت چمن به عنوان یه فاکتور برای PES 2015 در نظر گرفته نمیشد. اصلاً ما برای FIFA هم انتظار چمن پیشرفته رو نداشتیم. به نظرم گیم پلی خیلی مهم تر از صدای توپ و سفت بودن تور و چمن هست! لطفاً بیشتر در مورد گیم پلی بحث کنید.
در ضمن، چمن FIFA هم خیلی خیلی جالب نیست. مثلا بعد از دو دقیقه به وقت خود بازی میبینی چمن شخم زده شده!
یا بعضی موقع ها چمن به شکل موکته بعد یهویی میبینی چمن زیر پای بازیکن سبز شد!
یا اینکه وقتی تکل میزنی بعد از ۲-۳ ثانیه کای تکل روی چمن میفته درحالی که جای تکل باید همون لحظه روی چمن بیفته.

خب نوبت نقد من

اول بگم اين كه بگيم بازي جو خشكي داره .. و اون حس فيفا رو نداره يكي از دلايل خيييلي مهمش ميتونه نبود گزارشگر در دمو pes باشه كه هيچ وقت هم تو دمو ها نيستش.

خب اول از گرافيك بگم كه به شخصه توقع اين گرافيك خووب رو نداشتم! بازي خيلي شفاف هستش و تاكيد ميكنم از نظر گرافيك وااقعا بازي عاليه رو PS4 !
چمن بازي رو اگه فيفا رو در نظر نگيريم واقعا عاليه و (طبيعي)
ببينيد شما خب چمن فيفا درسته خيلي روش كار شده و خيلي هم جالبه و خوشم اومد..
اما مثلا شما بريد. بازي بارسا يا رئال با فلان تيم رو ببينيد تو واقعيت و به چمن بازي نگاه كنيد اصلا خشك نايستادن چمن ها و مثل فيفا نيستن انقد با نظم باشن چمن ها!
و از نظر من اينجوريه كه چمن pes به واقعيت نزديك تره! قبول دارم كه fifa بيشتر رو چمنش كار كرده اما خب از نطر به واقعيت نزديك بودن خودتون بريد مقايسه كنيد!
چمن واقعيه واقعا ميگم خيلي واقعيه!
بازم ميگم فيفا چمنش حرف ندااره ها! تاثير قدم بازيكنا رو چمن رو داره كه عاليه.
من فقط ميگم PES واقعا چمنش به واقعيت خيلي نزديكه!

جزئيات گرافيكي عاليه!
جزئايات چهره ها!
و player id هم كه با نيمار بازي كردم فووقالعاده بود انگار خودشه! همچنين كريس رونالدو..
تماشاگر ها هم خييلي خوب شدن!

و اما گيم پلي:

من هميشه همه دمو ها رو دانلود ميكنم و با دقت بازي ميكنم
و اينو با pes14 كه بخوام مقايسه كنيم
در نگاه اول ممكنه بگيم عه اين كه همون PES14 !
اما خيلي فرق كرده... خيلي بهتر شده هر چيزي رو كاملش كردن..
گيم پلي خشك و خسته كننده نيست..
شوت ها خيلي بهتر شدن..
بازي رو منطقي ترش كردن! نه مث PES14 كه هيچ جوره راه نميومد با ادم..

من كسيم كه تا PES13 هميشه با PES بودم و مث خيلي از FIFA14 رفتم سراغ فيفا .

احساس ميكنم اين بار ديگه PES دقيقا حرفي براي گفتم داره :)

استايل بازيكن ها و گرافيك خود بازيكن ها شك نكنيد از FIFA15 بهتره... بدون هيچ تعصبي گفتم.. وااقعا نسل بعدي شده..

و انجوريه كه FIFA14 خيلي بازيه خوبي بود.. و توي 15 اومد حتي كامل ترش كرد!

اما PES14 خيلي مشكلات داشت و بازيه خوبي نبود... و توي PES15 اومد مشكلات رو گرفت و گيم پلي رو بهترش كرد و كامل تر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or