PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
واقعا متاسفم واسه همه حتی خودم امین جون داره زحمت میکشه همه زو راهنمایی میکنه بعد همه میان میگن این خمیر بازی این نمیدونم چیه بابا یکم احترام بزاریذد واسه هم زشت بخدا .من تریلر های بازی رو دیذم واقعا خوب شده یکی از اونا استایل عالی بازیکناس میدونم الان یه سریا میان میگن کی گفته فیفا اینه فیفا اونه به اون دسته از دوستان بگم مه ادعا فیفا میکنن بدونن اون موقع شما نمیدونستید التیمیت چیه ما تو فیفا یازده بازی میکردیم نمیدونستن کریشن ستتر چیه ما تو فیفا ۱۲ لیگ برتر رو ساختیم .بازم متاسفم ما هنونایین که اگه دستگاه کپی شه میگیم این چیه بدرد نمیخوره حرامه حق شرکت ها خورده میشه نه داداش داره حق خودت خورده میشه حرام اون پراید شیش ملیونی که دارن بهت میدن ۲۲ ملیون حرام اون برنج ۱۰ تومنی که ۶۰ تومن میخری ما همینیم وعوض نمیشیم

شما چرا داغ کردی داداش ما همیشه از امین عزیز به خاطر زحمتهاش تشکر کرده و میکنیم این که از بازی ای که عکسش رو امین گذاشته انتقاد بشه چه ربطی داره شما میای میگی بی احترامی کردیم به امین بعدشم شما از فیفا 11 التیمات بازی میکنی خوش به حالت چه ربطی داشت گفتنش اینجا حالا،
در کل به جای نصیحت کردن دیگرون یه کم فکر کن بعد کامنت بزار برنج و پراید هم مقصرش ما نیستیم داداش ربطشم با این جریان ما نفهمیدیم!!!

ولی تو پیس 2014 تیمهایی که لباسشون اندامی نبود خیلی بد دیده میشد یه جورایی انگار لباس گشاد کرده بودن تنشون واقعا خیلی تو ذوق میزد و باعث میشد استایل بدنی بازیکنا هم بد بنظر برسه...امیدوارم تو این نسخه جدید این موضوع رو برطرف کنن و هم اشباع رنگ زیاد تو بازی رو کم کنن

عباس جان چرا شما به خودت گرفتی اونایی که میان اینجا فن بازی درمیارن یه کلام بیان فیفا ۱۴ بازی کنیم فیلم بگیریم ببینیم کی فن فیفا بحث من اینه چرا الکی حرف میزنن انگار خدای فیفان

- - -ویرایش - - -

من داغ نکردم داداش اونایی که فن بازی در میارن تو اینجا و ادعا میکنن پیشنهاد میکنم بیان باهم بازی کنیم فیلم بگیریم تا بچه ها ببینن کی فن فیفاست بعد بیان انتقاد کنن

عباس جان چرا شما به خودت گرفتی اونایی که میان اینجا فن بازی درمیارن یه کلام بیان فیفا ۱۴ بازی کنیم فیلم بگیریم ببینیم کی فن فیفا بحث من اینه چرا الکی حرف میزنن انگار خدای فیفان

- - -ویرایش - - -

من داغ نکردم داداش اونایی که فن بازی در میارن تو اینجا و ادعا میکنن پیشنهاد میکنم بیان باهم بازی کنیم فیلم بگیریم تا بچه ها ببینن کی فن فیفاست بعد بیان انتقاد کنن
البته معذرت میخوام تو بحثتون دخالت میکنم ولی خوب بازی کردن دلیلی بر فن بودن نیست و همینطور کسی که بهتر از یک نفر دیگه بازی میکنه دلیلی بر این نیست که فن سرسخت تری هست.
بازم عذر میخوام...

به جان خودم من موندم بعضی از دوستانی که میان این جا نظر میدن اصلا از نقاط ضعف دو فوتبال فیفا و pes خبر دارن ؟؟؟!!! یا فقط میخوان بیان بازی رو به هر نحوی که شده ترول کنن !!! واقعا برام جالبه !

یعنی منظورم اینه که هر کدومشون در یه بخشی در بیشتر سال ها یه مشکلاتی داشتن مثلا در باره مدلینگ و استایل بازیکن ها سری FIFA همیشه مشکل داشته و داره این الان مدلینگ یکی از بازیکن های فیفا 15 هستش که امثال اومدن کمی بهترش کنن زدن یه جاهایی رو بدترش کردن !!! الان بازیکن ها در فیفا 15 سرشونه هاشون کمی دیگه زیاده بزرگ طراحی شده به طور نمونه مثال این عکس پایین الان در فروم های فیفا در سایت های خارجی طرفدار های فیفا از مدلینگ فیفا در این چند سال در کل راضی نیستن یعنی در مدل سازی فیزیکی بازیکن ها از pes ضعیف تر هستش ! این یه فکته فیفا در هر زمینه ای از pes قوی تر باشه در بخش مدلینگ از pes ضعیف تر هستش !

به همین سو الان در فروم های pes از تور دروازه بازی دارن گله میکنن و یه سری چیز های دیگه ولی الان دوستان به خودشون یه زحمتی بدن و برن فروم های خارجی هیچ کسی پیدا نمیشه از مدلینک بدنی و فیزیکی pes ایراد بگیره (منظورم چهره نیست ، منظورم طراحی مدلینگ فیزیکی بازیکن ها هستش )

هم در تاپیک فیفا و هم pes من کلی عکس گذاشتم به راحتی میتونین عکس ها رو در بخش مدلینگ با هم مقایسه کنین ، همین صفحه قبل من عکس هایی از pes گذاشتم واقعا در این بخش pes عالی عمل کرده ، حالا نمیگم بی نقص هستش ولی در بخش مدلینگ به راحتی بازی نمره بسیار قابل قبولی دریافت میکنه !

الان در مقایسه این دو بازیکن مثل تیاگو سیلوا و نیمار در بخش مدلینگ ببینین چقدر با هم فرق دارن در قسمت پا ها حتی پا های نیمار نسبت به سیلوا پرانتزی تر هستش و دست ها و استایل بدنی دو بازیکن چقدر با هم فرق داره حتی در قسمت باسن هم دو بازیکن با هم فرق دارن .....

این عـکسو مطمئن باش دست کاری شدس شاید نسبت به بازیکن سیتی بزرگ تر نشون بده ولی نه اینجوری که عکس گرفته شده
گیم پلی زیاد دیدم از فیفا ولی یه دونه هم اینطوری نبوده
بازی سیتی لیورپولم یادمه نگاه کردم ولی همچین چیزی ندیدم !
و عمرا تو بازی اصـلی اینطور باشه (تو بازی مطمئن باش اینطوری نیست )
ببین شما فن پیس هستی درست اما اومدی به چیزی گیر دادی ک خیلی خنده داره
شما پرانتز بین پای نیمار رو دیدی اما جزئیات استیل بازیکنا تو فیفا رو ازش گذشتی و میای میگی پیس تو این مورد بهتر بوده
میتونی یه مرور بکنی بعد بیای ایراد بگیری از چیزی ..
کدوم فروم اومدن از استیل بازیکنا تو فیفا ایراد گرفتن ؟؟
بهترین استیل بازیکنا رو همین فیفا درست میکنه بعد شما اومده رو این مورد میگی ایراده ؟؟
خوب شد رو چیزای دیگه خیلی فاصله هست بین فیفا و پیس وگرنه معلوم نبود دوروز دیگه میگفتین آره گیم پلی بازی فیفا پر از ایراده و همه هم تو فرومای خارجی میگن !
به هر حال به نظرم بمون بازی بیاد بعد خودت متوجه میشی ..

آخرین ویرایش:
این عـکسو مطمئن باش دست کاری شدس شاید نسبت به بازیکن سیتی بزرگ تر نشون بده ولی نه اینجوری که عکس گرفته شده
گیم پلی زیاد دیدم از فیفا ولی یه دونه هم اینطوری نبوده
بازی سیتی لیورپولم یادمه نگاه کردم ولی همچین چیزی ندیدم !
و عمرا تو بازی اصـلی اینطور باشه (تو بازی مطمئن باش اینطوری نیست )
ببین شما فن پیس هستی درست اما اومدی به چیزی گیر دادی ک خیلی خنده داره
شما پرانتز بین پای نیمار رو دیدی اما جزئیات استیل بازیکنا تو فیفا رو ازش گذشتی و میای میگی پیس تو این مورد بهتر بوده
میتونی یه مرور بکنی بعد بیای ایراد بگیری از چیزی ..
کدوم فروم اومدن از استیل بازیکنا تو فیفا ایراد گرفتن ؟؟
بهترین استیل بازیکنا رو همین فیفا درست میکنه بعد شما اومده رو این مورد میگی ایراده ؟؟
خوب شد رو چیزای دیگه خیلی فاصله هست بین فیفا و پیس وگرنه معلوم نبود دوروز دیگه میگفتین آره گیم پلی بازی فیفا پر از ایراده و همه هم تو فرومای خارجی میگن !
به هر حال به نظرم بمون بازی بیاد بعد خودت متوجه میشی ..
داداش چی میگی فن pes چیه ؟؟؟؟؟؟ کشک چی ؟؟؟؟؟

عکس ها دستکاری شده ؟؟؟!!! چی میگی داداش اصلا ویدئو های بازی رو دیدی ؟ مشخصه که نه !!!

من این همه دارم تو هر دو تاپیک عکس میزارم بعد میای میگی من فن pes هستم !!! واقعا جالبه !!! 8-|

بعد شما میگی اصلا این مشکلات وجود نداره من این ویدئو رو خودم دارم و الان خودم عکس میگیرم میذارم برات در ضمن بازیکنای دیگه هم بعضی هاشون این مشکلات رو دارن !

امسال فیفا اومده مدلینگ بازیکن ها رو بهتر کرده ولی باز هم باید در این بخش کار کنه و جا برای بهتر شدن دارن ، شما مثل این که اصلا خبر نداری فیفا تو بخش مدلینگ مشکلاتی داره و خود تیم فیفا اومدن امسال تو بهبود در بخش های مختلف یکیش به همین بخش مدلینگ روش مانور دادن و گفتن که مدلینگ فیزیکی بازیکن ها رو بهتر کردیم .

72102346788821722846.jpg

34404668756493326371.jpg

این عکس ها رو خودم گرفتم الانم دستکاری شده ؟؟؟ که انقدر مطمئن حرف میزنی و میگی که مطمئن باشم عکس ها دستکاری شده !!! :|

دیگه بنده بعد از این همه سال بازی کردن و فعالیت تو فروم های مختلف چه خارجی و چه ایرانی متوجه میشم یه عکس دستکاری شده و یا نه !

تو هر دو عکس مشکل مدلینگ در بخش سرشونه وجود داره ! حالا امثال شما دوست عزیز که از طرفدارای متعصب هستی که دیگه هیچی اگه به شما باشه هیچ وقت یه بازی پیشرفت نمیکنه ، هر بازی درش مشکلاتی هست و باید بهش اشاره کرد ، شما اگه تو تاپیک فیفا رفته بودی و کامنت ها و صحبت های من رو درباره فیفا 15 میدیدی دیگه نمیومدی اینجا از این حرف ها نمیزدی که من فن فلان بازیم !! و من کلی در بخش حاشیه صحنه های آهسته و خیلی چیزای دیگه فیفا 15 صحبت کردم و تعریف تمجید کردم در این بخش آره عزیز برو یه سر به صفحه های تاپیک فیفا 15 سر بزنی بد نیست !

آخرین ویرایش:
داداش چی میگی فن pes چیه ؟؟؟؟؟؟ کشک چی ؟؟؟؟؟

عکس ها دستکاری شده ؟؟؟!!! چی میگی داداش اصلا ویدئو های بازی رو دیدی ؟ مشخصه که نه !!!

من این همه دارم تو هر دو تاپیک عکس میزارم بعد میای میگی من فن pes هستم !!! واقعا جالبه !!! 8-|

بعد شما میگی اصلا این مشکلات وجود نداره من این ویدئو رو خودم دارم و الان خودم عکس میگیرم میذارم برات در ضمن بازیکنای دیگه هم بعضی هاشون این مشکلات رو دارن !

امسال فیفا اومده مدلینگ بازیکن ها رو بهتر کرده ولی باز هم باید در این بخش کار کنه و جا برای بهتر شدن دارن ، شما مثل این که اصلا خبر نداری فیفا تو بخش مدلینگ مشکلاتی داره و خود تیم فیفا اومدن امسال تو بهبود در بخش های مختلف یکیش به هیمن بخش مدلینگ روش مانور دادن و گفتن که مدلینگ فیزیکی بازیکن ها رو بهتر کردیم .

ین عکس ها رو خودم گرفتم الانم دستکاری شده ؟؟؟ که انقدر مطمئن حرف میزنی و میگی که مطمئن باشم عکس ها دستکاری شده !!! :|

دیگه بنده بعد از این همه سال بازی کردن و فعالیت تو فروم های مختلف چه خارجی و چه ایرانی متوجه میشم یه عکس دستکاری شده و یا نه !

تو هر دو عکس مشکل مدلینگ در بخش سرشونه وجود داره ! حالا امثال شما دوست عزیز که از طرفدارای متعصب هستی که دیگه هیچی اگه به شما باشه هیچ وقت یه بازی پیشرفت نمیکنه ، هر بازی درش مشکلاتی هست و باید بهش اشاره کرد ، شما اگه تو تاپیک فیفا رفته بودی و کامنت ها و صحبت های من رو درباره فیفا 15 میدیدی دیگه نیمومدی اینجا از این حرف ها نمیزدی که من فن فلان بازیم !! و من کلی در بخش حاشیه صحنه های آهسته و خیلی چیزای دیگه فیفا 15 صحبت کردم و تعریف تمجید کردم در این بخش آره عزیز برو یه سر به صفحه ها تاپیک فیفا 15 سر بزنی بد نیست ! آره دوست گرامی ...........

تا دلت بخواد گیم پلی های مختلفو دیدم از بازی
همچین میگی پستایی که گذاشتمو ندیدی فک میکنی بیکاریم بشینیم ببینیم شما چی پست میزاری بعد تشخیص بدیم شما طرفدار پیسی یا فیفا
بر اساس حرفات گفتم اگه پیس فنی وگرنه باشه شما طرفدار بازی خوب هستی نه گیم خاصی !!
ببین حاچی من چی گفتم تو متن بالا ؟؟
گفتم کـ تو بازی اینطوری نیس ..این صحنه های تعویض و خوشحالی گل و و ... اینا هم جزو بازی حساب میشن ولی جزو گیم پلی نیستن اوکی ؟؟
وقتی داری بازی میکنی هم احساس میکنی اینطوریه این بازیکن ؟؟
ببین قبول دارم بازیکن سرش یه مقدار بزرگتر نشون میده اما شما میای میگی استیل تو فیفا خوب نیست و امسال تازه داره درستش میکنن
شما به جای این بازیکن برو 10 تا بازیکن دیگه رو ببین ..بعد بگو باز هم همین حرفو تکرار میکنیی یا نه ؟؟
بازم ولی من میگم یه سری بازیکنا عادیه این موضوع و از این تصویر اینطوری نشون میده ;) حالا شما 10 تا عکس دیگه هم بزاری نظرم تغییر نمیکنه .
ایرادای فیفا رو تا دلت بخواد میگم
باگ زیاد داره بازی
اما چی ؟؟ باگای جزئی...مثل رد شدن بازیکنا از هم دیگه..رفتن تو تابلو های تبلیغاتی ...یا یه سری چیزای دیگه اما اینا حاشیه کاره و شک نکن قابل حل
من بحثم چیز دیگس
میگم فیفا اصلا نباید با پیس مقایسه شه اما شما رفتی 4 تا عکس گرفتی از هیکل یکی بعد اومدی اینو نوشتی پای ایراد فیفا
هر زمان گیم پلی درست حسابی داد کونامی شما اون زمان میتونی بیای بگی فیفا باید اینارو حل کنه
فیفا چندین ساله گیم پلیش مشخصه و هر ساله اونو بهتر میکنه
هر ساله به واقعیت نزدیک تر میکنه گیم رو
حالتای مختلف تو بازی اضافه میکنه
انیمیشن و و ....
اما همین پیش شما هنوز معلوم نیس گیم پلی اصلیش چیه
هر سال یه نوع تغییر میده بعد میمونه چیکار کنه !
ببین اصلا اینجا نباید کل کل کنیم برای بازی ولی یه سری پستا خنده داره واسم
اینکه شما از همه چی زدی اومدی یه سری چیزا که اصلا به چشم نمیان رو میگی واسم جای سوال داره
بازم میگم ...شما پرانتز پای نیمارو دیدی !!!! هه ولی جزئیات هر بازیکن تو فیفا 15 رو به کل فراموش کردی و اومدی پست گذاشتی راجب چیزی که به نظرم مشکلی نداره تو بازی !

امین جون خودت رو ناراحت نکن ما هر چی بگیم کسی قبول نمیکنه و دوست عزیز و محترم batavm ,منظور من اینه من شب و روزم فیفا بازی کردن همه ایرادات و باگ ها رو میدونم و تیم فیفا درست نمیکنه باید سوکر خوب بشه تا فیفا هم تکونی به خودش بده در مورد استایل ها هم من پارسال به امین گفتم که ساکر عالی شده و امسالهه هم ادامه پیدا کرده

دوستان اینجا جای مقایسه بازی پس و فیقا نیستا!
اینجا جای طرافدارای پس هست که تبادل نظر کنن. تاپیک فیفا اونوره. هرکی میخواد مقایسه کنه این دوتا رو یه تاپیک جدا بزنه بعد تا صبح بزنین تو سر و کله هم!
نمیخوام تریپ نصیحت بردارم ولی واقعا متاسفم که اینجا رو با مکان دعوا گرفتن اشتباه گرفتن.
واقعا که. بعضی از افراد رو آدم افتخار میکنه که باهاشون رابطه داره ولی بعضیا انقدر سبک رفتار میکنن که...

بیکاری دیگه داداش اگه بیکار نبودی نمیومدی چنین پستی نمیذاشتی ، این پستت اصلا ارزش جواب دادن هم نداره همون جوابت رو در بالا دادم و اول خیلی مطمئن بودی که عکس دستکاری شدست بعد اومدم خودم برات عکس گذاشتم و با منطق حرف زدم و دیدی اوضاع خرابه و حرف نداری بزنی زدی به کوچه علی چپ ......
اگه ارزش نداشت زورت نکردن ج بدی و یه سری کلماتو پشت هم بچینی مثلا بگی ب من حرفت ربطی نداره ..جوابی نیس که بدی ..منم بودم ازش رد میشدم ..پست قبلی چون جواب داشتی سریع رفتی عکس گرفتی واسه ما شدی منتقدسَرو کَلهِ ی بازیکنای فیفا !! ولی الان چون جوابی در کار نیس رفتی تو فاز اصلی خوذت !
اگه منظق اینه منم میتونم با منظق جوابتو بدم روشن شی اما بیخیال الان تا صبح باهات بحث کنم آخرش پستا پاک شه بازم میخوای حرف بی ربط بزنی و جواب بی معنی بدی
اوکی آقای با منظق ..در ضمن این شمایی زدی کوچه علی چب ...بدجورم زدی ..

دوستان من پست قبلیم رو پاک کردم و درسته که به صورت نقل قول در بالا هست ولی پستم رو پاک کردم چون واقعا دارم میبینم که تاپیک داره از مسیر اصلی خودش دور میشه ! این دوست گرامی ما alirezahddd هر چی بگه درسته ..........

پوزش از همگی :(

آخرین ویرایش:
بابا به پیر به پیغمبر کسی نگفته ساکر بهتر از فیفاست همه میدونن ولی خاییش میگم استایلا تو ساکر بهتره و در اخر خدا شاها تو این چهار سال شاید ۲۰ساعت هم ساکر بازی نکردم ولی حرف حق رو میزنم

این سر و کله زدن هم چیز عادی شده و هر سالم داره اتفاق می‌افته ! :bighug: همون اول که بازی معرفی میشه یه عده میان میگن اگر مثل PES 2006 باشه من میخرم ! :> حالا که یک مقدار شبیه به گذشته شده یک عده دیگه میان میگن که نواوری نداره و انیمیشن ها خشکه و ... ! :|
آقا تکلیف خودتونو مشخص کنید ! اینقدرم رو اعصاب ما راه نرید ! :) :دی

بچه ها به خدا دارید سر چیزای الکی با هم بحث میکنید من چاکر امین جون وپیمان خان هم هستم این مسائل اصلا ارزششو نداره که هم دیگرو ناراحت کنیم بیاید شاد باشیم و به فیفا 15 فکر کنیم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or