داداش چی میگی فن pes چیه ؟؟؟؟؟؟ کشک چی ؟؟؟؟؟
عکس ها دستکاری شده ؟؟؟!!! چی میگی داداش اصلا ویدئو های بازی رو دیدی ؟ مشخصه که نه !!!
من این همه دارم تو هر دو تاپیک عکس میزارم بعد میای میگی من فن pes هستم !!! واقعا جالبه !!!
بعد شما میگی اصلا این مشکلات وجود نداره من این ویدئو رو خودم دارم و الان خودم عکس میگیرم میذارم برات در ضمن بازیکنای دیگه هم بعضی هاشون این مشکلات رو دارن !
امسال فیفا اومده مدلینگ بازیکن ها رو بهتر کرده ولی باز هم باید در این بخش کار کنه و جا برای بهتر شدن دارن ، شما مثل این که اصلا خبر نداری فیفا تو بخش مدلینگ مشکلاتی داره و خود تیم فیفا اومدن امسال تو بهبود در بخش های مختلف یکیش به هیمن بخش مدلینگ روش مانور دادن و گفتن که مدلینگ فیزیکی بازیکن ها رو بهتر کردیم .
ین عکس ها رو خودم گرفتم الانم دستکاری شده ؟؟؟ که انقدر مطمئن حرف میزنی و میگی که مطمئن باشم عکس ها دستکاری شده !!!
دیگه بنده بعد از این همه سال بازی کردن و فعالیت تو فروم های مختلف چه خارجی و چه ایرانی متوجه میشم یه عکس دستکاری شده و یا نه !
تو هر دو عکس مشکل مدلینگ در بخش سرشونه وجود داره ! حالا امثال شما دوست عزیز که از طرفدارای متعصب هستی که دیگه هیچی اگه به شما باشه هیچ وقت یه بازی پیشرفت نمیکنه ، هر بازی درش مشکلاتی هست و باید بهش اشاره کرد ، شما اگه تو تاپیک فیفا رفته بودی و کامنت ها و صحبت های من رو درباره فیفا 15 میدیدی دیگه نیمومدی اینجا از این حرف ها نمیزدی که من فن فلان بازیم !! و من کلی در بخش حاشیه صحنه های آهسته و خیلی چیزای دیگه فیفا 15 صحبت کردم و تعریف تمجید کردم در این بخش آره عزیز برو یه سر به صفحه ها تاپیک فیفا 15 سر بزنی بد نیست ! آره دوست گرامی ...........
تا دلت بخواد گیم پلی های مختلفو دیدم از بازی
همچین میگی پستایی که گذاشتمو ندیدی فک میکنی بیکاریم بشینیم ببینیم شما چی پست میزاری بعد تشخیص بدیم شما طرفدار پیسی یا فیفا
بر اساس حرفات گفتم اگه پیس فنی وگرنه باشه شما طرفدار بازی خوب هستی نه گیم خاصی !!
ببین حاچی من چی گفتم تو متن بالا ؟؟
گفتم کـ تو بازی اینطوری نیس ..این صحنه های تعویض و خوشحالی گل و و ... اینا هم جزو بازی حساب میشن ولی جزو گیم پلی نیستن اوکی ؟؟
وقتی داری بازی میکنی هم احساس میکنی اینطوریه این بازیکن ؟؟
ببین قبول دارم بازیکن سرش یه مقدار بزرگتر نشون میده اما شما میای میگی استیل تو فیفا خوب نیست و امسال تازه داره درستش میکنن
شما به جای این بازیکن برو 10 تا بازیکن دیگه رو ببین ..بعد بگو باز هم همین حرفو تکرار میکنیی یا نه ؟؟
بازم ولی من میگم یه سری بازیکنا عادیه این موضوع و از این تصویر اینطوری نشون میده

حالا شما 10 تا عکس دیگه هم بزاری نظرم تغییر نمیکنه .
ایرادای فیفا رو تا دلت بخواد میگم
باگ زیاد داره بازی
اما چی ؟؟ باگای جزئی...مثل رد شدن بازیکنا از هم دیگه..رفتن تو تابلو های تبلیغاتی ...یا یه سری چیزای دیگه اما اینا حاشیه کاره و شک نکن قابل حل
من بحثم چیز دیگس
میگم فیفا اصلا نباید با پیس مقایسه شه اما شما رفتی 4 تا عکس گرفتی از هیکل یکی بعد اومدی اینو نوشتی پای ایراد فیفا
هر زمان گیم پلی درست حسابی داد کونامی شما اون زمان میتونی بیای بگی فیفا باید اینارو حل کنه
فیفا چندین ساله گیم پلیش مشخصه و هر ساله اونو بهتر میکنه
هر ساله به واقعیت نزدیک تر میکنه گیم رو
حالتای مختلف تو بازی اضافه میکنه
انیمیشن و و ....
اما همین پیش شما هنوز معلوم نیس گیم پلی اصلیش چیه
هر سال یه نوع تغییر میده بعد میمونه چیکار کنه !
ببین اصلا اینجا نباید کل کل کنیم برای بازی ولی یه سری پستا خنده داره واسم
اینکه شما از همه چی زدی اومدی یه سری چیزا که اصلا به چشم نمیان رو میگی واسم جای سوال داره
بازم میگم ...شما پرانتز پای نیمارو دیدی !!!! هه ولی جزئیات هر بازیکن تو فیفا 15 رو به کل فراموش کردی و اومدی پست گذاشتی راجب چیزی که به نظرم مشکلی نداره تو بازی !