مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.
ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص
همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.
ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص
همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
اولین تریلر بازیPES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
عکس های بازی:
اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد
Last edited by a moderator:

) کلی خاطره خوش دارم تو سنین نوجوانی هم از از اواسط دوران راهنمایی یعنی از سال 96 که اولین سری این بازی یعنی وینینگ الون عرضه شد و مجنون این بازی شدم مثل خیلی های دیگه خاطراتم با این سری ادامه پیدا کرد اونم چه خاطراتی خوشی از کلوب بازی ها بگیرین تا جمع شدن دوستان تو خونه و بازی با پسر عموم و خیلی خاطرات خوش دیگه پس حداقل من با هر دو بازی کلی خاطره دارم دوستان هم سن من اگه یادشون باشه در فیفا 94 داور میخواست کارت زرد به بازیکن بده اگه شما بازیکن رو هزار ساعت موقع کارت زرد دادن حرکت میدادین داور میفتاد دنبال ما که کارت زرد بده حالا تو بدو داور بدو :dاین رو همگی هم سن های من کاملا یادشونه یا اولین نسخه سری وینینگ الون که یورگن کلینزمن مدل موهاش با بقیه فرق داشت و همگی میگفتیم این چقدر شبیه خود کلینزمنه یا با خودش مو نمیزنه !!!! :d