PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
Holy Sheeitt :-o

یعنی از NBA هم بهتر؟!! معجزه کردن توو این یه سال؟ مثل اینکه دیگه کم کم باید به فوتبالی که سالها بازی میکردیم برگردیم :bighug:
خب نمیشه گفت تو این سال فقط دارن روش کار میکنن ، به هر حال بعد از بازبینی و بازسازی مجدد این بازی در نسخه 2014 (نسخه ای که وقتی عرضه شد کاملا یک بازی نصفه ، نیمه و ناقص بود ) از همون موقع دارن رو بازی کار میکنن ، البته شروع به ساخت و توسعه و برنامه ریزی برای این بازی از سال 2012 شروع شده بود ، الان سری pes دو تا استدیو برای توسعه و ساخت داره یکی در ژاپن هستش و دیگری در انگلستان در لندن !

من کاری ندارم pes 2015 وقتی ریلیز بشه چه اتفاقی براش میفته ولی من الان نسبتا هر چی ویدئو گیم پلی از این بازی اومده رو دیدم ، به جرات میتونم بگم pes 2015 یک سروگردن حد اقل در بخش گیم پلی از نسخه قبلی بهتر هستش ولی همه میدونیم تا بازی نیاد و خودمون بازی نکنیم هیچ نظری نمیشه داد ، از باگ ها بگیرین تا هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه ..........

پارسال در نمایشگاه گیمز گام بازی pes 2014 حتی کاندید هم نشده بود چه برسه به این که بخواد بهترین بازی ورزشی بشه !

امیدوارم واقعا امیدوارم که pes به دوران اوجش برگرده چون این به نفع همگی ما هستش که رقیب pes یعنی فیفا هم افت نکنه و بتونه سال به سال با تغییرات و قدرت بیشتری وارد بشه ،هزار بار گفتم بازم میگم رقابت نزدیک هر دو به سود همگی ما گیمر هاست ، اونایی که فن متعصب هستن رو که من یکی اصلا باهاشون کاری ندارم (بحث علاقه داشتن به چیزی با تعصب داشتن به چیزی خیلی فرق میکنه ) و تکلیف چنین اشخاصی کاملا مشخصه ولی اونی که واقعا گیمر هستش و عاشق فوتبال دوست داره هر دو بازی با هم رقابت نزدیکی داشته باشن چون یک موضوع برد ، برد هم برای کمپانی سازنده هستش و هم برای گیمر .......

آخرین ویرایش:
برای مایی که میخوایم بازی کنیم دو تا فوتبال خوب بهتر از یک فوتباله خوبه از هر کدوم خسته شدیم میریم سراغ اون یکی ولی بحث لاینسس رو نمیشه در نظر نگرفت من یکی که اصلا نمیتونم با لندن اف سی و برزیل سبز کناربیام شمارو نمیدونم!

در ضمن یه چیزی بگم من الان 31 سالمه تو دوران دبستان و راهنمایی من با سری فیفا از نسخه 94 بگیرین تا 95 و همین طور برین جلو (قبل از اون هم فوتبال آمیگا و فامیلی گیم و این چیزا بازی میکردیم یادش بخیر :(() کلی خاطره خوش دارم تو سنین نوجوانی هم از از اواسط دوران راهنمایی یعنی از سال 96 که اولین سری این بازی یعنی وینینگ الون عرضه شد و مجنون این بازی شدم مثل خیلی های دیگه خاطراتم با این سری ادامه پیدا کرد اونم چه خاطراتی خوشی از کلوب بازی ها بگیرین تا جمع شدن دوستان تو خونه و بازی با پسر عموم و خیلی خاطرات خوش دیگه پس حداقل من با هر دو بازی کلی خاطره دارم دوستان هم سن من اگه یادشون باشه در فیفا 94 داور میخواست کارت زرد به بازیکن بده اگه شما بازیکن رو هزار ساعت موقع کارت زرد دادن حرکت میدادین داور میفتاد دنبال ما که کارت زرد بده حالا تو بدو داور بدو :dاین رو همگی هم سن های من کاملا یادشونه یا اولین نسخه سری وینینگ الون که یورگن کلینزمن مدل موهاش با بقیه فرق داشت و همگی میگفتیم این چقدر شبیه خود کلینزمنه یا با خودش مو نمیزنه !!!! :d

واقعا یادش بخیر :((:x

- - -ویرایش - - -

برای مایی که میخوایم بازی کنیم دو تا فوتبال خوب بهتر از یک فوتباله خوبه از هر کدوم خسته شدیم میریم سراغ اون یکی ولی بحث لاینسس رو نمیشه در نظر نگرفت من یکی که اصلا نمیتونم با لندن اف سی و برزیل سبز کناربیام شمارو نمیدونم!
آره خب الان فیفا هم انقدر بازی کاملی شده که دل کندن ازش سخته ، یه بازی کامل که در هر بخش داره با ثبات و عالی به راه خودش ادامه میده ......

از لایسنس لیگها خبری منتشر نشده؟
من فکر میکردم فقط خودم پیرم(30):d
هنوز خبر رسمی درباره لایسنس ها ندادن یه سری خبر ها و گمانه زنی ها هستش که ارزش نداره فعلا دربارش صحبت کرد ولی به احتمال 99 درصد باز هم خبری از لایسنس کردن کامل دو لیگ معتبر آلمان و انگلستان نیست !

در ضمن شما هم خوش اومدی تو جمع ما پیر پاتال ها :d

آخرین ویرایش:
- - -ویرایش - - -

آره خب الان فیفا هم انقدر بازی کاملی شده که دل کندن ازش سخته ، یه بازی کامل که در هر بخش داره با ثبات و عالی به راه خودش ادامه میده ......
از خیلی زمینه ها آره...
ولی هنوز champions league و کلا هیچ لیگ یا cup ای به صورت این که آدم آفلاین برای خودش بازی کنه نداره !
بیشتر به خاطر همینه یه نیم نگاهی به pes دارم همیشه

از خیلی زمینه ها آره...
ولی هنوز champions league و کلا هیچ لیگ یا cup ای به صورت این که آدم آفلاین برای خودش بازی کنه نداره !
بیشتر به خاطر همینه یه نیم نگاهی به pes دارم همیشه

هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ barcklays premier league چی داره؟؟؟؟/ نخندون.........کریر مود فیفا میخوره همه جوره آفلاینش هر چیزیو........بهتر نام تیماشو درست کنه فعلن بعد و تعداد لیگاشو.......یادمه nhl 10 f,n فک کنم بهترین بازی gamescom شد ورزشی یا بوکس بود اما کی خرید ؟/ امسال ایده جدید داشته و پیشرفتش نسبت به خودش خوب بوده.....امیدوارم pes عالی بشه اما از 2008 گرفتیم پس زد دل منو هر سال تا 12 که دیگه گفتم نگیرم الکی ......هر سالم نمایشش رو ملی تو نمایشگاه بیشتر کلن یادشان رفته باشگاهیه بیشتر بازی فوتبال........به هر حال انشاله بهتر بشه و هرکی دوست داره این بازیو راضی بشه امسال که بیاد...اما اینکه بگین آفلاین فیفا هیچه من واقعن خندم میگیره.........هرکی کریر بازه تو فیفا میدانه
دغدغه فیفا باز ها دیگه نام تیم ها نیست نام لیگ یا تعداد استادیوم نیست ..دغدغه فیفا الان جو استادیوم و سینمای کردن بعضی صحنه ها است.......pes مالی کم گذاشت واسه بازیش جا ماند شدید.الان باید زیاد خرج کنن و زیاد وقت بزارن شاید 10 سال که برسن که با پولای ea فک نکنم بشه
پول دیگه حرف اول میزنه تو هر صنعتی

آخرین ویرایش:
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ barcklays premier league چی داره؟؟؟؟/ نخندون.........کریر مود فیفا میخوره همه جوره آفلاینش هر چیزیو........بهتر نام تیماشو درست کنه فعلن بعد و تعداد لیگاشو.......یادمه nhl 10 f,n فک کنم بهترین بازی gamescom شد ورزشی یا بوکس بود اما کی خرید ؟/ امسال ایده جدید داشته و پیشرفتش نسبت به خودش خوب بوده.....امیدوارم pes عالی بشه اما از 2008 گرفتیم پس زد دل منو هر سال تا 12 که دیگه گفتم نگیرم الکی ......هر سالم نمایشش رو ملی تو نمایشگاه بیشتر کلن یادشان رفته باشگاهیه بیشتر بازی فوتبال........به هر حال انشاله بهتر بشه و هرکی دوست داره این بازیو راضی بشه امسال که بیاد...اما اینکه بگین آفلاین فیفا هیچه من واقعن خندم میگیره.........هرکی کریر بازه تو فیفا میدانه
منظور ایشون این بود که فیفا به طور جداگانه ینی جدا از کریر هیچ کاپ معتبری نداره و فقط باید خودت ی کاپ الکی برا خودت بسازی که البته تو نسخه ی PS4 اینم نداشت ولی فیفا15 داره...

منظور ایشون این بود که فیفا به طور جداگانه ینی جدا از کریر هیچ کاپ معتبری نداره و فقط باید خودت ی کاپ الکی برا خودت بسازی که البته تو نسخه ی PS4 اینم نداشت ولی فیفا15 داره...

آره نبود راست میگه ولی قبلا داشت امسال برداشتن از ps4 من خودمم علتشو نفهمیدم چرا برداشتن از ps4 ولی در کل کریر مود تا باشه غمی نیست......ی بخشی هم بود بدون نقل انتقالات بود و لیگ ها و کاپ ها رو میشد امتحان کرد قبلا ها من که 3 ماه فیفا ps4 زدم همش کریر زدم و کیفمم تو بازی توپ برداشتنای گلر بود تو کات سنها:d نه پی آنلاین رفتم نه چیز دیگه....
کلن دو بازی امید من هستن اما خدایش جا ماند pes.....خود فیفا اوتاش گاهی زجر آور میشد زیادی توپ مثلا می آمد به خصوص ps4 وسط زمین تا یکی بره بنداره بیرون میمردم من نمیگم فیفا کامله اما بهتره الان...

آخرین ویرایش:
آره نبود راست میگه ولی قبلا داشت امسال برداشتن از ps4 من خودمم علتشو نفهمیدم چرا برداشتن از ps4 ولی در کل کریر مود تا باشه غمی نیست......ی بخشی هم بود بدون نقل انتقالات بود و لیگ ها و کاپ ها رو میشد امتحان کرد قبلا ها من که 3 ماه فیفا ps4 زدم همش کریر زدم و کیفمم تو بازی توپ برداشتنای گلر بود تو کات سنها:d نه پی آنلاین رفتم نه چیز دیگه....
کلن دو بازی امید من هستن اما خدایش جا ماند pes.....خود فیفا اوتاش گاهی زجر آور میشد زیادی توپ مثلا می آمد به خصوص ps4 وسط زمین تا یکی بره بنداره بیرون میمردم من نمیگم فیفا کامله اما بهتره الان...
اون ک شکی نیست که الان فیفا بهتره ولی خدا کنه PES هم به خودش بیاد...حیفه واقعا...

دوستان، فن فیفا متعصب تر از من پیدا نمیکنید ولی اگر pes خوب باشه از کیفیت فیفا کم نمیشه که اینقدر بحث میکنین سرش خدا کنه اونم خوب بشه که در طول یک سال دو مدل فوتبال بازی کنیم اینو برای اون عده میگم که تا یه خبر خوب از pes میشنون شروع میکنن به خراب کردنش این کار شما مثل اینه که مثلا یکی هندونه دوست داشته باشه و بگه خدا کنه هر چی خربزه هست تو بازار بگنده:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or