PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خوبه گویا این بازی داره خوب میشه واقعا برای من PES یک چیز دیگه هست و تو اوج فیف هم حاضر نشدم برم سمتش البته یکی دو دست بازیش کردم که اینقدر رو مُخ بود دیسکشو انداختم بیرون

این عکسی که گذاشته شده واسه مقایسه به جز چند مورد بقیه اش به نظرم فیک هست! مسی تو فیفا اصلا و ابدا اونطوری نیست و مخصوصا روبن.

نمیدونم این عکس هارو کدوم منبع قرار میده!

این عکسی که گذاشته شده واسه مقایسه به جز چند مورد بقیه اش به نظرم فیک هست! مسی تو فیفا اصلا و ابدا اونطوری نیست و مخصوصا روبن.

نمیدونم این عکس هارو کدوم منبع قرار میده!
کجاش فیکه ؟ مطمئنی فیفا 15 رو از نزدیک دیدی ؟!

اون ها رو نمیدونم فیک هست یا نه، اما اینی که من نقل قول کردم خودم شخصا از ps4 اسکرین شات گرفتم، مطمئن باشید اصل هست
کیفیت فیس های فیفا از اون که شما گذاشتید بهتره ولی بازم نسبت به pes ضعیف تر هست
البته تو اکثر زمان بازی شما معمولا فیس بازیکنا رو نمی بینید اما هیکل بازیکن ها و انیمیشن ها بیشتر از دور به چشم میان که هیکل ها رو pes خیلی بهتر و شبیه تر به واقعیت ساخته
خیلی از انیمیشن ها هم در pes واقعی تر هست اما یه مشکلی که داره اینه که نرم اجرا نمیشه، مخصوصا اونجا که دو تا انیمیشن باید به هم وصل بشن فیفا خیلی نرم تر و روون تره
باید ببینیم pes تو نسخۀ اصلی اینو بهتر میکنه یا نه ...

Last edited by a moderator:
اون ها رو نمیدونم فیک هست یا نه، اما اینی که من نقل قول کردم خودم شخصا از ps4 اسکرین شات گرفتم، مطمئن باشید اصل هست
کیفیت فیس های فیفا از اون که شما گذاشتید بهتره ولی بازم نسبت به pes ضعیف تر هست
البته تو اکثر زمان بازی شما معمولا فیس بازیکنا رو نمی بینید اما هیکل بازیکن ها و انیمیشن ها بیشتر از دور به چشم میان که هیکل ها رو pes خیلی بهتر و شبیه تر به واقعیت ساخته
خیلی از انیمیشن ها هم در pes واقعی تر هست اما یه مشکلی که داره اینه که نرم اجرا نمیشه، مخصوصا اونجا که دو تا انیمیشن باید به هم وصل بشن فیفا خیلی نرم تر و روون تره
باید ببینیم pes تو نسخۀ اصلی اینو بهتر میکنه یا نه ...

این ویدئویی که میخوام بذارم ( البته چند صفحه قلب گذاشته بودمش ) کد جدید تر نسبت به نسخه دمویی هستش که ما بازی کردیم و در بزریل این کد جدید بازی شده از دید من که فیزیک توپ باز هم بهتر شده و حتی انیمیشن های بازی نرم تر شدن . پیشرفت قابل قبولی کردن .

حتما تونستین یه نگاهی به این ویدئو گیم پلی بندازین که خصوصا صحنه ورودی بازیکن ها در این کد جدید هم وجود داره

PES 2015 Corinthians x Flamengo PS4 Gameplay BGS 2014 - YouTube

این ویدئویی که میخوام بذارم ( البته چند صفحه قلب گذاشته بودمش ) کد جدید تر نسبت به نسخه دمویی هستش که ما بازی کردیم و در بزریل این کد جدید بازی شده از دید من که فیزیک توپ باز هم بهتر شده و حتی انیمیشن های بازی نرم تر شدن . پیشرفت قابل قبولی کردن .

حتما تونستین یه نگاهی به این ویدئو گیم پلی بندازین که خصوصا صحنه ورودی بازیکن ها در این کد جدید هم وجود داره

PES 2015 Corinthians x Flamengo PS4 Gameplay BGS 2014 - YouTube

کیفیت تصویر پایین بود درست معلوم نبود ... چون از رو تلویزیون فیلم گرفته بودن
باید وایسیم ویدئوی رسمی از گیم پلی بیاد
به نظر نمیرسه فرق زیادی بکنه نسخۀ اصلی
ای کاش حداقل توردروازه ها رو درست میکردن که واقعا نباید کار سختی باشه، چون حتی تو نسل های قبلی شاهد توردروازه های خیلی طبیعی تری بودیم، حتی از خود کونامی !
حرکت تور دروازه ها الان بیش از حد مصنوعیه و فقط اون نقطه ای که توپ بهش میخوره یه کم تکون میخوره (اونم نه چندان طبیعی) و بقیه تور انگار سیمانیه !! حتی هیچ لرزشی نداره !
حتی pes هایی که رو ps2 میومد توردروازه های طبیعی تری داشت !
واقعا نمیدونم چرا چند ساله اصلا به این موضوع اهمیتی نمیدن ! در حالیکه خیلی خیلی رو طبیعی به نظر رسیدن شوت تاثیر داره

کیفیت تصویر پایین بود درست معلوم نبود ... چون از رو تلویزیون فیلم گرفته بودن
باید وایسیم ویدئوی رسمی از گیم پلی بیاد
به نظر نمیرسه فرق زیادی بکنه نسخۀ اصلی
ای کاش حداقل توردروازه ها رو درست میکردن که واقعا نباید کار سختی باشه، چون حتی تو نسل های قبلی شاهد توردروازه های خیلی طبیعی تری بودیم، حتی از خود کونامی !
حرکت تور دروازه ها الان بیش از حد مصنوعیه و فقط اون نقطه ای که توپ بهش میخوره یه کم تکون میخوره (اونم نه چندان طبیعی) و بقیه تور انگار سیمانیه !! حتی هیچ لرزشی نداره !
حتی pes هایی که رو ps2 میومد توردروازه های طبیعی تری داشت !
واقعا نمیدونم چرا چند ساله اصلا به این موضوع اهمیتی نمیدن ! در حالیکه خیلی خیلی رو طبیعی به نظر رسیدن شوت تاثیر داره
درباره تور دروازه ها که کاملا درست میگی و بحثی هم توش نیست واقعا من نمیدونم اینا چرا این تور دروازه رو درست نمیکنن ! در عجبم ! :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or