PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
نداشتن لاینسس بزرگترین ضربه رو به این بازی زده ،میزنه و خواهد زد به نظر من اگه این بازی تو همه موارد خدا هم بشه با این لاینسس به هیچ جا نمیرسه و همون آرکیدی که بوده باقی خواهد ماند

تو این مورد باهات 100% موافقم . مخصوصا لیگ جزیره . اصلا اعصابمو خورد میکنه . کونامی اگه میخواد این بازی از FiFa بهتر بشه باید چند تا لایسنس توپ بخره . بابا FiFa هر سال داره یه لیگ اضافه میکنه اونوقت Pes ....

اتفاقا حدس زدم منظورت این باشه. ..
اول بگم که من نه طرفدار این بازیم نه فیفا ولی واقعا بعد 3 سالی که بیشتر فیفا بازی کردم میتونم بگم تو این بازی بیشترین درک رو هوش مصنوعی از بازیم داشته... خیلی کمتر پیش میاد که بخوام هم تیمی ها حرکت خاصی بکنن و اونکار رو نکنن.عمدتا دارم با دست حرکتهاشونو اعلام هم میکنن. خیلی راحت میشه بازیکنی که میخوای حرکت کنه رو انتخاب کنی و جالبتر اینکه بعد حرکت کردنش بازیکن یا بازیکنهای دیگه هم حرکت خودشونو انجام میدن تا بازی روند طبیعی تری داشته باشه. فکر نمیکنم L1 به همراه آنالوگ راست برای انتخاب فرار بازیکن استفاده کرده باشید. حتی موقع دفاع با همین آنالوگ راست میشه نزدیکترین بازیکن به بازیکن صاحب توپ رو انتخاب کنید ولی عمدتا افراد فقط واسه دریبل استفاده میکنن... خوب بازی پیشرفت کنه هوش مصنوعی پیشرفت کنه بازیکن همون بمونه؟! نه ما هم باید پیشرفت کنیم که متاسفانه تو فیفا به این قضیه توهین شد.
مشکلات این بازی رو مثل خوب نبودن توپ گیری ها قبول میکنم چون واقعا هست حتی مشکلات دیگه ای هم داده ولی هوش مصنوعی به نظر من از نقاط قوت این بازیه. بخصوص وقتی مقابلتون قرار میگیره بازی میکنه و شمارو ضعیف نمیکنه یا مواردی که خودتون دیدین... انگار میخواد شمارو حرص بده و خودش لذت ببره خیلی خیلی تو این بازی کمه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
خیلی حوصله ندارم توضیح بدم چون سرم شلوغه!:d منتها در مورد هوش مصنوعی یه مثال می زنم:
زمانیکه بازیکن حریف پاس عمقی میده خط دفاعی به شکل عجیبی فقط نگاه می کنه که مهاجم چطور از پشت سرش و چند متر عقب ترش میآد و با دروازه بان تک به تک میشه اونوقت بازیکنی مثل رونالدو یا بنزما در حالت تک به تک بدترین ضربات رو میزنن چیزیکه تو واقعیت نمی بینی!
یا چند بار با دروازه بان ضربه دروازه رو بد زدم و توپ افتاد جلوی پای مهاجم حریف ولی نتونست دروازه خالی رو باز کنه و به اوت زد.
این اتفاقات که می افته آدم حس خیلی بدی بهش دست میده و از بازی ناامید میشه

خیلی حوصله ندارم توضیح بدم چون سرم شلوغه!:d منتها در مورد هوش مصنوعی یه مثال می زنم:
زمانیکه بازیکن حریف پاس عمقی میده خط دفاعی به شکل عجیبی فقط نگاه می کنه که مهاجم چطور از پشت سرش و چند متر عقب ترش میآد و با دروازه بان تک به تک میشه اونوقت بازیکنی مثل رونالدو یا بنزما در حالت تک به تک بدترین ضربات رو میزنن چیزیکه تو واقعیت نمی بینی!
یا چند بار با دروازه بان ضربه دروازه رو بد زدم و توپ افتاد جلوی پای مهاجم حریف ولی نتونست دروازه خالی رو باز کنه و به اوت زد.

احتمالا نوع بازی شما هم مثل حوصله شماست.
موفق باشید و به کار هاتون برسید.

احتمالا نوع بازی شما هم مثل حوصله شماست.
موفق باشید و به کار هاتون برسید.

همه اینا مربوط به بازی خود شماست.

:d والا من هیچ ادعایی ندارم و کوچیک همه از جمله شما هستم ولی با 33 سال سن اونقدر تجربه و البته حوصله! :dبازی دارم که شما اینجوری در موردم فکر نکنی!
در ضمن من خودم از قدیم طرفدار بازی هستم و خیلی دوست دارم PESبه دوران اوجش برگرده ولی خودمونو که نمی تونیم گول بزنیم!
بر فرض من اصلا" بازی بلد نباشم آیا روی درجه Top Player کریس رونالدو نباید دروازه خالی رو براحتی گل بزنه؟
برا من طرفدار PES خیلی سخته که طرفدار فیفا بیآد تور دروازه بازی رو مسخره کنه و من نتونم جوابشو بدم در واقع جوابی ندارم که بدم، خداوکیلی این تور دروازه در سال 2014 باعث خجالته!
این بازی طی این چند سال اخیر به قهقرا رفته و با یکی دو تا نسخه نمی تونه جبران کنه، در واقع همچین انتظاری هم نباید داشت
امیدوارمPES به دوران اوجش برگرده

آخرین ویرایش:
همه اینا مربوط به بازی خود شماست.

:d والا من هیچ داعایی ندارم و کوچیک همه از جمله شما هستم ولی با 33 سال سن اونقدر تجربه و البته حوصله! :dبازی دارم که شما اینجوری در موردم فکر نکنی!
در ضمن من خودم از قدیم طرفدار بازی هستم و خیلی دوست دارم PESبه دوران اوجش برگرده ولی خودمونو که نمی تونیم گول بزنیم!
بر فرض من اصلا" بازی بلد نباشم آیا روی درجه Top Player کریس رونالدو نباید دروازه خالی رو براحتی گل بزنه؟
برا من طرفدار PES خیلی سخته که طرفدار فیفا بیآد تور دروازه بازی رو مسخره کنه و من نتونم جوابشو بدم در واقع جوابی ندارم که بدم، خداوکیلی این تور دروازه در سال 2014 باعث خجالته!
این بازی طی این چند سال اخیر به قهقرا رفته و با یکی دو تا نسخه نمی تونه جبران کنه، در واقع همچین انتظاری هم نباید داشت
امیدوارمPES به دوران اوجش برگرده

دوست عزیز هر دو مون پیرمردیم!!! منم 34 سالمه...
جدی میگم من اصلا این بازی رو حمایت نمیکنم و فیفا رو هم نمیکوبم چون چند ساله رفتم سراغ فیفا.
روی آخرین درجه سختی هم که باشه باور کن 95 درصد توپ ها گله... ولی دیگه مثل دوران قدیم pes یا 2014 فیفا نیست تک به تک با یه ضربه به کلید گل بشه... جهت درست بدی راحت گله... r2 و شوت بزنی رد خور نداره... حتی با بازیکن های معمولی... ولی شوت عادی بدون جهت درست گل نمیشه. .. میشه خیلی به ندرت...
جواب فیفایی ها که شاید تا قبل این دمو از همونا بودم و شاید هستم رو نمیخواد بدی... خودشون میدونن امسال ea چه کرده باهاشون ( مون! )
تور و موارد چمن و خیلی چیزای دیگم حق با شماست وگر نه من الان طرفدارpes بودم!
ولی باور کن این بازی چیزی داره که فقط باید وقت بزاری تا دستت بیاد...
پاسهای تو عمق هوش مصنوعی رو تا 90 درصد میشه جمعشون کرد به شرطی که فقط دنبال توپ ندویی و سریع بازیکن درست رو انتخاب کنی... و خیلی موارد دیگه که وقتی من با هوش مصنوعی بازی میکنم لذتی رو میبرم که قدیما از pes میبرد.. بازی استراتژی داره... تعویض ها و ارنج کاملا تو بازی تاثیر گذاره و سبک بازی شما تو زمین پیاده میشه ... کافیه یه بار با بارسا بازی کنی ... انقدر پاس میدن که کلافه میشی. . ولی راهش اینه که توی پاشون نری و صبر کنی تا پاسشونو قطع کنی... با رئال باید فیزیکی تر باشی تو پا بری و تکل کنی چون پا به توپشون بیشتره... این یعنی هر تیم نوع بازی خودشو داره و نباید شما یه جور بازی کنی... سرتو درد آوردم ولی ظاهر بازی نشون نمیده؛ اما توش پر از ایده و خلاقیته که شاید تا دو سه نسخه دیگه به شکلی نشه که هر کسی بتونه رابطه برقرار کنه... کمی پیچیده شده و باید کاری کنن که هر کسی بتونه با این پیچیدگیها کنار بیاد... خود من تا حتی 20 دست اول دستم نیومد! الان قضیه فیفا هم همینه پیچیدگیهای داره که حتی فن های خودش باهاش رابطه برقرار نمیکنن 5 ماه دیگه همه میگن عالی شد بخاطر آپدیتها بود ولی واقعیت درک ساختار بازیه..

اتفاقا یکی از نقات قوت امسال PES طبیعی شدن شوتهاست اصلا وقتی شوت زده میشه جوری کات گرفته میشه که انگار شوت واقعی زده شده.فوتبالست ها میدونن منظورم چی هست

نسبت به قبل خودش خیلی بهتر شده اما هنوز یه کم سرعت شوتها زیاده
و یه کم حرکت توپ تنوعش کمتر از فیفاست تو شوتها
اما قبول دارم خیلی خیلی بهتر از قبل شده
یکی از دلایلی که شوت ها کمی مصنوعی به نظر میاد همون انیمیشن های غیر طبیعی دروازبانها و انیمیشن غیرطبیعی تور دروازه هست

- - -ویرایش - - -

میبینم که جمع پیرمردا جمع ئه :))
منم 33 سالمه
بازی اصلی م در سالهای 94 و 95 و 96 و 2012 و 2013 و 2014 فیفا بوده
و از سال 98 تا 2011 بازی اصلیم pes بوده :d
امسال به نظر میرسه باید برگردم سمت pes چون با تمام مشکلاتش باز از فیفا 15 بهتره
البته فیفا 14 به نظر من از فیفا 15 بهتر بود، شاید از pes15 هم بهتر بود ...
اما برای قضاوت باید صبر کنیم نسخۀ اصلی بیاد
ولی pes اگه همین روند رو ادامه بده فکر کنم به اوجش برگرده

طی مصاحبه ای که در برزیل با سازندگان سری PES شده کونامی داره رو مد جدید بازی در داخل سالن (فوتسال ) بر روی سری PES کار میکنه :-o

حتی یک سری تست ها و آزمایش هایی برای ساخت فوتبال ساحلی دارن انجام میدن و همین طور تست طراحی ساخت انیمیشن برای فوتبال زنان که البته مثل این که پروژه ساخت فوتبال داخل سالن یا همون فوتسال مدتی هستش که کلید خورده !!!:-/

حالا من نمیدونم این مد جدید در pes 2015 هستش یا به صورت جداگانه داره میاد یا این که در نسخه Pes 2016 هستش ؟؟!!! ولی مثل این که حتی ساخت فوتسال به جایی رسیده که حتی قابل بازی هم هستش ولی خب این مد باز هم در حال ساخت و توسعه هستش کلا چیزی که صحبت شده مشخصه که کونامی میخواد بازی فوتبال خودش رو گسترش بده و حتی گفته شده استدیوی جدید که در انگلستان تاسیس شده هر سال به تعداد کارمندانش افزوده میشه و تیم ساخت PES در سال های آینده توسعه بیشتری پیدا میکنه !

BGS: S�rie PES ter� novos modos de jogo e futsal j� existe em demo jog�vel!

آخرین ویرایش:
طی مصاحبه ای که در برزیل با سازندگان سری PES شده کونامی داره رو مد جدید بازی در داخل سالن (فوتسال ) بر روی سری PES کار میکنه :-o

حتی یک سری تست ها و آزمایش هایی برای ساخت فوتبال ساحلی دارن انجام میدن و همین طور تست طراحی ساخت انیمیشن برای فوتبال زنان که البته مثل این که پروژه ساخت فوتبال داخل سالن یا همون فوتسال مدتی هستش که کلید خورده !!!:-/

حالا من نمیدونم این مد جدید در pes 2015 هستش یا به صورت جداگانه داره میاد یا این که در نسخه Pes 2016 هستش ؟؟!!! ولی مثل این که حتی ساخت فوتسل به جایی رسیده که حتی قابل بازی هم هستش ولی خب این مد باز هم در حال ساخت و توسعه هستش کلا چیزی که صحبت شده مشخصه که کونامی میخواد بازی فوتبال خودش رو گسترش بده و حتی گفته شده استدیوی جدید که در انگلستان تاسیس شده هر سال به تعداد کارمندانش افزوده میشه و تیم ساخت PES در سال های آینده توسعه بیشتری پیدا میکنه !

BGS: S�rie PES ter� novos modos de jogo e futsal j� existe em demo jog�vel!

بابا به جای اینکارا تمرکز کنن رو همین فوتبال اشکالات شو رفع کنن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or