PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
خریدش که واجب واجب شده من هر سال از همه نسخه هاش میخرم ولی این رو دیجی تالی میخرم که رو هارد کنسولم باشه
اقا یکی لینک تریلر بزاره من تو کفم

خریدش که واجب واجب شده من هر سال از همه نسخه هاش میخرم ولی این رو دیجی تالی میخرم که رو هارد کنسولم باشه
اقا یکی لینک تریلر بزاره من تو کفم

من لینک تریلر رو تو همون صفحه قبل گذاشته بودم ولی بازم براتون میذارم ..........

PES 2015 - "The New Era" Trailer - YouTube

امین جان منظورتو نگرفتم
آدام بتی در صفحه تویترش پست داده و گفته تعداد استادیوم ها در نسخه اصلی بیشتر هستش و این مقدار استادیوم ها در نسخه دمویی که در برزیل بوده قابل مشاهده بودن ولی در نسخه اصلی تعداد استادیوم ها بیشتر هستش !

- - -ویرایش - - -

بیاین دوستان این سایت عالی هستش ! برین تو این سایت و اون لینک یوتیوب رو داخلش قرار بدین و بعد اونجایی که نوشته MP3 تیک رو بزنین و گزینه MP4 رو انتخاب کنین بعد گزینه رزولشن ظاهر میشه و میتونین انتخاب کنین که بازی رو در چه رزولشنی دانلود کنین و بعدش گزینه Convert رو بزنین و بعدش هم دانلود ;)

convert2mp3.net - Online Video converter - Convert Youtube, Dailymotion, Vevo, Clipfish and MyVideo videos online to MP3, MP4 and more formats - download your music for free

من بارها گفتم بازم میگم فیفا دیگه تموم شدس اوج قدرتش فیفا ۱۴ بوده و دیگه هیچ کاری از دستش بر نمیاد که روبه جلو باشه همش در جا هست تنها راهشم گذاشتن موتور گرافیک جدید هست در غیر این صورت همون نسخه ارکید ۱۵باقی میمونه
یکی از دلایل ضعف فیفا ضعیف شدن pes هست !مطمئن باش اگه pes یه تکونی به خودش بده فیفا دو تکون به خودش میده :d

نسخه دموی بازی رو دانلود کردم و بازی کردم
راستش خیلی خیلی از نسخه قبلیش بهتره اما نمیدونم چرا بهم زیاد حال نداد!
حوصله ادم سر میره بعد از 2 دست بازی کردنش!

این بازی امسال خیلی خوب شده انصافا" ولی یه مشکل خیلی بزرگ هم داره که می تونه نسخه بازی رو بپیچه اونم هوش مصنوعی خیلی بد بازی هست! فرقی هم نمی کنه شما سینگل بازی می کنید یا مولتی، هوش مصنوعی پایین خیلی اذیت می کنه.
توپ گیری هم خیلی ایراد داره و بعضا" خیلی غیر طبیعی به نظر میآد
تا ریلیز نهایی بازی خیلی بعیده بتونن تمام مشکلات بازی رو برطرف کنن ولی امیدوارم تا اونموقع وضعیت بهتر از اینی که هست بشه...

نسخه دموی بازی رو دانلود کردم و بازی کردم
راستش خیلی خیلی از نسخه قبلیش بهتره اما نمیدونم چرا بهم زیاد حال نداد!
حوصله ادم سر میره بعد از 2 دست بازی کردنش!
دقیقا منم بعد 2-3 دست بازی کردن حس شما رو داشتم ولی بعد 10 -20 دست نه!
این بازی امسال خیلی خوب شده انصافا" ولی یه مشکل خیلی بزرگ هم داره که می تونه نسخه بازی رو بپیچه اونم هوش مصنوعی خیلی بد بازی هست! فرقی هم نمی کنه شما سینگل بازی می کنید یا مولتی، هوش مصنوعی پایین خیلی اذیت می کنه.
توپ گیری هم خیلی ایراد داره و بعضا" خیلی غیر طبیعی به نظر میآد
تا ریلیز نهایی بازی خیلی بعیده بتونن تمام مشکلات بازی رو برطرف کنن ولی امیدوارم تا اونموقع وضعیت بهتر از اینی که هست بشه...

منظور شما از مولتی دو نفرس؟ تو دو نفره با هوش مصنوعی بازی کردی؟!

تو تریلر وضع چمن از اون زاویه خاص همونجوری فاجعس!!! فکر نکنم بخوان درستش کنن.
پنالتی هم به نظرم اصلا خوب نبود...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دقیقا منم بعد 2-3 دست بازی کردن حس شما رو داشتم ولی بعد 10 -20 دست نه!

منظور شما از مولتی دو نفرس؟ تو دو نفره با هوش مصنوعی بازی کردی؟!

معلومه منظور منو متوجه نشدی!
جدا" فکر می کنی وقتیکه داری با دوست یا دوستانت بازی می کنی تمام کارهایی که بازیکنا تو زمین انجام میدن شما یا دوستات انجام میدین؟
22 تا بازیکن( حالا داورا رو فاکتور می گیریم!) همزمان تو زمین هستن و دارن کار خودشونو انجام میدن شما همزمان کنترل چند نفر رو می تونی تو دستت بگیری؟
امیدوارم مطلبو رسونده باشم...
درسته تو بخش چند نفره مشکل هوش مصنوعی کمرنگ تر میشه ولی کاملا" از بین نمیره

معلومه منظور منو متوجه نشدی!
جدا" فکر می کنی وقتیکه داری با دوست یا دوستانت بازی می کنی تمام کارهایی که بازیکنا تو زمین انجام میدن شما یا دوستات انجام میدین؟
22 تا بازیکن( حالا داورا رو فاکتور می گیریم!) همزمان تو زمین هستن و دارن کار خودشونو انجام میدن شما همزمان کنترل چند نفر رو می تونی تو دستت بگیری؟
امیدوارم مطلبو رسونده باشم...
درسته تو بخش چند نفره مشکل هوش مصنوعی کمرنگ تر میشه ولی کاملا" از بین نمیره

اتفاقا حدس زدم منظورت این باشه. ..
اول بگم که من نه طرفدار این بازیم نه فیفا ولی واقعا بعد 3 سالی که بیشتر فیفا بازی کردم میتونم بگم تو این بازی بیشترین درک رو هوش مصنوعی از بازیم داشته... خیلی کمتر پیش میاد که بخوام هم تیمی ها حرکت خاصی بکنن و اونکار رو نکنن.عمدتا دارم با دست حرکتهاشونو اعلام هم میکنن. خیلی راحت میشه بازیکنی که میخوای حرکت کنه رو انتخاب کنی و جالبتر اینکه بعد حرکت کردنش بازیکن یا بازیکنهای دیگه هم حرکت خودشونو انجام میدن تا بازی روند طبیعی تری داشته باشه. فکر نمیکنم L1 به همراه آنالوگ راست برای انتخاب فرار بازیکن استفاده کرده باشید. حتی موقع دفاع با همین آنالوگ راست میشه نزدیکترین بازیکن به بازیکن صاحب توپ رو انتخاب کنید ولی عمدتا افراد فقط واسه دریبل استفاده میکنن... خوب بازی پیشرفت کنه هوش مصنوعی پیشرفت کنه بازیکن همون بمونه؟! نه ما هم باید پیشرفت کنیم که متاسفانه تو فیفا به این قضیه توهین شد.
مشکلات این بازی رو مثل خوب نبودن توپ گیری ها قبول میکنم چون واقعا هست حتی مشکلات دیگه ای هم داده ولی هوش مصنوعی به نظر من از نقاط قوت این بازیه. بخصوص وقتی مقابلتون قرار میگیره بازی میکنه و شمارو ضعیف نمیکنه یا مواردی که خودتون دیدین... انگار میخواد شمارو حرص بده و خودش لذت ببره خیلی خیلی تو این بازی کمه.

نداشتن لاینسس بزرگترین ضربه رو به این بازی زده ،میزنه و خواهد زد به نظر من اگه این بازی تو همه موارد خدا هم بشه با این لاینسس به هیچ جا نمیرسه و همون آرکیدی که بوده باقی خواهد ماند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or