PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
یعنی واقعا یه نفر پیدا نمیشه به طور درست حسابی و به دور از تعصب این دو بازی رو نقد کنه ؟؟؟!!!

بد بختانه به خاطر کاری که دارم یک ماهه که در شهر خودم نیستم و برای کار رفتم به شهر دیگه ای و یه هفته دیگه بر میگردم به شهر خودم و متاسفانه هنوز نتونستم هیچ کدوم از این دو بازی رو بازی کنم و بتونم یه نقد منصفانه بنویسم درباره نقاط قوت و نقاط ضعف هر دو بازی !!!

چیزی که من رو متحیر میکنه هیچ کسی درباره Player ID بازی pes 2015 صحبت نمیکنه که مثلا در همین تیم ملی آلمان دویدن و پا به توپ بازیکنانی مثل مولر ،اوزیل ، کروس ،شورله و لام که با بقیه بازیکن ها تفاوت های بسیاری در خیلی از بخش های انیمیشن و هوش بازیکن داره !!! (در ایتالیا پیرلو و بوفون و کیه لینی و .... در برزیل نیمار و دیوید لوییز و .... و خلاصه خیلی بازیکنای دیگه .......... )

مثلا یه سری انیمیشن ها هستن که خب برای همه بازیکن ها طراحی شده و یه سری از انیمیشن ها برای بازیکن های خاص با توجه به نوع رفتارشون در فوتبال واقعی طراحی شده ! یعنی هیچ کس نیست واقعا این چیزا رو دیده باشه ، کونامی در این بخش واقعا امسال شاهکار کرده (خودشون رو پاره کردن در این بخش ولی انگار نه انگار !!!) و تیم فیفا به جز یکی دو بازیکن اصلا به این بخش طراحی انیمیشن توجهی نمیکنه

از اون طرف بخش حاشیه هاو صحنه های آهسته فیفا که صحبت زیاد شده و در این بخش فیفا 15 بازی pes 2015 رو نابود میکنه !!! در بخش گیم پلی فیفا واقعا کسی نیست بگه هوش ماشینی فیفا چقدر به واقعیت نزدیک تر شده (البته هر سال در این بخش تغییرات مثبتی میکنه ) و همین طور تیم CPU در فیفا 15 بر روی یوزر خطا میکنه ؟؟؟ و مشکل خطا نکردن سی پی یو بر روی یوزر در فیفا 14 حل شده و یا نه ؟؟

من موندم یکی میگه فیزیک توپ در فیفا 15 سنگین تر شده یکی میگه سبک تر واقعا در عجبم در این بخش نظرات متفاوته :-o ؟ همین طور در بخش وزن و سنگینی خود بازیکن ها چه طور ؟؟؟

در بخش پاس کاری بازی چه پیشرفت هایی کرده ؟؟

و خلاصه انقدر سوال دارم تا خودم بازی نکنم فکر نکنم بتونم به نتیجه درستی برسم

درباره pes 2015 واقعا بازی در بخش هوش مصنوعی و هوش انسانی بازی چه تغییراتی کرده ؟

درباره استایل و مدلینگ بازیکن ها در دو بازی که قبل از عرضه هر دو بازی اومده بودم در یکی از تاپیک ها فوتبال اشاره کرده بودم که مدلینگ بازیکن ها در فیفا 15 و کلا در سری فیفا همیشه مشکل داشته که یکی از فن ها فیفا اومد به من توپید که نه این چه حرفیه و این عکسی که گذاشتی فوتو شاپه و از این حرف ها که خدا رو شکر بازی اومد و دوستان دیدن که اشتباهی نمیکردم و بازی در این بخش دارای مشکلاتی هستش !!!

این وسط من دارم یه عده ای رو میبینم از هر دو جبهه که فقط و فقط میخوان بازی رقیب رو بکوبونن و کاری به نقاط ضعف و قوت هیچ کدوم از دو بازی ندارن !!!
این PlayerID چیز خیلی خوبیه و کاملاً مشهوده ولی بهتر بود به جای این. روی گرافیک افتضاح بازی کار میشد
در نمای دور آدم فکر میکنه داره PES 2008 بازی میکنه. وقتی دوربین نزدیک میشه بهتر میشه ولی باز خیلی جای کار داره.

من چمن رو یه فاکتور نمیدونم ولی وقتی دوربین زوم میکنه روی یه بازیکن آدم فکر میکنه چمن بازی یه عکس jpg کم کیفیت دو بعدیه که زوم کردی روش و کیفیتش کمتر شده. دقیقاً عین چمن PES 2008 . من نمیگم چمن سه بعدی باشه میگم این کیفیت برای یه بازی سال ۲۰۱۵ فاجعست. باید از بافت های ریز و باکیفیت برای چمن استفاده میکردند تا اینطوری بد نباشه.
PlayerId وقتی باید به بازی اضافه بشه که شما در زمینه گیم پلی و گرافیک به یه سطح ثابت و قابل قبول رسیده باشی. وگرنه مثل امسال با وجود تمام زحمای که براش کشیده شده به چشم نمیاد.
البته این PlayerId هم برای تعداد خیلی محدودی از بازیکنا تعریف میشه چون کار بسیار سختیه و مثل فیس نیست و رفتار بازیکن باید کاملاً آنالیز بشه. شاید برای ۳۰-۴۰ بازیکن این کار رو کرده باشند.

درکل PES تا زمانی که گیم پلی خودش رو ثابت نکنه و به یه سیستم کلی نرسه. همین آشه و همین کاسه.
کلاً مسئولین PES به جای اینکه بیان مشکلات گیم پلی سال قبل رو برطرف کنند هر سال یه گیم پلی جدید ارائه میدن.

مثلاً امسال فیفا کلاً روی به چمن و افزایش گرافیک کار کرده که اونم ناقصه و خیلی مشکل داره و به جز دروازه بان ها تغییر چشمگیری توی گیم پلی نیست. ولی چون گیم پلیش تقریباً کامله کسی بهش ایرادی نمیگیره و تقریباً همه هم از این تغییرات جزیی ناقص راضی هستند.

اگر توجه کنید گیم پلی فیفا از اول اینطوری نبود طی ۵ سال به اینجا رسیده که بازم ناقصه! واسه همینه که میگم PES حداقل سه سال با فیفا فاصله داره تازه اگر این گیم پلیشون رو تثبیت کنند و سال بعد دوباره تغییرش ندن.

بنظر من گرافیکش خیلی خوبه و یکی از نکات مثبتشه..

و مورد 6 هیجان..

یکی از دلایل بسیااار مهمش نبود گزارشگره.. خیلی تاثیر داره توی هیجان..

اگه قراره گزارشگرش گزارشگر قبلی باشه، که احتمالا هم هست، ترجیح میدم بدون گزارشگر بازی کنم چون به نظرم با اون گزارشگر هیجانش پایین تر هم میاد.

البته در نظر داشته باشید لذت بردن از بازی یه مسئله نسبیه. ممکنه یه نفر با فوتبال سگا از FIFA 15 با PES 2015 بیشتر لذت ببره. چون من خودم از بازی زیاد خوشم نیومده به این معنی نیست که شما هم خوشتون نیاد. ممکنه شما از این بازی نهایت لذت رو ببرید.

آخرین ویرایش:
منظورت را از aa نمیفهمم
گرافیکش نسبت به دمو بودنش قابله قبوله
اما 100 درصد در نسخه اصلی بهتر خواهد شد

من با نظر شما موافق نیستم. اتفاقاً توی دمو از نهایت گرافیک استفاده میکنند تا مشتری ها رو جذب کنند.
منظور از AA صاف نبودن مرز بین محیط و اشیا هست.
مثلا شما تماشاچی ها رو نگاه کن چه کیفیت افتضاحی دارند. اون به خاطر نبود AA هست.

مشکل این 2 تا بازی اینه که همش میخوان از هم تقلید کنن.
اگه خودشون باشن طرفدارای هر 2 طرف راضین.

واقعا درسته/من میترسم جاهای این دو بازی عوض بشه و سبکشون متفاوت الان طوری شده که فیفا آرکید تر و پیس نسبتا از سیمیلیت تر شده

من با نظر شما موافق نیستم. اتفاقاً توی دمو از نهایت گرافیک استفاده میکنند تا مشتری ها رو جذب کنند.
منظور از AA صاف نبودن مرز بین محیط و اشیا هست.
مثلا شما تماشاچی ها رو نگاه کن چه کیفیت افتضاحی دارند. اون به خاطر نبود AA هست.

اتفاقا کار خوبی که کونامی امسال کرده به نظرم همینه که دمو خیلی زودتر از بازی اصلی اومده خود بازی حدود 1 ماه و نیم دیگه ( 13 November ) منتشر میشه که این یعنی سازنده ها هنوز واسه بهتر کردن بازی فرصت دارن .

این PlayerID چیز خیلی خوبیه و کاملاً مشهوده ولی بهتر بود به جای این. روی گرافیک افتضاح بازی کار میشد
در نمای دور آدم فکر میکنه داره PES 2008 بازی میکنه. وقتی دوربین نزدیک میشه بهتر میشه ولی باز خیلی جای کار داره.

من چمن رو یه فاکتور نمیدونم ولی وقتی دوربین زوم میکنه روی یه بازیکن آدم فکر میکنه چمن بازی یه عکس jpg کم کیفیت دو بعدیه که زوم کردی روش و کیفیتش کمتر شده. دقیقاً عین چمن PES 2008 . من نمیگم چمن سه بعدی باشه میگم این کیفیت برای یه بازی سال ۲۰۱۵ فاجعست. باید از بافت های ریز و باکیفیت برای چمن استفاده میکردند تا اینطوری بد نباشه.
PlayerId وقتی باید به بازی اضافه بشه که شما در زمینه گیم پلی و گرافیک به یه سطح ثابت و قابل قبول رسیده باشی. وگرنه مثل امسال با وجود تمام زحمای که براش کشیده شده به چشم نمیاد.
البته این PlayerId هم برای تعداد خیلی محدودی از بازیکنا تعریف میشه چون کار بسیار سختیه و مثل فیس نیست و رفتار بازیکن باید کاملاً آنالیز بشه. شاید برای ۳۰-۴۰ بازیکن این کار رو کرده باشند.

درکل PES تا زمانی که گیم پلی خودش رو ثابت نکنه و به یه سیستم کلی نرسه. همین آشه و همین کاسه.
کلاً مسئولین PES به جای اینکه بیان مشکلات گیم پلی سال قبل رو برطرف کنند هر سال یه گیم پلی جدید ارائه میدن.

مثلاً امسال فیفا کلاً روی به چمن و افزایش گرافیک کار کرده که اونم ناقصه و خیلی مشکل داره و به جز دروازه بان ها تغییر چشمگیری توی گیم پلی نیست. ولی چون گیم پلیش تقریباً کامله کسی بهش ایرادی نمیگیره و تقریباً همه هم از این تغییرات جزیی ناقص راضی هستند.

اگر توجه کنید گیم پلی فیفا از اول اینطوری نبود طی ۵ سال به اینجا رسیده که بازم ناقصه! واسه همینه که میگم PES حداقل سه سال با فیفا فاصله داره تازه اگر این گیم پلیشون رو تثبیت کنند و سال بعد دوباره تغییرش ندن.

اگه قراره گزارشگرش گزارشگر قبلی باشه، که احتمالا هم هست، ترجیح میدم بدون گزارشگر بازی کنم چون به نظرم با اون گزارشگر هیجانش پایین تر هم میاد.

البته در نظر داشته باشید لذت بردن از بازی یه مسئله نسبیه. ممکنه یه نفر با فوتبال سگا از FIFA 15 با PES 2015 بیشتر لذت ببره. چون من خودم از بازی زیاد خوشم نیومده به این معنی نیست که شما هم خوشتون نیاد. ممکنه شما از این بازی نهایت لذت رو ببرید.
متاسفانه چون هنوز هیچ کدوم ازنسخه جدید دو فوتبال رو بازی نکردم هیچ نظری هم نمیتونم بدم و صبر میکنم تا هر دو رو بازی کنم و بعد میام درباره نظرات شما با هاتون صحبت کنم ........

متاسفانه چون هنوز هیچ کدوم ازنسخه جدید دو فوتبال رو بازی نکردم هیچ نظری هم نمیتونم بدم و صبر میکنم تا هر دو رو بازی کنم و بعد میام درباره نظرات شما با هاتون صحبت کنم ........

امین جان منم مثل خودت پیر گیمر هستم فقط بگم چهارپنج دست زدی کسل کننده میشه
فعلا همون فیفا بهتره
یاد قدیما بخیر که pes خیلی بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or