PES 2015 [پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مهم:
بحث مقایسه اینجا : FIFA VS PES
در این تاپیک بحث مقایسه ای بشه کابر خاطی به مدت یک هفته بن خواهد شد.

ekx37mof2ruyimmgxbqg.png

ناشر: Konami
تاریخ انتشار: نامشخص​

همین طور که از قبل اعلام شده بود، بازی PES 2015 برای کنسول های نسل هشتم و هفتم امسال منتشر مشه و امروز اولین تریلر بازی منتشر شد.
توضیحات کانال رسمی بازی:
PES 2015 را ببینید، بازگشت واقعی به ریشه های اصلی PES شامل کنترل فوق العاده پاسخگو بازی و گیم پلی شناخته شده این سری که در آن بازیکنان می توانند بدون محدودیت بازی کنند
اولین تریلر بازی
عکس های بازی:

اطلاعات بیشتر از بازی در تاریخ 3 ماه July منتشر خواهد شد

Last edited by a moderator:
دوستان همونطوری که بهرام جان گفتن کشور رو به هنگ کنگ تغییر بدین بعدش برید تو استور تو قسمت دمو ، از اونجا میتونید دانلودش کنید

من بازی رو دانلود کردم.

گرافیک: فوق العاده افتضاح.
کلاً تماشاگرها و محیط AA ندارند ولی توی صحنه آهسته AA وجود داره!. به طوری که بعضی موقع ها فکر میکنم دارم PES 2008 رو اونم با گرافیک medium بازی میکنم. اگر گرافیکش AA داشت خیلی خوب میشد.
سایه سر بازیکن روی بدنش میپره.
این همه در مورد چمن بحث شد باید بگم یک عکسه که تکرار شده و اصلا برآمدگی نداره و فقط توی صحنه آهسته بعد از گل یه چیزایی معلومه (اون صحنه ای که به صورت دستی دوربینش کنترل میشه).

فیس: عالی.
هیچ بحثی برای ایراد گرفتن نداره.

گیم پلی:
۱- چرخش توپ: عالی و کاملا طبیعی
۲- پاس دهی و سنگینی توپ: خوب
۳- توپ گیری: فاجعه و غیرطببیعی
۴- دروازه بان: بعضی موقع ها خوب بعضی وقت ها گیج
۵- خط دفاع: خوب دفاع میکنن از فیفا بهتره ولی سرعتشون خیلی زیاده! سرعت مدافع ها از کریستیانو رونالدو بیشتره.
۶- حس بازی: کاملاً بی هیجان

کلاً به نظر من حداقل ۳ سال با رقیبش فاصله داره.
من شخصاً از دانلودش پشیمان شدم.
اصلاً گرافیکش رو دیدم بدجوری خورد توی ذوقم.

آخرین ویرایش:
من بازی رو دانلود کردم.

گرافیک: فوق العاده افتضاح.
کلاً تماشاگرها و محیط AA ندارند ولی توی صحنه آهسته AA وجود داره!. به طوری که بعضی موقع ها فکر میکنم دارم PES 2008 رو اونم با گرافیک medium بازی میکنم.
سایه سر بازیکن روی بدنش میپره.
این همه در مورد چمن بحث شد باید بگم یک عکسه که تکرار شده و اصلا برآمدگی نداره و فقط توی صحنه آهسته بعد از گل یه چیزایی معلومه (اون صحنه ای که به صورت دستی دوربینش کنترل میشه).

فیس: عالی.
هیچ بحثی برای ایراد گرفتن نداره.

گیم پلی:
۱- چرخش توپ: عالی و کاملا طبیعی
۲- پاس دهی و سنگینی توپ: خوب
۳- توپ گیری: فاجعه و غیرطببیعی
۴- دروازه بان: بعضی موقع ها خوب بعضی وقت ها گیج
۵- خط دفاع: خوب دفاع میکنن از فیفا بهتره ولی سرعتشون خیلی زیاده! سرعت مدافع ها از کریستیانو رونالدو بیشتره.
۶- حس بازی: کاملاً بی هیجان

کلاً به نظر من حداقل ۳ سال با رقیبش فاصله داره.
من شخصاً از دانلودش پشیمان شدم.
اصلاً گرافیکش رو دیدم بدجوری خورد توی ذوقم.
دوست خوبم فقط یه سوال
شما نسخه 13 رو بازی کردید؟
اگر کردید میشه بپرسم چه پیشرفتها و پسرفتهایی نسبت به نسخه 13 داره این دمو
اون سوال جهت دادن با دکمه های اصلی موقع ضربه های ایستگاهی رو میشه شما توضیح بدید

دوست خوبم فقط یه سوال
اون سوال جهت دادن با دکمه های اصلی موقع ضربه های ایستگاهی رو میشه شما توضیح بدید

خیر من شاید ۳-۴ بار ۲۰۱۳ بازی کردم و از اون ۳-۴ دست چیزی یادم نمیاد.
ولی اینو بدونید گل تخیلی و دریبل زدن همه ی بازیکنا امکان پذیر نیست (روی آخرین درجه سختی)
متاسفانه کلیدهای شوک باید فعال باشند تا بتونید موقع ضربه ایستگاهی جهت تعیین کنید.

دوست خوبم فقط یه سوال
سلام.من تقریبا نسخه 13 را جوییدم دو سال!!!
پیشرفت ها:
گرافیک_فیس_فریم بازی_انیمیشن ها_دفاع کردن_به کار گیری تاکتیک_سخت تر بودن_فضایی نبودن رونالدو ومسی_پرتاب دست دروازه بان خیلی بهتر شده_واکنش دروازه بان و ...
پسرفت ها_اسم تیمای انگلیس درست نیست و نخواهد بود_کنترل توپ_استپ توپ_ضربه آزاد

دوستان بازی چند بار بازی کردم نمیدونم چرا نمیتونم این موتور جدید بازی رو تحمل کنم واکنش دروازبان ها خیلی افتضاح هست سرعت دادن پاس بده بازی جذاب نیست ادم نمیگیره یکم نصبت به ۱۴ پیشرفت داشته ولی سرعت بازی کمه خیلی
دریبل زدن خوب شده ولی بازم بازی خشگ و بی روحه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or