من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .
Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game
2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no
1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.
2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
Still working on it
من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........
اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .
پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .
آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .
جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در تریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )