PES 2014 دارای فیزیک و انیمیشن هایی واقعی خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
pes-2014-pallone-600x300.jpg

Konami اعلام کرد ، PES 14 از موتور HAVOK در بازی خود استفاده کرده تا بتواند انیمیشن بهتر ، فیزیک بهتر و شبیه سازی طبیعی تری از لباسهای بازیکنان را به نمایش بگذارد و بتواند فوتبالی واقعی تر بسازد . مدیر منطقه ای آسیا کونامی در این مورد به Arnaud Saint-Martin گفت :
" حرکت بازیکنان و فیزیک آنها ، مولفه هایی کلیدی در یک بازی زنده ( واقعی ) خواهند بود . پس این افتخاری است برای موتور HAVOK ، تا کونامی بتواند عناصر قدرتمند این موتور را به نمایش بگذارد . تیم های موجود در PES برای سالها تکامل پیدا کردند تا بتوانند مرزهای این بازی را به جلو ببرند . امسال HAVOK کاری کرده تا تیم با استعداد ما بتواند با این موتور فضایی رئالیسم تر و حتی بیشتر را برای PES 14 به ارمغان بیاورد . ما فکر میکنیم طرفداران فوتبال درک خواهند کرد که موتور HAVOK چه طور مرز بین شبیه سازی و ورزش را محو خواهد کرد و تجربه ای را برای طرفدارانش فراهم میکند تا به نظر برسد میتواند فوتبالی واقعی باشد . "

PES 2014 برای PS3, Xbox 360, PC و PS Vita تا 3 ماه دیگر منتشر خواهد شد .

منبع

آخرین ویرایش:
بازی واقعا پیشرفت کرده . به حدی که شاید انخاب اول من تو نسخه-ی 14 پرو باشه !
فیفا هم معلومه دیگه بیخیال این نسل شده و دورخیز کرده واسه نسل بعد . ولی یکی از دلایلی که باعث میشه خیلیها نتونن به سمت پرو برگردن لایسنس تیمهاست .
واقعا سخته بخوایم دوباره بریم لیگ انگلستان و اسمهای تیمهای درب و داغون رو ببینیم . همین برتریه فیفا باعث میشه خیلیها به سمتش برن تو نسخه-ی بعدی حتی اگه تغییراتش کم باشه .
اینم باید در نظر بگیریم که پرو الان کاری رو داره میکنه که فیفا از اول این نسل انجام داد . خیلی دیر شده واسه این تغییرات .
از یه طرف شما درباره لایسنس تیم ها درست میگین و نبود لایسنس کامل لیگ های آلمان و انگلستان واقعا آزار دهندست ولی به این موضوع توجه کنین زمانی که pes دراوج بود اون موقع هم لایسنس این باشگاه ها رو نداشت ولی انقدر این بازی از هر لحاظ در اون زمان عالی و بی نقص بود و گیم پلی اعتیاد آوری داشت و همچنین مستر لیگ زیبا و خیلی چیز های دیگه که همه به طرفش میرفتم به هر حال هیچ چیزی جای گیم پلی عالی و گرافیک و خیلی چیزای دیگه رو نمیتونه بگیره . البته که جواز به هر حال مهم هستش ولی خوب از اون طرف کونامی در این مدت جواز جام باشگاه های اروپا ، کاپ اروپا ، لیپرتا دورس ،سوپر کاپ و آسیا رو گرفته و لیگ های برزیل و چند لیگ دیگه و همچنین لیگ اسپانیا به صورت کامل تمامی ورزشگاه ها و حتی صدا گذاری ها رو گرفته ولی به هر حال در این بخش از فیفا همشه ضعیف تر بود و شکی درش نیست و درباره دیر شروع کردن هم تقریبا درست میگین ولی این بازی یک سکوی پرتابی برای کونامی برای نسل بعد هستش و دقیقا میخوان آهسته آهسته و این بار با برنامه شروع کنن و نمیخوان مثل این نسل شروعی فاجعه بار داشته باشن به عبارتی این بازی که قصد دارن امسال بدن ریشه گذاری و پایه ریزیشون برای نسل بعد هستش و نه این نسل .................

آخرین ویرایش:
تصاویر متحرک رو دیدم.فوق العاده عالی بود
بعضی ها میان از فیفا یا بعضی ها هم از پیس طرفداری میکنن
ولی اگه هر دو تا شون بهتر باشه چه بهتر،بیشتر حال میکنیم
اینجوری دو تا فوتبال داریم و از این تعصب های بیجا حالم بهم میخوره

طی خبر جدیدی که کونامی رسما اعلام کرده بازی pes 2014 در نمایشگاه Gamescom که در شهر کلن آلمان برگزار میشه افراد عادی میتونن pes 2014 رو بازی کنن و در ضمن در همون روز ها هم درباره لایسنس های جدید هم به صورت کامل خبر رسانی خواهد شد .

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2014-to-be-playable-at-gamescom/

- - -ویرایش - - -

دوستان این هم تاریخچه بازی winningeleven یا همون Pes که خیلی خیلی جالب هستش .

http://www.youtube.com/watch?v=6kuHqbRY8xM

- - -ویرایش - - -

این هم گیم پلی های کد 60 در صدی E3

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2014-videos-galore/

ممنون Romell عزیز بابت اطلاعات من خودم فن فیفا هستم ولی این گیم پلی که از 2014 دیدم خیلی منو امیدوار کرد با توجه به این که فیفا 14 نسل بعدی واسه این نسل نمیاد و نسخه های این نسل تغییرات کمی دارن تنها نگرانی من لیسانس هستش و صد البته این که این ویدئو از گیم پلی از بازی در بازی اصلی هم مشاهده شود به هر صورت اگرهمینطور باشه که به نظر میاد امسال به طور استثناء به pes کوچ میکنم تا حک شدن کنسول ها و انتخاب بین fifa و pes نسل بعد

ممنون Romell عزیز بابت اطلاعات من خودم فن فیفا هستم ولی این گیم پلی که از 2014 دیدم خیلی منو امیدوار کرد با توجه به این که فیفا 14 نسل بعدی واسه این نسل نمیاد و نسخه های این نسل تغییرات کمی دارن تنها نگرانی من لیسانس هستش و صد البته این که این ویدئو از گیم پلی از بازی در بازی اصلی هم مشاهده شود به هر صورت اگرهمینطور باشه که به نظر میاد امسال به طور استثناء به pes کوچ میکنم تا حک شدن کنسول ها و انتخاب بین fifa و pes نسل بعد
با سپاس از شما . کاری نمیکنم من نباشم خیلی از دوستان بازیسنتری هستن که خیلی بهتر از من اطلاع رسانی میکنن

یک خبری به شما بدم درباره لایسنس ها هر سال لیگ انگلستان تو بازی هست و کونامی فقط اجازه داره 2 تا تیم رو به صورت کامل لایسنس شده بزاره و خبر خوب برای شما اینه که منچستر امسال هم لایسنس شده هستش و ورزشگاهش هم طراحی شده .

آخرین ویرایش:
عزیز من این بازی آشغال رو بزار واسه طرفداراش.من نمیدونم چرا طرفدارهای فیفا اینقدر غصه PES رو میخورن و همیشه توی تاپیک های PES درافشانی می کنن.

بخاطر اینکه اگه Pes بهتر بشه فیفا هم بهتر میشه و رقابت میکنن با هم
من خودم از فن های فیفا هستم و جز سالهای اولیه که pes اومده بود و واقعا عالی تر فیفا بود ولی توو این چند سال گند زد
مخصوصا دروازبانش که میخواد مرغ بگیره! من نه بابام سهام داره fifa نه سهام دار pes بهتره واقعیت ها رو قبول کنیم و طرفداری کور کورانه نکنیم و این جمله دوستمون معنای واقعی این اختلافه
"پرو ساکر مثل یه بازی آرکید در مقابل یه بازی شبیه ساز مثل ( فیفا ساکر ) هست ."
ایشالله که این pes 14 عالی از آب در بیاد و ما هم دوباره به pes رو بیاریم و در کنار فیفا از هر دو لذت ببریم

من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .

Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game

2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no

1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.

2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
Still working on it

من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........

اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .

پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .

آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .

جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در تریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )

آخرین ویرایش:
من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .

Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game

2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no

1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.

2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
Still working on it

من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........

اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .

پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .

آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .

جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در تریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )

جالب بود . من که خودم همیشه و به شخصه افکت برف و قطع میکردم . خیلی از افکت برف بدم میاد و این آدام بتی هم درست گفته . واقعا از نظر فیزیک و گیم پلی و سختی بازی هیچ تاثیری رو بازی نمیزاره . اما بارون حداقل یه تاثیری داره . تا حالا که 2 تا ورزشگاه بچه ها گذاشتن که عالی بوده . واقعا بی نظیر بوده ورزشگاه ها . اما سوال اینجاست که دوربین هر ورزشگاه به چه صورتی بازی رو پوشش میده تا زیبایی های ورزشگاه هم مشخص باشه ؟!

یادمه کونامی همیشه تو سری pes تو ورزشگاه ها و اینکه طوری بسازنشون تا تفاوت ها حس بشه ، مشکل داشته که فیفا اومد با تغییر زاویه دوربین به حالت دوربین واقعی ورزشگاه ها این مشکل و حل کرد . اما تو pes های اخر هنوز هم این مشکل تکراری بودن ورزشگاه ها تو دید میزنه که باید یه فکری براش کنن . بدترین و اعصاب خورد کن ترین قسمت pes های قبلی ، انمیشن ها و سبک دویدن و گیم پلی بسیار ازار دهنده ومصنوعی بازی بود که شدیدا ارکید بود و تو ذوق میزد ( البته زمانی که از فیفا میرفتی سمتش ) .

حالا امیدوارم حداقل این مشکلات حل بشن تا یه جهشی از بهترین فوتبال کامپیوتری که یه زمانی فوق العاده محبوب بود ببینیم . یه نکته ای هم اخر سر بگم واونم اینه که سری وینینگ الون مخصوص شرق آسیا بود که اسمش وینینگ الون بود و نسخه اروپا به PES شهرت پیدا کرده بود و الانم با همون اسم نسخه اروپا همه بازی رومیشناسن . اینکه شما گفتی وینینگ اولن شاخه اروپا ، فکر کنم اشتباه کردی .

جالب بود . من که خودم همیشه و به شخصه افکت برف و قطع میکردم . خیلی از افکت برف بدم میاد و این آدام بتی هم درست گفته . واقعا از نظر فیزیک و گیم پلی و سختی بازی هیچ تاثیری رو بازی نمیزاره . اما بارون حداقل یه تاثیری داره . تا حالا که 2 تا ورزشگاه بچه ها گذاشتن که عالی بوده . واقعا بی نظیر بوده ورزشگاه ها . اما سوال اینجاست که دوربین هر ورزشگاه به چه صورتی بازی رو پوشش میده تا زیبایی های ورزشگاه هم مشخص باشه ؟!

یادمه کونامی همیشه تو سری pes تو ورزشگاه ها و اینکه طوری بسازنشون تا تفاوت ها حس بشه ، مشکل داشته که فیفا اومد با تغییر زاویه دوربین به حالت دوربین واقعی ورزشگاه ها این مشکل و حل کرد . اما تو pes های اخر هنوز هم این مشکل تکراری بودن ورزشگاه ها تو دید میزنه که باید یه فکری براش کنن . بدترین و اعصاب خورد کن ترین قسمت pes های قبلی ، انمیشن ها و سبک دویدن و گیم پلی بسیار ازار دهنده ومصنوعی بازی بود که شدیدا ارکید بود و تو ذوق میزد ( البته زمانی که از فیفا میرفتی سمتش ) .

حالا امیدوارم حداقل این مشکلات حل بشن تا یه جهشی از بهترین فوتبال کامپیوتری که یه زمانی فوق العاده محبوب بود ببینیم . یه نکته ای هم اخر سر بگم واونم اینه که سری وینینگ الون مخصوص شرق آسیا بود که اسمش وینینگ الون بود و نسخه اروپا به PES شهرت پیدا کرده بود و الانم با همون اسم نسخه اروپا همه بازی رومیشناسن . اینکه شما گفتی وینینگ اولن شاخه اروپا ، فکر کنم اشتباه کردی .
درباره تنظیمات دوربیین خود کار که هر ورزشگاه طراحی شده باشه رو نمیدونم و باید دید ولی کونای امسال تنظیمات کامل دوربین رو گذاشته دقیقا تمامی تنظیمات دستی فیفا به اضافه یک تنظیم دستی جدید .

درباره وینینگ الون هم دوست گرامی در بالا اگه یک بار دیگه توجه کنین گفتم موسس وینینگ الون بلاگ که یک سایت هستش که آدام بتی تاسیسش کرده و مدیر بخش pes در اروپا هم گفتم که تازه امسال از طرف کونامی به این پست انتخاب شده چون آدام بتی واقعا شخص فعال ،دلسوز و با استعدادی هست و به پرسش خیلی از کاربران جواب میده و نظرات گیمر ها رو به کونامی منتقل میکنه . باز هم سپاس از توجهت . پاینده باشی .

از یه طرف شما درباره لایسنس تیم ها درست میگین و نبود لایسنس کامل لیگ های آلمان و انگلستان واقعا آزار دهندست ولی به این موضوع توجه کنین زمانی که pes دراوج بود اون موقع هم لایسنس این باشگاه ها رو نداشت ولی انقدر این بازی از هر لحاظ در اون زمان عالی و بی نقص بود و گیم پلی اعتیاد آوری داشت و همچنین مستر لیگ زیبا و خیلی چیز های دیگه که همه به طرفش میرفتم به هر حال هیچ چیزی جای گیم پلی عالی و گرافیک و خیلی چیزای دیگه رو نمیتونه بگیره . البته که جواز به هر حال مهم هستش ولی خوب از اون طرف کونامی در این مدت جواز جام باشگاه های اروپا ، کاپ اروپا ، لیپرتا دورس ،سوپر کاپ و آسیا رو گرفته و لیگ های برزیل و چند لیگ دیگه و همچنین لیگ اسپانیا به صورت کامل تمامی ورزشگاه ها و حتی صدا گذاری ها رو گرفته ولی به هر حال در این بخش از فیفا همشه ضعیف تر بود و شکی درش نیست و درباره دیر شروع کردن هم تقریبا درست میگین ولی این بازی یک سکوی پرتابی برای کونامی برای نسل بعد هستش و دقیقا میخوان آهسته آهسته و این بار با برنامه شروع کنن و نمیخوان مثل این نسل شروعی فاجعه بار داشته باشن به عبارتی این بازی که قصد دارن امسال بدن ریشه گذاری و پایه ریزیشون برای نسل بعد هستش و نه این نسل .................
خب مشکل اینجاست که اون زمان نه برای من نه برای شما نه برای یلی از عشق فوتبالها لایسنس تیمها مهم نبود چون از همون اول با WE شروع کردیم . کمتر کسی پیدا میشد که فیفا بازی کنه .
اما الان وقتی همه به سمت فیفا جذب شدیم خیی سخته بخوایم قبول کنیم حداقل لیگهای معتبر جهان تیمهاشون لایسنس نباشن .
بنظر من مشکل اصلیه پرو تو نسل بعد برای کنسولها ( احتمالا رو PC پچ های گوناگون ساخته میشه ) همین لایسنسهاش باشه . وگرنه چیزی که من دیدم پیشرفت گیم پلیش بینظیر بود .
تو نسخه-ی بعد باز هم اسم بازیکنهارو بالای سرشون مینویسه ؟! نمیشه کاری کرد چیزی ننویسه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or