PES 2014 دارای فیزیک و انیمیشن هایی واقعی خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
pes-2014-pallone-600x300.jpg

Konami اعلام کرد ، PES 14 از موتور HAVOK در بازی خود استفاده کرده تا بتواند انیمیشن بهتر ، فیزیک بهتر و شبیه سازی طبیعی تری از لباسهای بازیکنان را به نمایش بگذارد و بتواند فوتبالی واقعی تر بسازد . مدیر منطقه ای آسیا کونامی در این مورد به Arnaud Saint-Martin گفت :
" حرکت بازیکنان و فیزیک آنها ، مولفه هایی کلیدی در یک بازی زنده ( واقعی ) خواهند بود . پس این افتخاری است برای موتور HAVOK ، تا کونامی بتواند عناصر قدرتمند این موتور را به نمایش بگذارد . تیم های موجود در PES برای سالها تکامل پیدا کردند تا بتوانند مرزهای این بازی را به جلو ببرند . امسال HAVOK کاری کرده تا تیم با استعداد ما بتواند با این موتور فضایی رئالیسم تر و حتی بیشتر را برای PES 14 به ارمغان بیاورد . ما فکر میکنیم طرفداران فوتبال درک خواهند کرد که موتور HAVOK چه طور مرز بین شبیه سازی و ورزش را محو خواهد کرد و تجربه ای را برای طرفدارانش فراهم میکند تا به نظر برسد میتواند فوتبالی واقعی باشد . "

PES 2014 برای PS3, Xbox 360, PC و PS Vita تا 3 ماه دیگر منتشر خواهد شد .

منبع

من از تریلر هایی که دیدم یه چیزی شدید تو ذوقم زد: قیافه ی بازیکن ها شدیدا پلاستیکیه!
دقت کنید به چهره ها انگار پلاستیک دورسرشون گذاشتن
:d

من که از اول نسل همین کار و کردم !!! واقعا هم تفاوت و دارم حس میکنم . تو فیفا هیچ وقت بیخودی به خاطر هوش مصنوعی یا مشکلات فیزیک دربازبان یا مدافعین گل نیمخوری . گل خوردنت تقصیر خودته . گل زدنت بازی خودته . میتونی یه تیم ضعیف برداری و یه تیم قدرتمند و با تاکیتیک تیمی و صد البته بازی خودت ببریش . اما تو PES اصلا چنین چیزی امکان نداره ! دیللش هم همون سیستم روحیه مزخرف این سریه ! به علاوه اینکه وقتی تیم ضعیف برداری ، انگار که با بچه ها یدبستانی رفتی با بارسلونا مسابقه بدی !!! اما فیفا اینطوری نیست . 2 تا تیم انتخاب میکنید و همه چی علاوه بر خود بازیکنای تیم به کنترل شما ، تکنیک شما و مهارت شما تو بازی و استفاده از موقیعت ها بستگی داره .
دوست گرامی چهار ساله که یک تیم کاملا مجزا و حرفه ای داره روی pes 2014 کار میکنه . بازی به طور کلی زیر و رو شده تمامی بخش ها از اول طراحی شده . شما اگه ویدئو گیم پلی و تریلر ها و نقد ها ی سایت ها و کارشناسان و منتقدین سر سخت بازی رو خونده باشین همگی دارن به طرز قابل توجه ای از بازی تعریف میکنن . فقط چند استدیو مربوط به pes در اروپا تاسیس شده وهزینه هنگفتی برای بازی در نظر گرفته شده . امسال این بازی میاد و نمره های عالی میگیره و همه رو تو شوک میبره من تمامی اخبار و ویدئو ها گیم پلی بازی رو دیدم و یقین دارم pes با قدرت بر میگرده ..............

آخرین ویرایش:
اما جدا از اینکه فیزیک PES خیلی خوب نیست ولی انقدر که من تو زمینه چهره سازی و انیمیشن و حرکات بدن PES رو قبول دارم FIFA رو قبول ندارم و EA باید با انیمیشن چهره بازی کنان فیفا بیاد جلوی PES لونگ بندازه:d

البته یک نکته ای رو درباره استفاده کونامی از موتور Havok بگم کونامی از این موتور از سه تکنولوژیش استفاده کرده از موتور فیزیک ،موتور انیمیشن وفن آوری پارچه ...................

The product of several years of collaboration between Havok and Konami Digital Entertainment, Inc., PES 2014 offers advanced Physics, Animation Studio and Cloth technology, for a comprehensive simulation of each on-field player. Each player’s intricate movements are naturally represented according to the individual player’s mass and physique, and each uniform reacts realistically according to the players’ moves and speed.

در این متن بالا گفته شده pes 2014 از موتور فیزیک و استدیوی انیمیشن و فن آوری پارچه
انتخاب کرده و درباره فیزیک بازیکن ها گفته که هر بازیکن به طور مجزا جرم و حجم و وزن بازیکن پردازش میشه و حرکان بازیکن با توجه به شدت ضربه در میدان مسابقه با توجه به وزنشون واکنش نشون میدن و همچنین درباره لباس ها هم گفته شده که باتوجه به سرعت و حرکت بازیکن ها در زمین پیراهنشون به صورت واقعی حرکت میکنه .

امسال دربازی pes 2014 پیراهن و شورت بازیکنان به صورت کاملا 3d طراحی شده .

آخرین ویرایش:
با درود

ترجمه تست بازی در مرحله 60 درصد . البته دوستان الان ساخت بازی تا مرحله 80 درصد پیش رفته و این ترجمه ای برای تست 60 درصد بازی هستش که من قبلا در یک سایت دیگه گذاشته بودم .

1. These are just a few tweets direct from Jose Aguirre for more and to see the many questions he has answered follow him on twitter @8bitJose

"I'm blown away by this game. First impression was, what is this??? The moment it moves. It feels like a new game. A game that moves well

A game that looks right. But most importantly feels new! And even more importantly it feels like the next step for PES!

A giant leap in the right direction. A football simulation! Hardcore football sim that is #PES at heart!

The learning curve in this game is hardcore! We will have to take a more real life mind set into the game to make sense of things.

Shooting feels amazing! More free. Difficult to score. Really have to think about how and where to aim your shot. Rewarding!

But! We played 5 games or so and score like 3 goals only. And 2 were PK lol! One was a foul the other wasn't. But ref are decent.

Nothing outrageous with the refs. Was one of my worries but now isn't.

build is very early! And it felt vastly improved in every aspect of the game! So to know this will be improved up on is amazing!

Penalty kicks are something like ISS64. You can bring up a target area of where the shot will go. Felt better than before #pes2014 felt.

Free kicks are different too! More intuitive. I liked it!

Guys animation are amazing! FIFA looks like a videogame with great animations. PES looks closer to real life!

Remember the days when you played #PES and saw awesome little touches or animations? Well they're back! In abundance!"

2. Next we have a few tweets from Gari Clark make sure to follow Gari as he is a awesome writer for NGB and a great guy. @GariClark

"So....PES 2014. It feels so different but in a good way. So many possibilities with how the game plays now and in the way that everything flows and moves freely and easily. Very pleased with what I've played so far."

3. Next we have Editor-in-Chief at NGB again a great guy and a must to follow. @AsimTanvir

"Sneaked a quick go at #PES2014 before my 3pm appointment. It's bloody good. New engine definitely noticeable. Looks great and plays

Animations much improved. Difference is night and day when compared to #PES2013. Really nice pace to matches too. Realistic flow.

Guys, these are just quick impressions. More after 3pm appt. Leave with this too. Ball physics great too. Curled long passes etc.

Literally been playing #PES2014 since 3pm. Sorry about the Twitter silence. Enjoying it so much.

It's #PES, but new engine means there is a learning curve present. Not too steep though, especially if you're a hardcore player.

On a visual level, so much better, even at this early stage. A New animations galore. The more you play, the more you'll notice.

Staying with visuals, pitch looks infinitely better. Crowds look phenomenal. Lighting, especially at the Allianz, was great.

On the pitch, first touch and control is very important. You need to use the sprint button sparingly. Overuse will be punished."

4. Up next we have Nestor Villanueva who was also at E3 and had a lot to say about PES 2014. Make sure you follow Nestor to see all his tweets and answers to the many questions he received. @SuperNestor8

" Just played #PES2014, it's a complete sim.

Keepers animations are a step up than pervious #PES. Played a few games and didn't notice them being off, they positioned well.

At first glance it doesn't look like PES, it looks like another football title. The game is vastly different.

When you start moving and passing the animations shine. First touch, passing, body movement look life like.

I was very impressed by the slide tackles. Finally it works!!!

The refs were fine they need a touch up but nothing major

The headers felt great and the animations looked awesome because you see the defender and attacker fight for it.

FIFA animations skate around and #PES2014 feels more planted, more closer to real life.

For switching players at throw-ins you now press L1 and the right stick to select the players

اینها سوالاتی هستش که از Jose Aguirre شده کسی که pes 2014 رو بازی کرده و کلا شخص مهمی هستش و از گیمر های قدیمی سری pes هستش و این شخص هم جواب گیمر ها رو داده .

1 : اولین برخوردی که با بازی داشتم ،برداشت اولیه من این بود وقتی اولین حرکات و جنب و جوش بازی رو دیدم کاملا احساس کردم که با یک بازی کاملا جدیدی روبرو شدم و همه چیز به درستی پیش میره

2: بازی واقعا در مسیر درستی قرار گرفته ،البته از همه چیز مهمتر این حس جدیدی که به شما دست میده و احساس میکنید بازی در مسیر درستی قرار گرفته .

3: جهش بزرگ در مسیر شبیه سازی فوتبال ، یک فوتبال کاملا حرفه ای و شبیه سازی کامل شده که در قلب و ریشه این بازی دمیده شده .

4: دید و منطق به این فوتبال برای گیمر های هاردکور طراحی شده ،شما باید ذهنیت خودتون رو برای یاد گیری به چیزی که در دنیای واقعی وجود داره تطبیق بدین .

5: وقتی شوت میزنین احساس شگفت انگیزی بهتون دست میده ،احساس آزادی درشوت زدن میکنید ، و کلا شوت زدن سخت یا به عبارتی واقعی هستش و هنگام شوت زدن باید بدونید با کی و در چه منطقه ای و چه زاویه ای میخواهید شوت بزنید .

6 :من در 5 بازی 3 گل زدم تازه دوتاش هم از طریق پنالتی بود خخخخخخخخخخ .

7: یکی از نگرانی های من داور بازی بود ولی با بازی کردن نگرانی من در این بخش از بین رفت و داوری بازی منطقی و درست بود .

8: ساخت بازی داره عالی پیش میره و ساخت بازی در همین مرحله بسیار شگفت انگیز پیش رفته و همه چیز به طور چشمگیری داره بهبود پیدا میکنه .

9 : ضربات پنالتی چیزی شبیه به ISS64 شده . شما ضربه ای که میخواین بزنین هدفتون رو خودتون انتخاب میکنین که توپ میخواد کجا بره .
نکنه : دوستان راحت بگم ضربات پنالتی چیزی مثل فیفا شده .

10 : ضربات آزاد خیلی خیلی تغییر کرده و جنبه بصریش عالیه واقعا من دوسش دارم .

11 :بچه ها انیمیشن های pes شگفت اگیز هستش ............ درباره مقایسه انیمشن های فیفا با pes باید بگم انیمشن های فیفا احساس میکنید انیمیشن های عالی در یک بازی ویدئویی هستن ولی انیمشن های pes خیلی خیلی نزدیک به زندگی واقعی به نظر میرسه .

12 : به یاد داشته باشین وقتی pes رو روز ها بازی کردین و انیمیشن های شگفت انگیز رو حس کردین با خودتون میگین چقدر مقدار انیمیشن ها زیادن .

و این هم چند سوال از Gari Clark تا به این نسخه از pes اعتماد بیشتری پیدا کنید . Gary یکی از نویسندگان عالی رتبه NGB هستش و همچنین پسری فوق العاده .

13: خوب درباره pes 2014 واقعا نسبت به سال های قبل خیلی متفاوت هستش . واقعا همه چیز در زمین بازی به صورت آزادانه ،متحرک و خیلی روان طراحی شده و احساس خوبی از بازی کردن به آدم دست میده

خوب سوال ار ویرایشگر NGB آقای AsimTanvir .

14
: واقعا این بازی مهیج به نظر میرسه . موتور گرافیکی جدید قابل توجه به نظر میرسه و همچنین چشمگیر و پرقدرت .

15: انیمیشن ها بسیار بهبود پیدا کردن . به طور کلی تفاوت انیمیشن های pes 2014 با pes 2013 تفاوت شب و روز هستش . سرعت بازی عالیه و خیلی خیلی به فوتبال واقعی شباهت داره

16: بچه ها این برداشت سریع من هستش ولی فیزیک توپ بیش از حد عالیه از پاس های هوای بگیرید تا بقیه موارد .........

17: به معنای واقعی کلمه بازی کردن pes 2014 واقعا لذت بخش هستش .

18: با استفاده از موتور جدید همه چیز دگرگون شده و شما باید از اول این بازی رو یاد بگیرید منظور نحوه بازی کردن هستش که برای گیمر های حرفه ای طراحی شده .

19: جلوه های بصری حتی در همین کد هم بسیار عالی و خیره کننده هستش . مقدار انیمیشن ها خلی زیادن و شما هر چه بیشتر بازی کنین بیشتر متوجه این موضوع میشین .

20: کیفیت چمن زمین و تماشگران و نور پردازی عالی هستش . مخصوصا ورزشگاه آلیانز

21: اولین استپ دربازی بسیار مهم هستش شما وقتی که میخواهین توپ رو استپ کنین اگه دکمه سرعت رو نگه داشته باشین احتمال استپ بد خیلی زیاد هستش . به عبارتی نباید استفاده بیش از حد از دکمه سرعت بکنین .

خوب نفر بعدی Nestor Villanueva هستش که در نمایشگاه E3 بازی رو آزمایش کرده .

22: فقط pes 2014 بازی کنین . این بازی یک شبیه ساز کامل فوتبال هستش .

23: انیمیشن دروازه بان ها رو باید بازی کنید تا متوجه بشین چقدر تغییر کردن .

24: در نگاه اول وقتی برای اولین بار pes 2014 رو بازی میکنین اصلا احساس نمیکنین که دارین pes بازی میکنین انگاری که دارین یک فوتبال واقعی بازی میکین واقعا pes 2014 امسال متفاوت هستش .

25: وقتی دارین میدوین ،حرکن میکنین ،پاس میدیدن ،توپ رو کنترل میکنین ،حرکات بدن و خیلی چیز های دیگه رو در بازی میبینین اجساس میکنین دارین فوتبال در زندگی واقعی رو میبینین .

26: واقعا من تحت تاثیر تکل های بازی (اسلاید تکل ) قرار گرفتم واقعا عالیه .

27 : هوش داوری خوب هستش و چیز بدی من ندیدم

28: انیمیشن های فیفا احساس اسکیت بودن به آدم دست میده چون وقتی انیمیشن های pes 2014 رو دیدم واقها شبیه به زندگی واقعی هستش

29: انیمیشن های هوایی و سر زدن جذاب و عالی به نظر میرسه و مدافعین و حمله ها به طور دائم برای تسلط بر توپ با هم به جدال میپردازن .

30: برای تعویض بازیکن در هنگام اوت دستی دکمه L1 رو نگه دارین و رایت استیک حرکن بدین و بازیکن عوض میشه .

پاینده باشید

آخرین ویرایش:
دوست گرامی چهار ساله که یک تیم کاملا مجزا و حرفه ای داره روی pes 2014 کار میکنه . بازی به طور کلی زیر و رو شده تمامی بخش ها از اول طراحی شده . شما اگه ویدئو گیم پلی و تریلر ها و نقد ها ی سایت ها و کارشناسان و منتقدین سر سخت بازی رو خونده باشین همگی دارن به طرز قابل توجه ای از بازی تعریف میکنن . فقط چند استدیو مربوط به pes در اروپا تاسیس شده وهزینه هنگفتی برای بازی در نظر گرفته شده . امسال این بازی میاد و نمره های عالی میگیره و همه رو تو شوک میبره من تمامی اخبار و ویدئو ها گیم پلی بازی رو دیدم و یقین دارم pes با قدرت بر میگرده ..............

اینکه چند سال کار کردن مهم نیست . زمانی که نسل 7 ام اومد هم همینطوری بود . یه تیم جدا روی فوتبال جدیدشون کار میکرد تا بتونن زمینه ای برای ورود به نسل جدید و براش خودشون فراهم کنن . اما اخرش هم خراب کردن .این کارشناسا همونایی هستن که تو 7 سال کلی از pes انتقاد کردن و کلی کوبوندنش !!! من تا خودم تست نکنم ، نمیتونم بفهمم که اصلا میتونه نزدیک بشه به فیفا یا نه !

اینکه چند سال کار کردن مهم نیست . زمانی که نسل 7 ام اومد هم همینطوری بود . یه تیم جدا روی فوتبال جدیدشون کار میکرد تا بتونن زمینه ای برای ورود به نسل جدید و براش خودشون فراهم کنن . اما اخرش هم خراب کردن .این کارشناسا همونایی هستن که تو 7 سال کلی از pes انتقاد کردن و کلی کوبوندنش !!! من تا خودم تست نکنم ، نمیتونم بفهمم که اصلا میتونه نزدیک بشه به فیفا یا نه !
اتفاقا هیچ برنامه درستی کونامی برای شروع این نسل نداشت و تیم سازنده در اول نسل فقط تعدادشون 20 نفر بود که بعد به 30 و در سال 2010 به 200 نفر گسترش پیدا کرد ولی مشکل تیم سازنده فقط تعداد نفرات نبود بلکه نبود یک موتور گرافیکی و فیزیک نسل بعد و یک برنامه ریزی بلند مدت برای این بازی بود . کلا کونامی و ژاپنی ها در این نسل کلا تو خواب بودن تا جایی که داد سازندگان بزرگ این کشور هم بلند شده بود . هم این که کسانی که منتقدین سرسخت این بازی در این چند سال بودن امسال دارن از این بازی تعریف میکنن خودش داره پیشرفت این بازی رو نشون میده . در ضمن درسته تا گیم پلی بازی دست آدم نیاد نمیشه نظز قطعی دادولی دیگه از دیدن گیم پلی بازی میشه به کیفیت انیمیشن ها و گرافیک بازی و یک سری جزئیات دیگه پی برد همون طور که در سال های قبل من وقتی اولین گیم پلی بازی رو میدیدم که مشخص بود که بازی هیچ تغییری نکرده ودیگه اخبار رو دنبال نمیکردم . من با آدام بتی و خیلی از خبر نگاران این سری در این چند سال کامل در تماسم و شما اگه لطف کنی بیای تو فروم وینینگ الون فیدبک ها من به این دوستان رو میبینید و هم چنین جواب ها شون رو . مشخصه که بنده رو زیاد نمیشناسین و در این چند سال کلی مقاله درباره فیفا دادم و همچنین فیدبک و از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم در صورتی که یکی از طرفداران سری pes از شماره اولش بودم . من قول میدم امسال نمراتی که این بازی میگیره به راحتی فیفا رو جلو میزنه pes به طور کامل دور ریخته شده و از نو بازسازی شده از تمامی تکنولوژی های جدید مربوط به موتور گرافیک ،موتور فیزیک ،فن آوری پارچه ،هوش مصنوعی انسانی که با کمک یکی از دانشگاه های بزرگ توکیو از نو باز سازی شده داره راه درستی رو در پیش میگیره . درضمن صدا گذاری ،گزارشگران همگی از نو بازسازی شدن ............

- - -ویرایش - - -

منگلسی در PES 2014

36A1466F2.jpg
این عکس جعلی و ساخته یک یوزر هستش و کونامی هنوز هیچ عکس از مسی به طور رسمی منتشر نکرده .

آخرین ویرایش:
اقایون لطف کنید به همون فیفاتون بچسبید بیخیال ترول کردن فرانچایز محبوب ما بشید, من هر روز جفتشون رو (البته PES رو خیلی بیشتر) بازی میکنم و باید بگم یه توپ لایسنس نشده پرو رو به صدتا فیفا نمیفروشم, تا وقتی که نتونی توش گل زیبا بزنی و از هر 10تا شوت پشت محوطه شاید یکیش گل بشه این دیگه چه فوتبالیه؟! تنها چیز فیفا که منو خیلی جذب میکنه مود کَریِرشه

تیم سازنده در اول نسل فقط تعدادشون 20 نفر بود که بعد به 30 و در سال 2010 به 200 نفر گسترش پیدا کرد ولی مشکل تیم سازنده فقط تعداد نفرات نبود بلکه نبود یک موتور گرافیکی و فیزیک نسل بعد و یک برنامه ریزی بلند مدت برای این بازی بود . کلا کونامی و ژاپنی ها در این نسل کلا تو خواب بودن تا جایی که داد سازندگان بزرگ این کشور هم بلند شده بود . هم این که کسانی که منتقدین سرسخت این بازی در این چند سال بودن امسال دارن از این بازی تعریف میکنن خودش داره پیشرفت این بازی رو نشون میده . در ضمن درسته تا گیم پلی بازی دست آدم نیاد نمیشه نظز قطعی دادولی دیگه از دیدن گیم پلی بازی میشه به کیفیت انیمیشن ها و گرافکی بازی و یک سری جزئیات دیگه پی برد همون طور که در سال های قبل من وقتی اولین گیم پلی بازی رو میدیدم که مشخص بود که بازی هیچ تغییری نکرده ودیگه اخبار رو دنبال نمیکردم . من با آدام بتی و خیلی از خبر نگاران این سری در این چند سال کامل در تماسم و شما اگه لطف کنی بیای تو فروم وینینگ الون فیدبک ها من به این دوستان رو میبینید و هم چنین جواب ها شون رو . مشخصه که بنده رو زیاد نمیشناسین و در این چند سال کلی مقاله درباره فیفا دادم و همچنین فیدبک و از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم در صورتی که یکی از طرفداران سری pes از شماره اولش بودم . من قول میدم امسال نمراتی که این بازی میگیره به راحتی فیفا رو جلو میزنه pes به طور کامل دور ریخته شده و از نو بازسازی شده از تمامی تکنولوژی های جدید مربوط به موتور گرافیک ،موتور فیزیک ،فن آوری پارچه ،هوش مصنوعی انسانی که با کمک یکی از دانشگاه های بزرگ توکیو از نو باز سازی شده داره راه درستی رو در پیش میگیره . درضمن صدا گذاری ،گزارشگران همگی از نو بازسازی شدن ............

- - -ویرایش - - -

این عکس جعلی و ساخته یک یوزر هستش و کونامی هنوز هیچ عکس از مسی به طور رسمی منتشر نکرده .

به نظرم تا زمانی که سیستم روجیه زرد و قرمز و .... رو حذف نکن ، این بازی اصلا واقع گرایانه و طبیعی که اینقدر روش تاکید دارن نمیشه . تو پست های قبلیم گفتم ، خوراکم 2 نسل کامل PES بود . اونقدر تو این بازی شاخ بودم که همش تو گیم نت های مختلف در حال مسابقه بودیم . اما یه روزی یه تازه به دوران رسیده با استفاده از همین روحیه قرمز و متعاقبا سنگ شدن بازیکنایی مثل ابراهیموویچ ، میومد کل بازی رو به لجن میکشید . تا جایی که اصلا نمیشد منطقی بازی کرد . یعنی با استفاده از همین روش تو بازی باگ پیدا میکرد !!!!! بعد با اون باگ ها به گل میرسید !!!

این سیستم باید حذف بشه تا کسی نتونه سوء استفاده کنه .

- - -ویرایش - - -

اقایون لطف کنید به همون فیفاتون بچسبید بیخیال ترول کردن فرانچایز محبوب ما بشید, من هر روز جفتشون رو (البته PES رو خیلی بیشتر) بازی میکنم و باید بگم یه توپ لایسنس نشده پرو رو به صدتا فیفا نمیفروشم, تا وقتی که نتونی توش گل زیبا بزنی و از هر 10تا شوت پشت محوطه شاید یکیش گل بشه این دیگه چه فوتبالیه؟! تنها چیز فیفا که منو خیلی جذب میکنه مود کَریِرشه

:))=)) دمت گرم مارو خندوندی !!! قبلا هم گفتم PES یه بازی آرکیده ! نه شبیه ساز . برای همینه که شما میتونی شوت ها تخیلی ای بزنی که گل های زیبایی ببینی . کجای واقعیت شوت ها ایطوری گل میشن ؟!؟!؟!؟؟!؟! کجای واقعیت اگر کرنل و به یه سبک خاص بزنی ، 99% میتونی گل بزنی ؟ کجای واقعیت اگر موقع سانتر کردن به یه نقطه خاص بری ، تمام توپ هات گل میشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟

شما بچسب به همین PES ساکر فوق العاده تخیلیی . بعدش هم با گل های فوق تخیلیت حال کن .:d

به نظرم تا زمانی که سیستم روجیه زرد و قرمز و .... رو حذف نکن ، این بازی اصلا واقع گرایانه و طبیعی که اینقدر روش تاکید دارن نمیشه . تو پست های قبلیم گفتم ، خوراکم 2 نسل کامل PES بود . اونقدر تو این بازی شاخ بودم که همش تو گیم نت های مختلف در حال مسابقه بودیم . اما یه روزی یه تازه به دوران رسیده با استفاده از همین روحیه قرمز و متعاقبا سنگ شدن بازیکنایی مثل ابراهیموویچ ، میومد کل بازی رو به لجن میکشید . تا جایی که اصلا نمیشد منطقی بازی کرد . یعنی با استفاده از همین روش تو بازی باگ پیدا میکرد !!!!! بعد با اون باگ ها به گل میرسید !!!

این سیستم باید حذف بشه تا کسی نتونه سوء استفاده کنه .
امسال این سیستم به روحیه قلب بازیکنان مربوط هستش که فکر نکنم در جریان این ویزگی جدید باشی که روحیه بازیکنان در زمین متفاوت هستش .
فناوری Heart

توصیف جذابیت بی‌حد و حصر فوتبال بسیار دشوار است. یعنی اصلا یک رکن تکنیکی نیست و باید به صورت حسی درک شود. حالا دیگر تیم میهمان در ورزشگاه حریف متحمل فشار روحی خواهند بود یار دوازدهم تیم میزبان تماشاگران پرشور روی نیمکت های ورزشگاه هستند که تیم محبوبشان را تشویق و باعث ضعف روحی تیم حریف می‌شوند پس قلبی تپنده در بطن بازی PES2014 شروع به تپیدن کرده.
تمامی بازیکنان از ویژگی‌های ذهنی خاصی برخوردار خواهند شد. یعنی اگر شروع بدی داشته باشند و در طول مسابقه بازده بد و ضعیفی داشته باشند به همان میزان دچار عدم تعادل روحی بواسطه همین افت کیفی خواهند شد. البته این تمام ماجرا نیست همین بازیکن در طول بازی توسط هم تیمی ها ساپورت روحی می‌شود و حتی به صورت مشابه با یک حرکت فردی یک بازیکن در میدان کپسول روحیه در بدن تمام بازیکنان تزریق می‌شود. دیگ داغ ورزشگاه با شعله آتشین هواداران تیم به نقطه جوش خواهد رسید و روحیه تیمی از سکوها به اعضای داخل زمین منتقل می‌شود. سیستم جدید جلوه های سمعی که با سیستم هوش مصنوعی تلفیق می‌شود در روز مسابقه اتمسفری پرهیجان ایجاد خواهد کرد.

امسال این سیستم به روحیه قلب بازیکنان مربوط هستش که فکر نکنم در جریان این ویزگی جدید باشی که روحیه بازیکنان در زمین متفاوت هستش .
فناوری Heart

توصیف جذابیت بی‌حد و حصر فوتبال بسیار دشوار است. یعنی اصلا یک رکن تکنیکی نیست و باید به صورت حسی درک شود. حالا دیگر تیم میهمان در ورزشگاه حریف متحمل فشار روحی خواهند بود یار دوازدهم تیم میزبان تماشاگران پرشور روی نیمکت های ورزشگاه هستند که تیم محبوبشان را تشویق و باعث ضعف روحی تیم حریف می‌شوند پس قلبی تپنده در بطن بازی PES2014 شروع به تپیدن کرده.
تمامی بازیکنان از ویژگی‌های ذهنی خاصی برخوردار خواهند شد. یعنی اگر شروع بدی داشته باشند و در طول مسابقه بازده بد و ضعیفی داشته باشند به همان میزان دچار عدم تعادل روحی بواسطه همین افت کیفی خواهند شد. البته این تمام ماجرا نیست همین بازیکن در طول بازی توسط هم تیمی ها ساپورت روحی می‌شود و حتی به صورت مشابه با یک حرکت فردی یک بازیکن در میدان کپسول روحیه در بدن تمام بازیکنان تزریق می‌شود. دیگ داغ ورزشگاه با شعله آتشین هواداران تیم به نقطه جوش خواهد رسید و روحیه تیمی از سکوها به اعضای داخل زمین منتقل می‌شود. سیستم جدید جلوه های سمعی که با سیستم هوش مصنوعی تلفیق می‌شود در روز مسابقه اتمسفری پرهیجان ایجاد خواهد کرد.

این سیستمی که میگی رو فیفا که خیلی وقته داره . شما تو فیفا فرضا با یوونتوس ، چون تیم قدرتمندیه ، اگر بد بازی کنی ، روجیه تیمی و رو حیه فردی بازیکنان میاد پایین و تو پنلت میتونی ببنیش . بعد تمام بازیها روی درجه " افسانه ای " برات میشن مثل جهنم ! PES از 3 سال قبل مدام داره از رو فیفا کپی و تقلید میکنه ! امسالم همون تقلید ها رو گسترش دادن و یه سری قابلیت مثلا جدید بهش اضافه کردن که بگن ما پیش روییم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or