PES 2014 دارای فیزیک و انیمیشن هایی واقعی خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
pes-2014-pallone-600x300.jpg

Konami اعلام کرد ، PES 14 از موتور HAVOK در بازی خود استفاده کرده تا بتواند انیمیشن بهتر ، فیزیک بهتر و شبیه سازی طبیعی تری از لباسهای بازیکنان را به نمایش بگذارد و بتواند فوتبالی واقعی تر بسازد . مدیر منطقه ای آسیا کونامی در این مورد به Arnaud Saint-Martin گفت :
" حرکت بازیکنان و فیزیک آنها ، مولفه هایی کلیدی در یک بازی زنده ( واقعی ) خواهند بود . پس این افتخاری است برای موتور HAVOK ، تا کونامی بتواند عناصر قدرتمند این موتور را به نمایش بگذارد . تیم های موجود در PES برای سالها تکامل پیدا کردند تا بتوانند مرزهای این بازی را به جلو ببرند . امسال HAVOK کاری کرده تا تیم با استعداد ما بتواند با این موتور فضایی رئالیسم تر و حتی بیشتر را برای PES 14 به ارمغان بیاورد . ما فکر میکنیم طرفداران فوتبال درک خواهند کرد که موتور HAVOK چه طور مرز بین شبیه سازی و ورزش را محو خواهد کرد و تجربه ای را برای طرفدارانش فراهم میکند تا به نظر برسد میتواند فوتبالی واقعی باشد . "

PES 2014 برای PS3, Xbox 360, PC و PS Vita تا 3 ماه دیگر منتشر خواهد شد .

منبع

:))=)) دمت گرم مارو خندوندی !!! قبلا هم گفتم PES یه بازی آرکیده ! نه شبیه ساز . برای همینه که شما میتونی شوت ها تخیلی ای بزنی که گل های زیبایی ببینی . کجای واقعیت شوت ها ایطوری گل میشن ؟!؟!؟!؟؟!؟! کجای واقعیت اگر کرنل و به یه سبک خاص بزنی ، 99% میتونی گل بزنی ؟ کجای واقعیت اگر موقع سانتر کردن به یه نقطه خاص بری ، تمام توپ هات گل میشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟

شما بچسب به همین PES ساکر فوق العاده تخیلیی . بعدش هم با گل های فوق تخیلیت حال کن .:d
:lol:
خوبه, حداقل امروز یه چیزی به اطلاعات فوتبالی اندکمون اضافه شد که تو واقعیت همه شوتهایی که گل میشن از داخل محوطه جریمه زده میشن! LOOOOOOOOOOL!
الان یعنی فیفا شبیه سازه صد در صده فوتباله دیگه آره؟!:-/شما هم برو به همون فیفاتون بچسب!(البته نه از اون چسبیدنهایی که بازیکنا موقع شادی پس از گلشون انجاه میدن و از شدت چسبیدن دیگه جدا نمیشن لوووووووووول!):))

:lol:
خوبه, حداقل امروز یه چیزی به اطلاعات فوتبالی اندکمون اضافه شد که تو واقعیت همه شوتهایی که گل میشن از داخل محوطه جریمه زده میشن! LOOOOOOOOOOL!
شما هم برو به همون فیفاتون بچسب!(البته نه از اون چسبیذنهایی که بازیکنا موقع شادی پس از گلشون انجاه میدن و از شدت چسبیدن دیگه جدا نمیشن لوووووووووول!):))

من کجا گفتم :

تمام شوت ها از داخل محوطه جریمه زده میشن!

این سیستمی که میگی رو فیفا که خیلی وقته داره . شما تو فیفا فرضا با یوونتوس ، چون تیم قدرتمندیه ، اگر بد بازی کنی ، روجیه تیمی و رو حیه فردی بازیکنان میاد پایین و تو پنلت میتونی ببنیش . بعد تمام بازیها روی درجه " افسانه ای " برات میشن مثل جهنم ! PES از 3 سال قبل مدام داره از رو فیفا کپی و تقلید میکنه ! امسالم همون تقلید ها رو گسترش دادن و یه سری قابلیت مثلا جدید بهش اضافه کردن که بگن ما پیش روییم !!!
عزیز این سیستم برای اولین بار در بازی های ورزشی مورد استفاده قرارگرفته .:-o pes در سال های قبل گند زده پس درباره 6 سال گذشتش با من صحبت نکنی بهتره چون از سال 2008 تا 2013 یک فاجعه به تمام معنا بود بعد در ضمن تقلید اگه درست باشه و بتونی اون موضوعی رو که الگو برداری کردی رو بتونی بهتر نشون بدی هیچ ایرادی نداره مثل سیستم چالنچ و تمریناتی فیفا که کاملا از pes های قدیمی الگو برداری شده که صد البته عالی هم درست شده پس تقلید یا همون الگو بردای کار بدی نیست در صورتی که بتونی اون تقلبد رو چند قدم رو به جلو ببری مثل سیستم کاور گیری گیرز که از کیل سوئیچ الگو بردای کرد ولی بسیار بسیار بهتر نمایشش داد .

اقا بیخیال ما با همین پرو داغونمون حال میکنیم شما هم با فیفا بی نقص و عالیتون حال کن, فقط خواهشا فوتبال محبوبمون رو ترول نکنید. با تشکر!
پ.ن:حالا خوبه 90%مون فوتبال مجازی رو با PES شروع کردیم!8-|

عزیز این سیستم برای اولین بار در بازی های ورزشی مورد استفاده قرارگرفته .:-o pes در سال های قبل گند زده پس درباره 6 سال گذشتش با من صحبت نکنی بهتره چون از سال 2008 تا 2013 یک فاجعه به تمام معنا بود بعد در ضمن تقلید اگه درست باشه و بتونی اون موضوعی رو که الگو برداری کردی رو بتونی بهتر شون بدی هیچ ایرادی نداره مثل سیستم چالنچ و تمریناتی فیفا که کاملا از pes های قدیمی الگو برداری شده که صد البته عالی هم درست شده پس تقلید یا همون الگو بردای کار بدی نیست در صورتی که بتونی اون تقلبد رو چند قدم رو به جلو ببری مثل سیستم کاور گیری گیرز که از کیل سوئیچ الگو بردای کرد ولی بسیار بسیار بهتر نمایشش داد .

من این سیستم جدید و هنو ندیدم .با 4 تا تریلر هم نمیشه انتحانش کرد . چون باید یه فصل کامل بازی کنی تا بتنی روحیه بازیکنا رو آنالیز کنی . اما کلیت سیستم همون سیستم فیفاست . تقلدی هم اگر باعث پیشرفت بشه خوبه . تا حالا که تمامی تقلید هایی که PES کرده به قول خودت باعث به گند کشیده شدن PES تو سالهای گذشته شده . امیدواریم این بازی به اوج برگرده . برای این کار هم 100% بازی باید از نو ساخته شده باشه .

من این سیستم جدید و هنو ندیدم .با 4 تا تریلر هم نمیشه انتحانش کرد . چون باید یه فصل کامل بازی کنی تا بتنی روحیه بازیکنا رو آنالیز کنی . اما کلیت سیستم همون سیستم فیفاست . تقلدی هم اگر باعث پیشرفت بشه خوبه . تا حالا که تمامی تقلید هایی که PES کرده به قول خودت باعث به گند کشیده شدن PES تو سالهای گذشته شده . امیدواریم این بازی به اوج برگرده . برای این کار هم 100% بازی باید از نو ساخته شده باشه .
دوست گرامی من هم چندین فصل فیفا بازی کردم .این سیستم قلب رو مثل این که اصلا متوجه نشدین میگم برای اولین بار هستش . یک هوش مصنوعی جداگانه برای این کار در نظر گرفته شده حتی تشویق تماشاگر ها ، بازی بد بازیکن های هم تیمی رو روحیه بازیکن ها اثر میزاره و حتی اگه تیمت دچار افت روحی شده باشه اگه با یک بازیکنت حرکت های تکنیکی انجام بدی و چند نفر رو دریبل بدی رو حیه بازیکن های هم تیمیت رو بالا میبره مثلا کار هایی که نیمار انجام میده و همچنین اگه بازیکنی خشن بازی کنه تماشاگرا هوش میکنن و بازیکن با توجه به روحیش امکان داره عصبانی تر یا آروم تر بشه . این تکنولوژی به صورت اسکریپت شده در بازی فیفا بوده و برای اولین بار دربازی های ورزشی هستش که به صورت هوش مصنوعی در اومده تونستم منظور رو برسونم یا نه .

تا الان طبق چیزایی که از تریلرای گیم پلی دیدم بشدت فیزیک و انیمیشن بازی پیشرفت کرده! بنظر من که خیلی از فیفا 13 هم طبیعی تر در اومده! با اینکه خودم چند ساله دور PES نرفتم و همیشه FIFA بازی میکردم!
ولی مهم FIFA 14 با انجین Ignite هست که ببینیم بین این رقابت کی برنده میشه!
فعلا که هر چی باشه دارم واسه این نسخه لحظه شماری میکنم! چون حداقل انجین تغییر کرده و تریلرا خیلی جذبم کرده! منتظر دموشم که بیاد:دی در صورتی که PES 2013 میومد اصلا حال نداشتم برم ببینم چه شکلیه:دی

من هردو تریلر گیم پلی رو دیدم.هم فیفا هم پرو...قویا میگم پرو خیلی بهتر بود.فیفا هیچ چیز خاصی نداشت.انگار اون 13 رو با پاک کردن نوشتن 14...
کاملا مشخصه خیلی رو بازی کار کردن.مخصوصا انیمیشن و فیزیک بازی.گرافیک ورزشگاه حرف نداشت.
خیلی به پرو امیدوار شدم.فقط امیدوارم یه سیستم درست و درمون آنلاین براش بزارن.

بازی واقعا پیشرفت کرده . به حدی که شاید انخاب اول من تو نسخه-ی 14 پرو باشه !
فیفا هم معلومه دیگه بیخیال این نسل شده و دورخیز کرده واسه نسل بعد . ولی یکی از دلایلی که باعث میشه خیلیها نتونن به سمت پرو برگردن لایسنس تیمهاست .
واقعا سخته بخوایم دوباره بریم لیگ انگلستان و اسمهای تیمهای درب و داغون رو ببینیم . همین برتریه فیفا باعث میشه خیلیها به سمتش برن تو نسخه-ی بعدی حتی اگه تغییراتش کم باشه .
اینم باید در نظر بگیریم که پرو الان کاری رو داره میکنه که فیفا از اول این نسل انجام داد . خیلی دیر شده واسه این تغییرات .

من هردو تریلر گیم پلی رو دیدم.هم فیفا هم پرو...قویا میگم پرو خیلی بهتر بود.فیفا هیچ چیز خاصی نداشت.انگار اون 13 رو با پاک کردن نوشتن 14...
کاملا مشخصه خیلی رو بازی کار کردن.مخصوصا انیمیشن و فیزیک بازی.گرافیک ورزشگاه حرف نداشت.
خیلی به پرو امیدوار شدم.فقط امیدوارم یه سیستم درست و درمون آنلاین براش بزارن.

از کجا دانلود کردی ؟ من هر چی تو همین سایت و سایت گیمر سایت گشتم چیزی ندیدم !

توو گوگل بزن pes2014 gameplay
بعد مقایسه فیفا رو با پرو دان کن..مطمئن باش فیفا رو تکفیر میکنی:d

زحمت کشیدی با این لینک دادنت :d
خودمونیم حسین ، یه چیزی همینطوری گفتی ، بعد که من ازت پرسیدم خواستی کم نیاری ، گفتی تو گوگل سرچ بزن :d

زحمت کشیدی با این لینک دادنت :d
خودمونیم حسین ، یه چیزی همینطوری گفتی ، بعد که من ازت پرسیدم خواستی کم نیاری ، گفتی تو گوگل سرچ بزن :d

بابا والا بلا من همینجوری دان کردم دیدم.برای اینکه از یوتوب مشکلی نداشته باشی با ixconverter.net دان کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or