PES 2014 دارای فیزیک و انیمیشن هایی واقعی خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
pes-2014-pallone-600x300.jpg

Konami اعلام کرد ، PES 14 از موتور HAVOK در بازی خود استفاده کرده تا بتواند انیمیشن بهتر ، فیزیک بهتر و شبیه سازی طبیعی تری از لباسهای بازیکنان را به نمایش بگذارد و بتواند فوتبالی واقعی تر بسازد . مدیر منطقه ای آسیا کونامی در این مورد به Arnaud Saint-Martin گفت :
" حرکت بازیکنان و فیزیک آنها ، مولفه هایی کلیدی در یک بازی زنده ( واقعی ) خواهند بود . پس این افتخاری است برای موتور HAVOK ، تا کونامی بتواند عناصر قدرتمند این موتور را به نمایش بگذارد . تیم های موجود در PES برای سالها تکامل پیدا کردند تا بتوانند مرزهای این بازی را به جلو ببرند . امسال HAVOK کاری کرده تا تیم با استعداد ما بتواند با این موتور فضایی رئالیسم تر و حتی بیشتر را برای PES 14 به ارمغان بیاورد . ما فکر میکنیم طرفداران فوتبال درک خواهند کرد که موتور HAVOK چه طور مرز بین شبیه سازی و ورزش را محو خواهد کرد و تجربه ای را برای طرفدارانش فراهم میکند تا به نظر برسد میتواند فوتبالی واقعی باشد . "

PES 2014 برای PS3, Xbox 360, PC و PS Vita تا 3 ماه دیگر منتشر خواهد شد .

منبع

به نظر میاد برای نسل بعد خیلی برنامه دارن.فعلا که دیگه خبری از اون وعده های همیشگی نبوده و واقعا بازی که دارن میسازن پیشرفت کرده

به این Pes خیلی امیدوارم، هم بخاطر تغییر موتورهاش و هم اینکه کونامی استدیوهاش رو عوض کرد.
و اینکه برای نسل بعد 1 سال وقفه انداختن، نشونه خوبی واسه شروع قدرتمند در نسل بعد

به این Pes خیلی امیدوارم، هم بخاطر تغییر موتورهاش و هم اینکه کونامی استدیوهاش رو عوض کرد.
و اینکه برای نسل بعد 1 سال وقفه انداختن، نشونه خوبی واسه شروع قدرتمند در نسل بعد

به نظرم این اخر نسلی هم این بازی هیچ تغییری نمیکنه . از زمان ps1 تا اخر ps2 از بس تو کلوب ها pes بازی میکردم ، شده بودم استاد بزرگ Pse !!!!! :d همیشه با گنده ها مسابقات 20 نفره بر گذار میکردیم . اما از وقتی نسل هفتم شروع شد ، pes در مقابل فیفا ساکر چنان افت عجیبی کرد که دیگه نتونست کمرش و راست کنه .

5 ساله کونامی مدام داره میگه ما بازی رو بهتر میکنیم . عملا هیچ اتفاقی نمی افته ! انمیشین ها و سبک فوتبال و ... اش افتضاحه به تمام معناست . تا زمانی که سیستم روحیه ( زرد ، سفید ، ابی ، قرمز و ... ) رو برندارن ، تازمانی که بازی رو سخت تر نکنن ، این بازی همونیه که خواهد بود . برای اینکه مثالم و بهتر متوجه بشی باید بگم پرو ساکر مثل یه بازی آرکید در مقابل یه بازی شبیه ساز مثل ( فیفا ساکر ) هست .

امسال هم خراب میکنن .

من یکی که به نوبه خودم اگر PES 2014 خوب در نیاد و خیلی بهتر از PES 2013 نشه دیگه برای همیشه می رم سراغ بهتره که فعلا تا به امروز فیفاست اما اگر مشکل کندی در اجرای دستورات پاس یا شوت و یا سرعت گرفتن خوب بشه دیگه PES رو با هیچ فوتبال دیگه عوض نمی کنم

من یکی که به نوبه خودم اگر PES 2014 خوب در نیاد و خیلی بهتر از PES 2013 نشه دیگه برای همیشه می رم سراغ بهتره که فعلا تا به امروز فیفاست اما اگر مشکل کندی در اجرای دستورات پاس یا شوت و یا سرعت گرفتن خوب بشه دیگه PES رو با هیچ فوتبال دیگه عوض نمی کنم

من که از اول نسل همین کار و کردم !!! واقعا هم تفاوت و دارم حس میکنم . تو فیفا هیچ وقت بیخودی به خاطر هوش مصنوعی یا مشکلات فیزیک دربازبان یا مدافعین گل نیمخوری . گل خوردنت تقصیر خودته . گل زدنت بازی خودته . میتونی یه تیم ضعیف برداری و یه تیم قدرتمند و با تاکیتیک تیمی و صد البته بازی خودت ببریش . اما تو PES اصلا چنین چیزی امکان نداره ! دیللش هم همون سیستم روحیه مزخرف این سریه ! به علاوه اینکه وقتی تیم ضعیف برداری ، انگار که با بچه ها یدبستانی رفتی با بارسلونا مسابقه بدی !!! اما فیفا اینطوری نیست . 2 تا تیم انتخاب میکنید و همه چی علاوه بر خود بازیکنای تیم به کنترل شما ، تکنیک شما و مهارت شما تو بازی و استفاده از موقیعت ها بستگی داره .

به نظرم این اخر نسلی هم این بازی هیچ تغییری نمیکنه . از زمان ps1 تا اخر ps2 از بس تو کلوب ها pes بازی میکردم ، شده بودم استاد بزرگ Pse !!!!! :d همیشه با گنده ها مسابقات 20 نفره بر گذار میکردیم . اما از وقتی نسل هفتم شروع شد ، pes در مقابل فیفا ساکر چنان افت عجیبی کرد که دیگه نتونست کمرش و راست کنه .

5 ساله کونامی مدام داره میگه ما بازی رو بهتر میکنیم . عملا هیچ اتفاقی نمی افته ! انمیشین ها و سبک فوتبال و ... اش افتضاحه به تمام معناست . تا زمانی که سیستم روحیه ( زرد ، سفید ، ابی ، قرمز و ... ) رو برندارن ، تازمانی که بازی رو سخت تر نکنن ، این بازی همونیه که خواهد بود . برای اینکه مثالم و بهتر متوجه بشی باید بگم پرو ساکر مثل یه بازی آرکید در مقابل یه بازی شبیه ساز مثل ( فیفا ساکر ) هست .

امسال هم خراب میکنن .

نه، اینطوری فکر نکن حسین، آره اینا همیشه هر سال می گن امسال دیگه اومدیم بترکونیم ! اما امسال مشخصه که خیلی با سال های پیش فرق داره، بکی بخاطر اینکه موتورشون رو عوض کردن اونم در حالی که تا امسال داشتن با موتور آپدیت شده PS2 بازی رو می ساختن و موتور فیزیکشون رو هم عوض کردن که خیلی بهتر، استدیوش رو هم به انگستان بردن و عوض کردن مثل اینکه اگه اشتباه نکنم.
لازمه 3 ماه صبر کنیم تا ببینیم کی درست می گه :دی

نه، اینطوری فکر نکن حسین، آره اینا همیشه هر سال می گن امسال دیگه اومدیم بترکونیم ! اما امسال مشخصه که خیلی با سال های پیش فرق داره، بکی بخاطر اینکه موتورشون رو عوض کردن اونم در حالی که تا امسال داشتن با موتور آپدیت شده PS2 بازی رو می ساختن و موتور فیزیکشون رو هم عوض کردن که خیلی بهتر، استدیوش رو هم به انگستان بردن و عوض کردن مثل اینکه اگه اشتباه نکنم.
لازمه 3 ماه صبر کنیم تا ببینیم کی درست می گه :دی

دیگه بدتر ! :biggrin1: با این وضع بازی جدید محل تست ، اشتباهات ، خرابکاریهاشون ، ابداعات جدیدشون ، به کارگرفن تستی تکنیک های جدید که یا جواب میدن یا نمیدن و ... هست !!!
کلا بازی جدید محلیه برای اینکه یا میزنن هم چیو خراب میکنن ، تا کسب تجربه کنن برای نسل جدید :biggrin1: یا یه چیز آبرومندانه در میارن و کارشون و بهتر میکنن تو نسل جدید :biggrin1:

خوب باید دید چطوری میشه استفاده کرد! این موتور فیزیک که استفاده کردند قبلا در AC3 و Sleeping dogs و skyrim و.... استفاده شده که ویژگی همشون باگ های بسیار زیاد فیزیکی هست! امیدوارم بتونند از این موتور به خوبی استفاده کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or