PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
من امروز بازی رو گرفتم...()x)!!!!
1-میشه حالت دوربینشو عوض کرد؟؟؟حتی روی wide هم خیلی میدان دیده کمی داره.
2-میشه یه کاری کرد که پاساش قدرت نداشته باشه و تک ضرب پاس بده؟؟

زیاد عصبانی نشو اویلش مثل من عصبانی میشی ولی کم کم عادت میکنی و خیلی هم حال میکنی باهاش
-------
من امروز نشستم یه ساعتی بازی کردم خوشم اومد نظرم کاملا عوض شد واقعا بازی خیلی توپ شده

دیگه اصلا نمیشه یه ضرب با یه بازیکن بری جلو همه رو دریبل بکنی و گل بزنی همین خودش باعث میشه که بیشتر آدم همکاری کنه و گل های قشنگی بزنه گل زدن هم سخت شده تا حدودی فقط تا الان دو تا مشکل هست وقتی شوت میزنی دروازبان بلوکه میکنه خیلی بد بلوکه میکنه اصلا انگار که بگی شوتی چیزی زده
یکی هم تو اوتی وقتی میندازی بعد دوباره پاس میدی به کسی که اوت انداخته خیلی بد این کارو میکنه باز مثل اینه که داره شوت میزنه طرف ! و بعضی اوقات توپ با سرعت میره تو اوت همین !

دقیقا دوستمون حرفی رو که از اول من میزدم بهش رسیدن
چون منم اول خیلی تو ذوقم خورد ولی الان با وجوده این همه بازی که اومده هر روز دارم اینو بازی میکنم
اوت رو هم موافقم با شما ، فقط اگر میخوای اینطوری نشه باید یه مکثه خیلی کوتاه بکنی بعد پاس بدی

1-میشه حالت دوربینشو عوض کرد؟؟؟حتی روی wide هم خیلی میدان دیده کمی داره.
2-میشه یه کاری کرد که پاساش قدرت نداشته باشه و تک ضرب پاس بده؟؟
در مورد سوال اولت باید بگم که بزرگترین ضعف این بازی دوربین مسخرشه که شما تو هر حالتی بذاری بازم دیده کمی نسبت به زمین بازی داری.
در مورد سوال دومتم باید بگم که نمیتونی قدرت پاس دادنو خذف کنی و به صورت تک ضرب پاس بدی.

بازی یه مشکل دیگه هم داره

صدای تیر دروازه

واقعا افتضاح کار شده انگار توپ به چوب برخورد میکنه ;)
بازی تو بعضی مکان ها تخیلی میشه ( غیر قابل باور )

در مورد سوال اولت باید بگم که بزرگترین ضعف این بازی دوربین مسخرشه که شما تو هر حالتی بذاری بازم دیده کمی نسبت به زمین بازی داری.
در مورد سوال دومتم باید بگم که نمیتونی قدرت پاس دادنو خذف کنی و به صورت تک ضرب پاس بدی.

در مورده دوربین میتونم بگم من تا الان مشکلی نداشتم ولی اینطور که عده زیادی از دوستان
اعتراض داشتن حتما ایرادی تو کار هست:d
در مورده پاسکاری هم اگر دستتون عادت کنه خیلی راحت میشه پاسه تک ضرب داد
البته هر چه تیم قویتر باشه راحت تره و به تاکتیک و سیستمه تیمتون هم بستگی داره

بازی امسال خوب شده ولی این پاس دادنش خیلی رو مخه تا میای پاس بدی گرفتن. ولی انصافا گل میزنی چه قدر دوربین قشنک نشون میده فیفا اینجوری نیست . اینجوری پیش بره دوباره ردیف میشه

خیلی از کسایی که PES میزنن هنوز مطمئنم که این سری رو یادشون :

get4pc_Winning_eleven3.jpg

اگه توجه کرده باشید تو منو ها وقتی شما دکمه A رو میزنی که انتخاب کنی یه صدا تقریبا شبیه به طپش قلب میده این صدا دقیقا در Winning Eleven 3 هم وجود داشت !

دقیقا دوستمون حرفی رو که از اول من میزدم بهش رسیدن
چون منم اول خیلی تو ذوقم خورد ولی الان با وجوده این همه بازی که اومده هر روز دارم اینو بازی میکنم
اوت رو هم موافقم با شما ، فقط اگر میخوای اینطوری نشه باید یه مکثه خیلی کوتاه بکنی بعد پاس بدی
کاملا موافقم من حتی رفتم نسخه xbox بازیم گرفتم (بعد ps3) توصیه می کنم یک دور هم رو دوربین broadcase بازی کنید ته گرافیکه:d

خیلی از کسایی که PES میزنن هنوز مطمئنم که این سری رو یادشون :

get4pc_Winning_eleven3.jpg

اگه توجه کرده باشید تو منو ها وقتی شما دکمه A رو میزنی که انتخاب کنی یه صدا تقریبا شبیه به طپش قلب میده این صدا دقیقا در Winning Eleven 3 هم وجود داشت !
آخ چه حالی میداد jleage:d
راستی دوربینشم مثل این زیاد می پیچید

دوستان من این بازی رو وقتی خریدم فرداش دادم به یکی از دوستان.چون خوشم نیومد.
حالا یه سوال دارم لطفا به دور از بزرگ نمائی عین حقیقت رو بهم بگید.مخصوصا دوست عزیز جناب hustler که زیاد بازی میکنن.تاکتیک در این شماره چه تاثیری داره؟چون من منوی تاکتیکها رو که دیدم خیلی زیاد و خوب بود-حالا میخوام بدونم آیا واقعا تاثیر هم داره یا نه؟
لطفا عین حقیقت رو برام بازگو کنید.چون تصمیم گرفتم دوباره بخرمش.بازم امتحان کنم ببینم خوبه یا نه؟چون واقعا دلم واسه پرو تنگ شده:((=((

دوستان من این بازی رو وقتی خریدم فرداش دادم به یکی از دوستان.چون خوشم نیومد.
حالا یه سوال دارم لطفا به دور از بزرگ نمائی عین حقیقت رو بهم بگید.مخصوصا دوست عزیز جناب hustler که زیاد بازی میکنن.تاکتیک در این شماره چه تاثیری داره؟چون من منوی تاکتیکها رو که دیدم خیلی زیاد و خوب بود-حالا میخوام بدونم آیا واقعا تاثیر هم داره یا نه؟
لطفا عین حقیقت رو برام بازگو کنید.چون تصمیم گرفتم دوباره بخرمش.بازم امتحان کنم ببینم خوبه یا نه؟چون واقعا دلم واسه پرو تنگ شده:((=((

دوسته عزیز اول باید بگم من خیلی خوشم اومده و فکر کنم به همین دلیل صحبتهای من به حسابه بزرگنمایی و گذاشته شده:-/
در هر حال چند نکته که احساس میکنم مهمتر هست رو میگم
بازی از لحاظ گرافیکی پیشرفته زیادی داشته و میتونم بگم نسبت به 3 ساله گذشته میتونیم این پیشرفت رو یک گام بلند و اساسی بدونیم ، همونطور که GS هم تو نقدش نوشته بود ، که تازه میشه به این نسخه nextgen گفت
انیمیشنها در نگاه اول خیلی قدیمی و از مد افتاده به نظر میان ولی وقتی چند ساعتی بازی کنید به انیمیشنهایه جدیدی بر خورد میکنید که خیلی جالب و در عینه حال به جا و ریز بینانه هستن

از لحاظ گیم پلی همونطور که تو pes 6 یه تحول دیدیم و کمی طول کشید تا دستمون با گیم پلی جدید راه بیوفته الان هم همین اتفاق افتاده و باید چند ساعتی وقت بگذارید تا بتونید روون و خوب بازی کنید، هر چند که کلا میشه گفت سخت و هیجان انگیز شده و قدرت و تکنیک و ... بازیکنها ارتباط مستقیم با بازی دارن ، و یه نکته جالب هم اینه که بازیکنها هر چی سره حال تر و آماده تر باشن دقت و کارایشون بالاتره ، مثلا اگر دفاعتون خسته باشه و اواخره بازی بخواید باهاش پاس کاری کنید خیلی امکان داره اشتباه کنه و توپ رو لو بده و ...
یه عده از دوستان میگن خیلی شبیه به فیفا شده که منم اول همین نظر رو داشتم ولی الان میتونم بگم هیچ شباهتی نداره و فقط چون با گذشته خودش متفاوت هست و گرافیکش بالا رفته ابتدا به ساکن این حس رو میده

در مورده تاکتیک و استراتژی بازی خیلی متنوع شده و میتونم بگم هنوز خودم درست همه چیزش رو یاد نگرفتم، ولی این تعیین دستوره کاره بازی تو زمانهای مختلف خیلی حال میده مخصوصا که انتخاب و تغییرش خیلی راحته ، توضیحش سخته و باید امتحان کنید تا متوجه منظورم بشید( مثلا برای دقیقه 1-15 انتخاب میکنید تیم در حالته ضد حمله باشه 16-30 همه حمله کنن یا آفساید گیری کنن و ..... )

دوسته عزیز گفتنیها زیاد هست و بهترین کار اینه که خودتون تجربه کنید
فقط یه نکته : اگر خواستید بازی رو بگیرید باید چند ساعتی وقت پاش بگذارید
و حتما هم تو training مهارتهای جدید و تکنیکهای جدید رو آموزش ببینید
اینطوری بیشتر بهتون حال میده چون همه تکنیکها و روش اجراشون عوض شدن

ببخشد اگر توضیحاتم ناقص بود ولی مطمئن باش بی طرفانه و حقیقت هستن;)

آخرین ویرایش:
شما یه پروفایل دیگه بساز موقعی که میخوای اکانت لایوش رو بسازی کشورت رو یه کشور اروپایی مثل انگلیس انتخاب کن .اینم لینک اضافه واسه انتقال آفلاین پچ رسمی در ضمن این پچ چون رایگانه و لازم نیست از پروفایل کسی دیگه واسش استفاده کنید ربطی به بن شدن نداره (باز هم با مسولیت خودتون استفاده کنید )اگر هم به لایو دسترسی دارید بهتره همون آنلاین دانلود کنید.

http://www.mediafire.com/?73w4x4cqdt2eiil
تو کدوم قسمت باس برم واسه ی دان لود؟
آفلاین نمیتونم بریزم.یعنی این روشو انجام میدم ولی نمیشه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or