PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
سلام

تو بخش become a legend درجه سختی تو پیشرفت بازیکن تاثیر داره ؟ چون الان من تقریبا تو نیم فصل ام هنوز بازیکنم از 66 قدرتش هیچی بالاتر نرفته !

داشتم انلاین بازی میکردم که یکدفعه یه گل خوردم چشمام وا شد :d طرف یه شوت از پشت 18 زد زمینی از لای پای دروازبانم رد شد انقدر سریع رفت که توپ رو ندیدم کسی این مدل شوت زدن رو بلده کلان شوت چطور زمینی میشه زد:-/

حالشو ببرین بچه ها اموزش زدن شوت با سرعت ساعقه

داشتم انلاین بازی میکردم که یکدفعه یه گل خوردم چشمام وا شد :d طرف یه شوت از پشت 18 زد زمینی از لای پای دروازبانم رد شد انقدر سریع رفت که توپ رو ندیدم کسی این مدل شوت زدن رو بلده کلان شوت چطور زمینی میشه زد:-/

خوب مثل اینکه کسی پیدا نشد جواب من رو بدونه خودم به جواب رسیدم و برای دوستان میزارم لذت ببرید این مدل شوت زدن زیاد سخت نیست اول دکمه X رو میزنی خیلی کم شوت رو پر میکنی اونقدر که به اشاره هم نمیرسه و حالا اینجاش خیلی مهمه بعد بلافاصله دکمه Y رو میزنی بازم تکرار میکنم بلا فاصله:-o اگر یکم توی گرفتن دکمه Y تاخیر کنید شوت زمینی نمیره ولی در عوض مثل موشک شلیک میشه امیدوارم لذت برده باشید و از ترفندهای خاص خودتون اینجا بزارین .;)
با تشکر محمد

احتمالن طرفت اون بازیکنش که باهاش شوت زده اون فلاش هایی که وضعیت بازیکنا رو نشون میده رو قرمز بوده که همچین شوتی زده
--------------------
آقایون چند وقتیه من موقع دفاع کردن شدیدا مشکل پیدا کردم مشکل از دسته هم نیست چون 4 5 تا دسته روش امتحان کردم این ویدئو رو ببینید :
http://up.iranblog.com/images/v1dx9nvoxexf7o9x18yd.wmv
به بازکنان رئال موقع دفاع کردن توجه کنید که چه اتفاقی میفته راه نمیرن ! و کلا تو پاس دادن شوت زدن بعضی اوقات اختلال ایجاد میکنه ! اینجوری بگم این مشکل زمانی به وجود میاد که شما میخواین به سمت دروازه خودتون بدوین این مشکل پیش میاد ! واقعا عجیبه !
جالبه ظاهرا من تنها کسی نیستم که این مشکلو دارم :
http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=237134

آخرین ویرایش:
بفرما این هم فایلش همین الان پیدا کردم:

حجمش حدودا 21 مگ هست.
این هم آدرسش برای ریختن روی فلش:

Content/0000000000000000/4B4E081D/00000002

فقط کسی از دوستان دانلود نکنه تا تست کنم و خبرش را بدم.

ویرایش: آقایون تست کردم خیلی راحت و بدون دردسر کار داد.

سلام
من data pack رو دانلود کردم وبا استفاده از xtaf روی فلش کپی کردم , حالا که میخوام اون رو از فلش به xbox کپی کنم نه فایل data pack رو میشناسه و نه میشه اون رو کپی کرد , البته dlc رو میتونم ولی data pack خیر - لطفا کمکم کنید

آپدیت جدید

آپدیت جدید March 15 (همین ماه ) قراره بیاد !!
نقل انتقالات زمستانی و چند تا کفش جدید ...

On 15th March a free add-on covering January transfers for 135 clubs will be available to download on PC, PS3 and Xbox 360.
This update also adds Spain's new kit, Sweden's away kit and 10 new boot styles from Adidas, Nike, Puma and Umbro.

من همین الان آپدیت ماه مارچ رو دارم دانلود میکنم روی کنسولم.حجمش 40.64 مگابایته.البته من قبلا هم بازی کاملی داشتم.همه تیمها لباساشون اورژیناله.همه استادیومها هم به اسم اصلیشونه.واقعا دوستام کف میکنن وقتی باهم بازی میکنیم.البته من خیلی توی پس شاخ ام;)

من همین الان آپدیت ماه مارچ رو دارم دانلود میکنم روی کنسولم.حجمش 40.64 مگابایته.البته من قبلا هم بازی کاملی داشتم.همه تیمها لباساشون اورژیناله.همه استادیومها هم به اسم اصلیشونه.واقعا دوستام کف میکنن وقتی باهم بازی میکنیم.البته من خیلی توی پس شاخ ام;)
دوست عزیز چجوری بازیتو کامل کردی؟؟

دوستان...!!!!!!!!!
يه مشكل خيلي خيلي بزرگ دارم!
5،6 ماه درگيرش بودم.
خواهشاً اگه ميدونيد بگيد.
من مپ كامل لباس تيم ها رو ميخوام،فقط گير همينم.
دوستان!من برا ايكس باكس ميخام ها...پس لطف كنين اگه دارين مپ كامل لباس تيم ها رو برا فايل dt0c
كل اينترنت گشتم نبود!!!!!!)x:((

دوستان این پچ v1.2 از کجا میشه گرفت؟؟و چطوری باید اجراش کنم یکی کمک کنه.
لطفا یکی بیاد یه توضیح جامعی در این مورد بده..

آخرین ویرایش:
سلام. میگم بازی کامل کجا هست!؟ من الان پک جدیدش رو دانلود کردم اما فقط نقل و انتقالات درست شد و چند تا کفش!!! نه تیم اضافه شد نه لیگ نه فیس ها عوض شد!! چکار باید کرد!!؟!!؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or