داشتم انلاین بازی میکردم که یکدفعه یه گل خوردم چشمام وا شد :d طرف یه شوت از پشت 18 زد زمینی از لای پای دروازبانم رد شد انقدر سریع رفت که توپ رو ندیدم کسی این مدل شوت زدن رو بلده کلان شوت چطور زمینی میشه زد![]()
احتمالن طرفت اون بازیکنش که باهاش شوت زده اون فلاش هایی که وضعیت بازیکنا رو نشون میده رو قرمز بوده که همچین شوتی زدهداشتم انلاین بازی میکردم که یکدفعه یه گل خوردم چشمام وا شد :d طرف یه شوت از پشت 18 زد زمینی از لای پای دروازبانم رد شد انقدر سریع رفت که توپ رو ندیدم کسی این مدل شوت زدن رو بلده کلان شوت چطور زمینی میشه زد![]()
بفرما این هم فایلش همین الان پیدا کردم:
حجمش حدودا 21 مگ هست.
این هم آدرسش برای ریختن روی فلش:
Content/0000000000000000/4B4E081D/00000002
فقط کسی از دوستان دانلود نکنه تا تست کنم و خبرش را بدم.
ویرایش: آقایون تست کردم خیلی راحت و بدون دردسر کار داد.
دوست عزیز چجوری بازیتو کامل کردی؟؟من همین الان آپدیت ماه مارچ رو دارم دانلود میکنم روی کنسولم.حجمش 40.64 مگابایته.البته من قبلا هم بازی کاملی داشتم.همه تیمها لباساشون اورژیناله.همه استادیومها هم به اسم اصلیشونه.واقعا دوستام کف میکنن وقتی باهم بازی میکنیم.البته من خیلی توی پس شاخ ام![]()
این پچ منظورم نیست دوست عزیز پچی که تیم ها و اسم بازیکنا و لباس و... درست کنه منظورمه.پچ رسمی کاری نداره که. وصل بشید به XBL و بعد بازی رو اجرا کنید .از منوی اصلی برید به Extra و Data Pack رو دانلود کنید.