PES 2011 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes 2011
سلام اقا کسی نحوه زدن کاملا صحیح ضربه در حین بازی یا بهتر بگم راحت ترین روش گل زدن محکم و برق اسا رو بلده لطفا اموزش بدید

آخرین ویرایش:
گیم پلی این نسخه فوق العاده پیشرفت کرده نسبت به نسخه 2010 . یه مقیاس بگیریم میشه گفتم حدود 3 سال پیشرفت کرد نسخه 2010 تا نسخه 2011 . فقط تنها یک مشکل داره ! وقتی با کامپیوتر میخوای بازی کنی خیلی راحت میتونی شکستش بدی حتی رو سخت ترین درجه ولی برای دو نفره بازی کردن ایده آل تر از این پیدا نمیشه .

زمان پنالتی زدن شما اول ضربه به توپ رو میزنید . بعد از اینکه بازیکن شروع به حرکت میکنه باید بالا یا پایین رو فشار بدید که این فقط مشخص میکنه ضربه سمت چب بره یا راست . اگر آنالوگ رو به سشمت جلو هم بیارید میزان هوایی بودن تو پ رو مشخص میکنه .

مثلا شما اگر فقط دسته رو سمت پایین بگیرید ضربه خود به خود زمینی زده میشه سمت چپ حالا اگر میخواید ضربه ارتفاع هم داشته باشه بایدپایین مایل به جلو بگیرید .

اتفاقا سبک جدید پنالتی زدنش خیلی حرفه ای تر شده . سبک جدید پاس دادنش فوق العاده هست .

توی شوت ها باید تا اونجایی که میتونید کم پر کنید که البته شاید این یک ایراد باشه اما بعد از گذر چندین وقت کاملا عادت میکنید و اصلا این موضوع اذیت نمیکنه .

توی داوری هم با آفساید ها منم خیلی مشکل دارم

خوب چیزی که این نسخه pes داره اینه که حرفه ای تر از قبل شده و کمتر به بازیکن کمک میکنه .

مثال :

توی پاس دادن قبلا شما کافی بود سمت رو مشخص کنید پاس یه راست میرفت زیر پای بازیکنت اما الان اینطوری نیست و دقیقا خودت باید مشخص کنی پاس کجا بره زیره پای بازیکن یا کمی جلوتر یا عقب تر از بازیکن همینوطور شدت پاس .

شوت هم دقیقا همین هست . شما باید موقع شوت زدن میزان چپ یا راست بودن رو مشخص کنی . مثلا اگر دسته رو زیاد سمت پایین فشار بدی میزنه تو اوت . کم بهش جهت بدی تقریبا میره وسط دروازه و این که چقدر زاویه داشته باشی دقیقا دست خودته . که البته شاید تو نگاه اول سخت به نظر بیاد ولی به محض اینکه یاد بگیری برات خیلی اسون میشه .

ولی شوت زدن محکم رو حتما بازیکنت باید توی حالت حرکت یا دویدن باشه . مثلا حالت ایستاده خیلی ضعیف میزنه . حالا معمولی حرکت کردن مقداری محکمتر و فتنی تر میزنه اما زمانی که با سرعت میدوید این قدرت شوت هست که خیلی زیاده و دیگه فنی نیست ضربه .

موقع دفاع کردن شاید خیلی ها فقط دکمه پاس رو نگه میدارند ویا دکمه پاس و rb رو با هم حالا می خوام تجربه خودم رو به شما هم بگم امتحان کنید ببینید چطوره زمانی که توپ زیر پای حریفتونه من دکمه پاس و rb یعنی همان دکمه سرعت و فلش رو به دروازه حریف نگه دارید با این کار بازیکن شما با دویدن به طرف بازیکن توپ رو بدست میاره و سریع شما رو صاحب موقعیت بهتر میکنه بازی من رو که متحول کرد امیدوارم به شما هم کمک کرده باشم موقع پنالتی زدن هم اول شوت بزنید و بعد جهت بدین میزان بالا یا پایین بودن توپ رو هم با LS تنظیم کنید LS بالا یا پایین توپ هم به نصبت زمان بالا یا پایین میره لطفا از تجربیات خودتون بیان کنید شاید هرکسی به یه روش خاص و ساده ای به گل میرسه بیاین برای ما هم بزارید استفاده کنیم

تو این امتحانا که وقت رفتن بازیهای دیگه نیست، من کمی اینو بازی کردم و حالا که کم کم دارم بهش عادت میکنم خوشم اومده:دی البته من از فیفا 2000 به این طرف به اندازه ی 10 تا بازی کامل هم فیفا بازی نکردم که ببینم بازی شبیه فیفا شده یا نه ولی به نظرم شده:دی
در مورد دفاع کردن. بسته به اینکه با آدم بازی میکنید یا هوش مصنوعی فرق میکنه. هوش مصنوعی بازی خیلی زیاد تاکید داره به پاس ها و حرکت های عمقی و با توجه به اینکه نوع چینش دفاع های ما هم معوملا طوریه که از وسط زیاد راه میده، باید حواستون به این موضوع باشه. تو بقیه موارد هم که مثل بازیهای قبلیه. یعنی باید سعی کنید اول مدافع رو جلوی بازیکن حریف ببرید بعد A رو بزنید تا توپ رو بگیره و اینکه مدام دستمون روی RB و A باشه کار اشتباهیه. مواقع لازم هم باید بازیکن صاحب توپ حریف رو با فرستادن دو تا بازیکن تحت فشار قرار داد. یعنی A و X رو با هم بگیرید. تو بازی با آدم هم که خیلی بیشتر حواستون باید باشه. باید سعی کنید حریف و تاکتیکی که معمولا استفاده میکنه رو هم بشناسید. مثلا من و برادرم که چند ساله با هم بازی میکنیم، دستمون برای هم رو شده:دی و البته الان دو نفری تو یه تیم داریم مستر لیگ میریم:دی
در مورد حمله، تاکتیک خاصی تا الان پیدا نکردم و بیشتر به خلاقیت و البته بازیکنای شما بستگی داره. یعنی مثلا مثل 2010 نیست که سانتر از جناحین و هد زدن یه باگ باشه و خیلی راحت بشه از این طریق به گل رسید. یا حداقل تا الان من پیدا نکردم. ولی کلا تا الان بیشترین چیزی که جواب گرفتم همون پاس ها و حرکات عمقی بوده. مهاجما تو موقعیت های فرار خیلی خوبی قرار میگیرن که اگر بتونید به موقع Y رو بزنید راحت تک به تک میشید. من پیشنهادم اینه که یه بازیکن تکنیکی و خوب رو پشت دو تا مهاجم بذارید و باهاش رو عمق کار کنید. من شخصا فقط با یووه بازی کردم و معمولا دیه گو یا هلب (از بارسا خریدمش:دی) رو میذارم پشت سر یاکوئینتا و امائوری یا بقیه مهاجا. امتحان کنید شاید برای شما هم جواب داد:دی

سلام دوستان. من کلا با بخش مستر این سری مشکل دارم. نمیدون چرا خیلی زور به زنم تا 2014 میره بعد ورشکست میشم.طی این مدت فقط سه خرید داشتم به نظرم درامد با مخارج جور در نمیاد.کسی یک کدی رمزی چیزی نداره ما ورشکست نشیم :(

سلام . یه سوالی داشتم :

چصوری میشه که تو قسمت ادیت لوگوی یه تیم رو تغییر داد ؟؟ :-s ( من لوگو رو ، روی هارد دارم حالا موندم تو بازی چطوری عکس ادد کنم لوگوی تیم رو تغییر بدم ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or