یه جوانمرد هم پچ انگلیسی کردن pes 2011 نسخه ps3 رو بزاره دانلود کنیم همون که 420 مگ هست
دوسته عزیز راحت میتونی مگا اپلود دور بزنی بزار الان لینک دانلود مگا اپلودش برات میزارمیه جوانمرد هم پچ انگلیسی کردن pes 2011 نسخه ps3 رو بزاره دانلود کنیم همون که 420 مگ هست
از راپید و مگا نباشه چون ف یلتره
مرسی
منم این بازی رو گرفتم خیلی عالی شده >>>>>> برای من انگلیسی هست فقط نقل و انتقالاتش خیلی قدیمی هست هاله منه گرفت تو رئال همه قدیمی هستند ...یه دانلو نیست این نقل و لنتقالات درست شه ....من بوندسلیگا نمی خوام...
فایلهای این بازی توی هر 3 ورژن هیچ فرقی با هم ندارن! من بازیو برای ps3 دان کردم یکی از فایلهاش با حجم 450 مگ از زیپ خارج نشد منم بجاش مال ورژن pc رو ریختم و کار کرد!دوستان اگر یه وقت پچ جدیدی برای کفشهاو توپها اومد بذارین,راستی من توی یه سایت دیدم که والپیپرهایی رو گذاشته بودن که مخصوص بک گراند بازی بود البته واسه pc بود میخواستم بودنم برای ps3 هم هست اگر هست لطف کنین بذارین
ممنون
فایلهای این بازی توی هر 3 ورژن هیچ فرقی با هم ندارن! من بازیو برای ps3 دان کردم یکی از فایلهاش با حجم 450 مگ از زیپ خارج نشد منم بجاش مال ورژن pc رو ریختم و کار کرد!
اگر ps3 رو هک کردید میتونید هر چیزی که برای ورژن pc میاد رو ps3 هم استفادش کنید!