PES 2011 | PS3

یه جوانمرد هم پچ انگلیسی کردن pes 2011 نسخه ps3 رو بزاره دانلود کنیم همون که 420 مگ هست
از راپید و مگا نباشه چون ف یلتره
مرسی
دوسته عزیز راحت میتونی مگا اپلود دور بزنی بزار الان لینک دانلود مگا اپلودش برات میزارم
بیا داداش روش کلیک کن دانش کن حالش ببر
http://69.5.88.200/?d=8I6HUNBI

منم این بازی رو گرفتم خیلی عالی شده >>>>>> برای من انگلیسی هست فقط نقل و انتقالاتش خیلی قدیمی هست هاله منه گرفت تو رئال همه قدیمی هستند ...یه دانلو نیست این نقل و لنتقالات درست شه ....من بوندسلیگا نمی خوام...

منم این بازی رو گرفتم خیلی عالی شده >>>>>> برای من انگلیسی هست فقط نقل و انتقالاتش خیلی قدیمی هست هاله منه گرفت تو رئال همه قدیمی هستند ...یه دانلو نیست این نقل و لنتقالات درست شه ....من بوندسلیگا نمی خوام...

عزیز ... کنسولت کپی شدش ؟؟؟
اگه نیست خود Konami آپدیت گذاشته ... مجانی ...

اگه هست که من نمیدونم ... چون کنسولم کپی خور نیست ... ولی بچه ها تو این ۲ صفحه ای خیلی لینک از Patch ها گذاشتن ...
اینجا رو هم چک کن : http://www.pes-patch.com

اگه دنبال چیزی هست که تو این لینکی که دادم نیست ... ببخشید :d

سلام دوستان.
دستگاه من هم کپی خور هست و هم الان پچ رو گرفتم و ریختم رو ps3 ولی تاثیر نداشت الان فقط سرعت بازی زیاد شده و ترکیب ها و لباس ها درست نشده.
لطفا راهنمایی کنین

دوستان یه وقت به خودتون فشار نیارید ها ، خدای نکرده ضرر داره:d
از این سایت با توجه به کد BLES بازیتون (01021-01022 ) patch مربوطه رو دانلود کنید
وقتی از حالته فشرده خارجش کردید یه پوشه به نامه PS3 توش هست ، اون رو میریزید تو فلش مموریتون
بعد فلش رو به PS3 وصل میکنید و تو قسمته GAME ( همونجا که آیکونه بازی میاد و بازی رو از اونجا اجرا میکنید)
میرید بالا تا برسید به save game data وارد میشید بعد وارده فلش میشید و همه اون فایلها رو یکی یکی کپی میکنید تو دستگاه ، بعد بازی رو اجرا میکنید و ....
اگر این کار رو کردید و اتفاقی نیوفتاد پس 100% یا پچه اشتباهی دان کردید یعنی بازیتون 01021 هست و شما پچه 01022 رو گرفتید و بالعکس یا تو کپی کردنه فایلها اشتباه کردید

آخرین ویرایش:
دوستان اگر یه وقت پچ جدیدی برای کفشهاو توپها اومد بذارین,راستی من توی یه سایت دیدم که والپیپرهایی رو گذاشته بودن که مخصوص بک گراند بازی بود البته واسه pc بود میخواستم بودنم برای ps3 هم هست اگر هست لطف کنین بذارین
ممنون

دوستان اگر یه وقت پچ جدیدی برای کفشهاو توپها اومد بذارین,راستی من توی یه سایت دیدم که والپیپرهایی رو گذاشته بودن که مخصوص بک گراند بازی بود البته واسه pc بود میخواستم بودنم برای ps3 هم هست اگر هست لطف کنین بذارین
ممنون
فایلهای این بازی توی هر 3 ورژن هیچ فرقی با هم ندارن! من بازیو برای ps3 دان کردم یکی از فایلهاش با حجم 450 مگ از زیپ خارج نشد منم بجاش مال ورژن pc رو ریختم و کار کرد!
اگر ps3 رو هک کردید میتونید هر چیزی که برای ورژن pc میاد رو ps3 هم استفادش کنید!

فایلهای این بازی توی هر 3 ورژن هیچ فرقی با هم ندارن! من بازیو برای ps3 دان کردم یکی از فایلهاش با حجم 450 مگ از زیپ خارج نشد منم بجاش مال ورژن pc رو ریختم و کار کرد!
اگر ps3 رو هک کردید میتونید هر چیزی که برای ورژن pc میاد رو ps3 هم استفادش کنید!

مطمئنی شما؟
چیو ماله pc بوده ریختی رو ps3 کار کرده؟
چی کار کرده؟
یه لینک از اون چیزی که ریختی بده بی زحمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or