PES 2011 | PS3

سلام
pes 2011 براي ايكس باكس يا پلي استيشن 3 را از كجا بخرم؟ اومده ؟ ادرس؟ شماره ؟ سايت ؟
ممنون

دوست عزيز آدرس و قيمت و اينا جاي بحث اينجا نيست

تو پيام بازديدكننده هايي ، كلا جايي جداي از اينجا بايد بپرسي

در ضمن تاريخ انتشار بازي حداقل 8 روز ديگس !!!

میشه یه توضیحی در مورد سیستم پاسکاریش بدی؟

یا من بد گفتم یا شما اشتباه فهمیدی که مورد اول درسته :d!

منظورم انیمیشن بازیکنها در زمان پاس + حرکت توپ روی زمین + صدای زیبای ضربه به توپ ـه !

بهترین پاسهایی که تو عمرم دیدم تا اینجا متعلق به PES 11 !

دوستان مثله اینکه این نسخه ای که الان موجوده ( انگلیسی نداره ) خیلی ناقص هست؟؟؟
سوای همه ایرادها پیراهن برزیل رو دقت کردید کلا زرد نیست؟!!!
سفید هست!!!! کسی میدونه جریانه این نسخه چی هست؟

دوستان اينجا آورده روي دوتا dvd و سوال كردم ازشون ميگن زبانش انگليسيه به نظرتون ميشه اعتماد كرد؟
http://www.sitebazi.com/eshop/-ps3/244--pro-evolution-soccer-2011-pal-jbps3-atax.html
دوسته من منکه اونجار نمیشناسم اما خب نباید بازی انگلیسیش لینک بشه که بیاره وقتی بازی که لینک نشده چطوری اورده؟ بعدشم بازی 20 روزه دیگه میاد نمیدونم این بازی که شما میکنید چه نسخه ای بخ نظر من صبر کن موقعه ای که بازی امد لینکایه اصلیشم میاد;)

فکر کنم کونامی جبرانه این چند سال رو کرد و یه فوتبالی داد بیرون که به حق میشه گفت عالی هست
من که هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر لذت میبرم
این نسخه از اون نسخه های به باد موندنی خواهد شد
واقعا عالی شده:x

بازی امروز تو بازار پخش شده (اورجینال ) البته یکم قیمتش بالاست ادم را وسوسه میکنه دستگاهش را کپی خور کنه :-s
حتما این کار رو بکن
من که امسال دارم با خیاله راحت رو ps3 بازی میکنم
چون هر سال یا باید 80-90 پول میدادیم یا با 360 ( با دلهره 3 چراغ ) بازی میکردیم
البته فعلا این نسخه که رو ps3 به صورته کپی هست ایراد داره چون نسخه لیک شده ای هست که ماله تسترها بوده
ولی تا چند روز دیگه همین اصلیه هم میرسه دستمون

جدا توصیه میکنم بازی رو ، چون عالی شده:x

دمش گرم که خوب شده من که بد هم بود برای ps3 می خریدم چون خوره این فوتبال هستم هم من هم داداشم و هم کل فامیل اصلا با فیفا هال نمیکنیم چون از قدیم فوتبال رو ps فهمیدیم ؟؟؟؟

گيم پلي واقعا روون شده ....من خودم قصد داشتم امسال فيفا بگيرم برم تو كار فيفا :-s..از ناچاري..ولي وقتي اين نسخه رو بازي كردم ديدم كونامي بلاخره داره يه حركتايي ميكنه...پا به توپ بازيكنا واقعا محشره...پاس ها عاليه..رفلكس بازي كن ها خيلي بهتر و طبيعي تر شده جون ميده بشيني با رفيقات بازي كن ..كل بندازي مثل قديما>:d<

حتما این کار رو بکن
من که امسال دارم با خیاله راحت رو ps3 بازی میکنم
چون هر سال یا باید 80-90 پول میدادیم یا با 360 ( با دلهره 3 چراغ ) بازی میکردیم
البته فعلا این نسخه که رو ps3 به صورته کپی هست ایراد داره چون نسخه لیک شده ای هست که ماله تسترها بوده
ولی تا چند روز دیگه همین اصلیه هم میرسه دستمون

جدا توصیه میکنم بازی رو ، چون عالی شده:x

البته من دیروز اورجین خریدم .راستی تو این نسخه هم لباس برزیل ابیه نمیدونم چرا اما من خودم edit کردم
در مورد کپی کردن من هنوز دودلم منتظرم ببینم gran turismo 5 کپی میشه یا نه
تا حالا حر چی بازی اومده روی فریمور 3.41 بوده باید ببینیم اینده چی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or