PES 2011 | PS3

علی احتمال داره به خاطر سرورهاشون باشه. چون این سرورها خیلی قوی نیست قفل منطقه ای میزارن تا یک وقت کسی که تو امارات هست با کسی که تو کانادا هست باهم بازی نکنند. این جوری سرورهای منطقه ای میزارن تا همه از تجربه یک بازی آنلاین خوب لذت ببرند

خب اینطور که میگی پس کارشون تقریبا منطقی هست ...

البته من اطلاعات دقیقی درباره سرور و اینا ندارم ولی اگه یک سرور قوی داشته باشند خیلی خوب میشه.

چون بالاخره تو Add List همه دوستهات از یک منطقه نیستن و تو اینور دنیایی اون اونور ... فوتبال هم یک ورزش محبوب و همگانی و طبعا افراد زیادی در سراسر دنیا میخرن این گیم رو ، از نظر من که این کار کونامی با وضع فعلی سرورهاش اعتراضی بهش وارد نیست ولی کار خوب و درستی هم نکرده !

فقط براي 1000 نفر لينك فرستادن ! :|

خیلی مهم نیست ، صبر کن Demo همگانی رو دانلود کن;)

من ديشب خونه يکی از دوستام که بودم اوم Beta رو گرفته بود بازی کرديم يعنی اينجوری ميشيد::-o

سرعت بازی خيلی بالاس! يعنی اگه يه لحظه روتونو برگدونيد گل خورديد !

داره به دوران 2006 برميگرده!:x
خيلی هيجانی بود!=p~

• Like
Reactions: FrankinG
نه آخه این یه چیز دیگه بود علی. اگه پیش نمایش رو خونده باشی در مورد Master League Online نوشته بودم و این beta همین بود که من هم خیلی دوست داشتم تجربه کنم

آهان پس با Demo ـهای سالانه PES فرق داشته ...

تو سایت که برهان فکر نکنم برای کسی کد رو فرستاده باشن دریغ از 1 نفر ...

• Like
Reactions: The Punisher
دوستان لطفا اگر کسی خبری چیزی در مورد انتشار دمو شنید اینجا هم بگه. مربوط به ریجن خاصی هست؟ چون تو store uk که هنوز نیومده. در ضمن اگر خبری هم دارید با منبع بهم بدین که چک کنم. ممنون

دوستان لطفا اگر کسی خبری چیزی در مورد انتشار دمو شنید اینجا هم بگه. مربوط به ریجن خاصی هست؟ چون تو store uk که هنوز نیومده. در ضمن اگر خبری هم دارید با منبع بهم بدین که چک کنم. ممنون
الان تو Store امارات هست(PS Plus)، دارم دانلود می کنم.

• Like
Reactions: Fëanor
میشه demo رو share کرد ؟
بله فکر می کنم میشه چون مثل بازی ها هست. تنها مشکلش این هست چون اکانت اصلی و Plus اکثر بچه ها هست کسی اکانت رو به کسی دیگه نمیده مگر این که واقعا بهش اعتماد داشته باشه یا دوست هم دیگه باشند و چیزهایی از این دست;)

حیف شد واقعا
نامردی شیطونه میگه برم خودمو پولی کنم
حالا برای ما کاربران بی پول نمیاد:(
خوب این جزو امکانات Plus هست که تو مقاله سایت هم توضیح دادم و نسبت به قیمتی که داره واقعا امکانات خوبی رو ارائه میده و اگر به اینترنت با سرعت خوب دسترسی دارد خرید اون براتون واجب میشه.

دوستانی که PS Plus ندارن باید صبر کنن تا 15 سپتامبر.
چقدر حجمش زیاده حدود 1 ساعته که داره دان میشه!!
حجمش که گفتم 1682 هست و بعیده تو ایران 1 ساعته تموم بشه. من که شب PS3 رو روشن نمیزارم چون که سرعت اینترنت افت میکنه و بقیش رو از فردا صبح روی atuo download میزارم.

خب من دمو رو گرفتم و باید بگم که خیلی پیشرفت های عالی داشته و از نظر من که دوباره به دوران اوجش برگشته.
جایه همه خالی همین چند دقیقه پیش بایرمونیخ رو 4 - 0 بردم با بارسا!!

آخرین ویرایش:
خب من دمو رو گرفتم و باید بگم که خیلی پیشرفت های عالی داشته و از نظر من که دوباره به دوران اوجش برگشته.
جایه همه خالی همین چند دقیقه پیش بایرمونیخ رو 4 - 0 بردم با بارسا!!

کمی بیشتر توضیح بده دوست من
دفاع کردن چه طوریه
هوش مصنوعی چه طوریه
داور چه طوریه
با یه بازیکن میشه همه رو دریبل کرد؟
دروازبانها چه طوری هستند
رو درجه سختی 4 تا گل زدی ؟ اگه اینطور باشه که خیلی بده
گرافیک چه طوره
و ...

کمی بیشتر توضیح بده دوست من
دفاع کردن چه طوریه
هوش مصنوعی چه طوریه
داور چه طوریه
با یه بازیکن میشه همه رو دریبل کرد؟
دروازبانها چه طوری هستند
رو درجه سختی 4 تا گل زدی ؟ اگه اینطور باشه که خیلی بده
گرافیک چه طوره
و ...
ببین دفاش رو قوی کردن ولی بازم میشه گل زد ولی اگه راهشو بلد نباشی به هیچ میزارنت!
هوش مصنویی هم بهتر شده و لی باز هم بعضی از بازی کنا منگ میزنن!
داوری هم بهتر شده و زیاد و الکی سوت نمیزنه.
بسیار سخته و کار من نیستش!
دروازه بانها رو عالی کار کردن از نظر من و به راحتی گل نمیخورن و باید یا بهشون گل تکنیکی بزنی.
منو دستکم گرفتی؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or