PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

شوت ها که معلوم افتضاحه ما از اول گفتیم تازه داره برای همه روشن میشه دو ساله که شوتها تخیلی شده
بد بودن شوت هم به این معنی نیست که توپ حتما گل نشه اگه تو تصویر آهسته حرکت توپ رو ببینین معلومه که چقدر بد میپرخه
ما هم داریم هر بازی 15 تا 20 تا گل میزنیم ولی شوت و پاس افتضاحه

شوت ها که معلوم افتضاحه ما از اول گفتیم تازه داره برای همه روشن میشه دو ساله که شوتها تخیلی شده
بد بودن شوت هم به این معنی نیست که توپ حتما گل نشه اگه تو تصویر آهسته حرکت توپ رو ببینین معلومه که چقدر بد میپرخه
ما هم داریم هر بازی 15 تا 20 تا گل میزنیم ولی شوت و پاس افتضاحه

یعنی با حالت هایَیم که توضیخ دادم افاده نکرده؟:d
باشه تسلیم.:)

چرا گاهی اتوماتیک خودش تعویض میکنه :-o هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم از کار بندازمش

وقتی داریم دو نفره بازی میکنیم وسط بازی یهو خودش تعویض بازیکن میکنه !!!!!!

یعنی با حالت هایَیم که توضیخ دادم افاده نکرده؟:d
باشه تسلیم.:)
تنها شوت زدن نیست. حرکت توپ واقعا تخیلیه .یه مواقعی توپ یه حرکتی میکنه که اصلا آدم باورش نمیشه. نمونش از گوشه سانتر کردم بازیکن استپ سینه کرد تا توپ به سینه بازیکن خورد عین یه شوت سرکش به بیرون دروازه رفت!!. از این نمونه ها زیاد دیدم که میگم

تنها شوت زدن نیست. حرکت توپ واقعا تخیلیه .یه مواقعی توپ یه حرکتی میکنه که اصلا آدم باورش نمیشه. نمونش از گوشه سانتر کردم بازیکن استپ سینه کرد تا توپ به سینه بازیکن خورد عین یه شوت سرکش به بیرون دروازه رفت!!. از این نمونه ها زیاد دیدم که میگم
شما درست میگی دوست عزیز منم از این عجایب 20000گانه تو PES دیدم، منتها تصور من از این بازی اینه که تغییراتی طبیعی تر درش گنجانده شده! شما وقتی توپ با سرعت حرکت زیاد بهتون برخورد کرده و تونسته باشید درست STOPـش کنید من بهتون یه X-360 مجانی میدم!:دی
بچه ها برای بازی پچی نیومده که نقل و انتقالات را درست کنه ؟
:دی
دوست عزیز بفرمایید اینجا تشریف فرمایی کنید : http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1155446&postcount=2 :دی

دوستان من چند صفحه رو گشتم چیزی راجع به سوالم پیدا نکردم...
نمی خوام پست اسپم بدم اگر سوالم تکراری بود مدیران لطف کنن پاک کنن پستم رو ...
فقط لطفا پاسخ بدید ...
آیا این PES رو میشه آنلاین بازی کرد ؟؟؟
یا مثل نسخه های قبلی شدنی نیست و فقط با نسخه اوریجینال میشه اونم نه تو ایران...
ممنون میشم کامل جواب بدید
با تشکر

سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم انیمیشنهای بازی نسبت به نسخه قبل هیچی پیشرفت کرده؟مثلا انیمیشنهای قهرمانی و تعویض و...

چرا گاهی اتوماتیک خودش تعویض میکنه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم از کار بندازمش

وقتی داریم دو نفره بازی میکنیم وسط بازی یهو خودش تعویض بازیکن میکنه !!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or