PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

ان هم از عکس گزارشگر وتحلیلگر بازی ساکر2011 که دردوقسمت قبل بازی رو گزارش میکردند.البته جیم بگلین تازه اضافه شده.
johnchbhb.jpg
پس این جام جمپیونه!! بد جوری روی اعصابه این جان!! فکر کنم تو کونامی سهامدار باشه که نمیندازنش بیرون! انصافا حیف این بازی فوق العاده نیست گزارشگر به این ضعیفی داشته باشه؟ چی میشد گزارش فیفا روی pes بود.

پس این جام جمپیونه!! بد جوری روی اعصابه این جان!! فکر کنم تو کونامی سهامدار باشه که نمیندازنش بیرون! انصافا حیف این بازی فوق العاده نیست گزارشگر به این ضعیفی داشته باشه؟ چی میشد گزارش فیفا روی pes بود.
گزارشگرش كه خوبه.
وظيفه اين گزارشگر اينه كه چيزي رو كه بهش ميدن رو بگه و كارش رو خوب انجام داده و صداي خوبي داره.
مشكلش فقط تو تنوع حرف زدنه كه از گزارشگر نيست

گزارشگرش كه خوبه.
وظيفه اين گزارشگر اينه كه چيزي رو كه بهش ميدن رو بگه و كارش رو خوب انجام داده و صداي خوبي داره.
مشكلش فقط تو تنوع حرف زدنه كه از گزارشگر نيست
کاملا کاملا کاملا تایید میشه .
چون یه متن و کلمات و عبارات میدن به این گوینده تا بگه و ضبط بشه ، و سازنده و تدوین گر صدا و صداگذاری اون ها رو میذاره ، که مشکل از سازنده هست نه این champion عزیز .;).

کاملا کاملا کاملا تایید میشه .
چون یه متن و کلمات و عبارات میدن به این گوینده تا بگه و ضبط بشه ، و سازنده و تدوین گر صدا و صداگذاری اون ها رو میذاره ، که مشکل از سازنده هست نه این champion عزیز .;).
بله علي جون . دقيقاً:d;):d
اين بشكه و شكلات و....رو چطور ميشه باز كرد؟؟؟:p:p

حالا اینجا که مهم نیست از بازی تعریف بشه تا صبح بیاین تعریف کنید ولی تو فروم های خارجی و مخصوصا توی pesgaming این تعریفای از سر لجبازی باعث میشه بازی هر سال افت کنه
یه عده که چون از اول گفتن pes و نمیخوان حرفشون عوض کنن(بعضی ها هدف از بازی رو که تفریح کردنه از یاد بردن) هر بازی که کونامی بیرون بده همون براشون میشه معیار خوب بودن مثلا بعضی ها به این فیزیک افتضاح توپ میگن عالیه یا میگن شوت خوبه یا اونا تا حالا شوت ندیدن یا شوت واقعی اونیه که کونامی درست میکنه و فوتبال واقعی باید شبیه اون باشه وگرنه مشکل فوتباله که شوتاش طبیعی نیست و... به هرحال به نظر من یکی از عوامل افت این بازی تعریف بیخود از بازی توی فروم های معتبر خارجیه
اینو باید بگم که فوتبال بدون شوت و پاس درست حسابی فوتبال نمیشه که بعضی دوستان گفتن غیر از این دوتا بقیش خوبه دیگه چی از فوتبال میمونه؟
pes از نظر ابعاد زمین و نسبت اندازه بازیکنا به توپ و زمین و دوربین(که امسال کمی مشکل داره) و از نظر پخش شدن و حرکت بازیکنا توی زمین از فیفا سرتره ولی ایراداتش قابل چشم پوشی نیستند در حالی که در فیفا مشکلات قابل چشم پوشی هستند

به هرحال به نظر من یکی از عوامل افت این بازی تعریف بیخود از بازی توی فروم های معتبر خارجیه
اینو باید بگم که فوتبال بدون شوت و پاس درست حسابی فوتبال نمیشه که بعضی دوستان گفتن غیر از این دوتا بقیش خوبه دیگه چی از فوتبال میمونه؟
pes از نظر ابعاد زمین و نسبت اندازه بازیکنا به توپ و زمین و دوربین(که امسال کمی مشکل داره) و از نظر پخش شدن و حرکت بازیکنا توی زمین از فیفا سرتره ولی ایراداتش قابل چشم پوشی نیستند در حالی که در فیفا مشکلات قابل چشم پوشی هستند

کاملا با جمله ی اول موافقم و دلیلیم نمی خواد کاملا واضحه صحبت ...
دوربین که امسال عالی شده ! (البته با نهایت احترام برای نظر شما دوست عزییز آمّا ... !) شدیدا طبیعی شده(البته اینو از دوستم شنیدم، که دوربین مثل بازی های طبیعی وقتی که سریع حرکت کنی جا میمونه و ... !:دی) که این از نظر من هم پسندیدست هم ناپسند! اما درصد پسندم بیشتره، چرا؟ چون که بازی تقریبا به اندازه ی کافی سخت شده اونوقتم با این دوربین ... اما خوبیشم که گفتم ....
ایرادات قابل چشم پوشی نیست اما Style PES هم قابل چشم پوشی نیست (دلیلشو خودتون پیدا کنید دیگه حال ندارم توضیح بدم !!! =)) :)) :دی :دی :) :| !

کاملا با جمله ی اول موافقم و دلیلیم نمی خواد کاملا واضحه صحبت ...
دوربین که امسال عالی شده ! (البته با نهایت احترام برای نظر شما دوست عزییز آمّا ... !) شدیدا طبیعی شده(البته اینو از دوستم شنیدم، که دوربین مثل بازی های طبیعی وقتی که سریع حرکت کنی جا میمونه و ... !:دی) که این از نظر من هم پسندیدست هم ناپسند! اما درصد پسندم بیشتره، چرا؟ چون که بازی تقریبا به اندازه ی کافی سخت شده اونوقتم با این دوربین ... اما خوبیشم که گفتم ....
ایرادات قابل چشم پوشی نیست اما Style PES هم قابل چشم پوشی نیست (دلیلشو خودتون پیدا کنید دیگه حال ندارم توضیح بدم !!! =)) :)) :دی :دی :) :| !
سينا جو.ن بازي رو گرفتي بالاخره؟:d
من كه با دوربينش تنها مشكل ندارم بلكه با كل pes2011 مشكل دارم:d
ولي هي ميشينم بازي ميكنم(:d)

یکی از دوستان 2 صفحه قبل گفت این نسخهی هایی که وقتی وارد بازی میشی اون پایین ورژن نوشته نسخه ی اصلی نیست !!! قضیه چی؟؟؟؟ الان شرکت مدرل هم سیلور این بازی رو وارد بازار کرد این نسخه هم مثل همیناس که ما داریم؟

از دوربينش كه بگذريم هم خيلي مشكلات داشت( نظر شخصي:d )
ولي كلاً از رو تعصب بعضي وقتا بازي ميكنم ولي بيشتر فيفا ميزنم چون كيف مضاعف ميده:d
من که دیروز اعصابم خورد شد.دیروز نشستم با پسرعموم که سالی یه بارم فوتبال بازی نمیکنه(اصلا نمیدونست با چی شوت میزنه) تو فیفا 3-3 کردم تو حالت لجندی.دلیلش اینه من حرفه ای بازی میکردم اون نه همیجور توپ را از وسط زمین میگرفت میدوید خدائیش 2 تا پاس بیشتر نمیداد الکی گل میزد.(از بس این فیفا آسونه من توی تورنمت های مختلف تو حالت لجندی زیر 3 هیچ بازی نمیبرم)
بعد جالبیش اینه باهاش pes 2011 زدم 4 بر صفر حالت top player بردمش اصلا نتونست پاس کاری کنه چه برسه حمله.:)):))
البته این حرفم دلیلی بر برتری pes 2011 نیست چون اونم مشکلات زیادی داره مثلا تو بازی 2 نفره حالت top player همش بی دلیل خطا میگیره البته تو نسخه های قبلی هم بود بعدشم مثلا مشکل کوچیک و درهم بودن دایره های رادار یا نقشه بازی که نسخه های قبلی اینجوری نبود.

من که دیروز اعصابم خورد شد.دیروز نشستم با پسرعموم که سالی یه بارم فوتبال بازی نمیکنه(اصلا نمیدونست با چی شوت میزنه) تو فیفا 3-3 کردم تو حالت لجندی.دلیلش اینه من حرفه ای بازی میکردم اون نه همیجور توپ را از وسط زمین میگرفت میدوید خدائیش 2 تا پاس بیشتر نمیداد الکی گل میزد.(از بس این فیفا آسونه من توی تورنمت های مختلف تو حالت لجندی زیر 3 هیچ بازی نمیبرم)
بعد جالبیش اینه باهاش pes 2011 زدم 4 بر صفر حالت top player بردمش اصلا نتونست پاس کاری کنه چه برسه حمله.:)):))
البته این حرفم دلیلی بر برتری pes 2011 نیست چون اونم مشکلات زیادی داره مثلا تو بازی 2 نفره حالت top player همش بی دلیل خطا میگیره البته تو نسخه های قبلی هم بود بعدشم مثلا مشکل کوچیک و درهم بودن دایره های رادار یا نقشه بازی که نسخه های قبلی اینجوری نبود.
=)) يعني چه پسر عموتون مگه هوش مصنوعيه كه گذاشتينش رو حالت Legendary بردينش !! :)) اصلا از حرفتون سر در نميارم :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or