PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

والا همه جای دنیا دیدیم که میگن شوت پاس عالی کار شده بعد شما میگی فاجعه !!!:d:-/
PES فقط یه ایراد داشت که اونم لیسانس تیمها بود که جدیدا هم یه dlc مخواد بده بیرون بعد دیگه حله ./:)
داداش خدائی قبول کن پاس و شوت هاش خیلی افتضاحه
میگن و ول کن نمیدونم خودت بازی کردی یا نه اما من اصلا از پاس و شوتش خوشم نیومد اما بقیه چیزاش فوق العادس

به نظر من :
1- شوت ها واقعا طبیعی شده ، ولی بعضی از شوت ها که زدنش غیر ممکن هست ، حتی به گل تبدیل میشه :-o
2- پاسکاری بهترین پاسکاری فوتبال تو عمرم بوده .

PES 2011؟

به نظر شما این بازی از pes10 بهتره یا زیاد فرقی نمی کنه

ببخشید اما بنده هم چشم بسته میگم به شدت(البته نه اونقدر !) پیشرفت داشته!:دی:x
البته نگید که حرف پروندا! تقریبا از بازی چیزایی میدونم که حدس میزنم تغییر زیاد کرده باشه ...

به نظر من که افتضاح شده الخصوص پاس ها و شوت ها که خیلیییییییییییییییی بد شده
غلط های املایی رو هم که در نام تیم و بازیکن ها داره ، نمی دونم شرکتی که میاد بازی به این سختی میسازه یعنی اسم تیم ها رو بلد نیست؟
با این بازی جدید دیگه شورش رو در آوردن واقعا که پی اس 10 خیلی بهتر از این بود
البته نظر شخصیه منه شاید نظر شما متفاوته

با احترام به نظر همه بچه ها به نظر من هم بازی در مسیر پیشرفت قرار گرفته و از نسخه قبلیش خیلی بهتر شده مخصوصا در پاس کاری واقعا خوب شده من که خیلی حال کردم البته هیچ چیزی بی عیب نیست وبه نظر من حالت جدید دوربینش که حرکت میکنه اصلا جالب نبست من همون دوربین قبلیه رو بیشتر میپسندیدم کاشکی حالت انتخابی میزاشتن برای دوربین

از نظر منی که دهنم سر این پاسکاری های مسخره ی pes سرویس شده بود ، این شماره به نظرم خیلی بهتر شده ، شوت هم به نظرم پیشرفت هایی کرده replay هم خیلی چشم نوازه ولی فیلمبرداریش یه خورده تو ذوق میزنه و لیسنس ها هم که دیگه ... ایشاالله dlc در راه این مشکلات رو رفع کنه در کل به نظرم از pes10 خیلی بهتر شده !
آقا برای انگلیسی شدن منوها و گزارش پچی چیزی نیست ؟

با احترام به نظر همه بچه ها به نظر من هم بازی در مسیر پیشرفت قرار گرفته و از نسخه قبلیش خیلی بهتر شده مخصوصا در پاس کاری واقعا خوب شده من که خیلی حال کردم البته هیچ چیزی بی عیب نیست وبه نظر من حالت جدید دوربینش که حرکت میکنه اصلا جالب نبست من همون دوربین قبلیه رو بیشتر میپسندیدم کاشکی حالت انتخابی میزاشتن برای دوربین

به نظر من دوربین متحرکش خیلی عالیه!!! نه مثل10 خوشک و بی روح!
من تو 10 یک پچ داشتم که هم لباس هارو درست کرده بود هم دوربین متحرک شده بود!!
اولش سخت بود ولی بعد عادت کردم واقعا عالی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or