PES 2011 | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pes
PES2011.jpg

KONAMI
SOCCER
TBA 2010

sadra-hhh
-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!
از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

]

بعله.کلا سیستمم فول اپدیت هست،هم از لحاظ ویندوزی(هم Xpهم 7 هر دو نسخه 32-64)
هم انتی ویروس فعال-هم غیر فعال.
dx رو هم تا اخری داریم.همه چیز داریم-
اخرین اپدیت کارت گرافیک و ....
امّا:
نمیاد:دی
کلا مهم هم نیست-همون فیفا رو ادم میبینه حال میکنه،بعید میدونم دیگه سمته PESبرم:)
عکس کامل نیست خوب :دی
یعنی مشخص نیست دقیقا روی درایو C چه قدر فضا می خواد. ولی خوب چیزی که مشخص هست حدود 4.1GB روی درایو C نیاز هست در صورتی که زده فقط 2.3GB فضای خالی داری.

ربطی هم نداره که روی درایو دیگه می خوای نصب کنی، اون فضا برای نصب بازی روی درایو C نیاز هست.

خب منم تجربه کردم دمو رو
مثل همیشه در بدو ورود به بازی شاهد منوهای شکیل و چشم نواز هستیم از این نظر کونامی خوب تنوع میده!
دمو 4 تا تیم داره بارسلونا بایرن و اینترناسیونال برزیل و گوادالاخارا :lol:
منوهای تنظیمات به شدت متخول شدند و تا 1 ساعتی گیمر رو گیج میکنن تا به مقصودش برسه البته این چیز منفی به حساب نمیاد و بعد از ور رفتن باهاشون عادی میشه براتون
از گیم پلی بخوام بگم اینه که بازی به شدت نرم و روان شده و دیگه اون حس خشکی که توی 2010 بود رو نداره البته به این روانی بازی کمی باید شل بودن بازی کنا رو هم اضافه کرد
پاس دادن خیلی لذت بخش شده و مثل 10 رو اعصاب نیست در ضورتی که از آنالوگ استفاده کنید توپ رو با هر زاویه ای که دوست دارید میتونید پاس بدید یا شوت کنید
انیمیشن های بازی نرم تر و روان تر شدن
یه تعداد حرکت با آنالوگ ها میتونید انجام بدید که قابل تنظیم هم هستند و در هر بار فقط چهار تارو میتونید انتخاب کنید که توی تریلرها اگر دیده باشد متوجه منظورم میشید(اعم از ژانگولر بازی های بازیکنای دنیا)
گرافیک بازی هم زیاد تغییر نداشته و بیشتر سعی کردن به گیم پلی بازی بپردازند!
جو بازی هم مثل همیشه سرده و هیجانی نداره طوری که بعضی وقتا احساس میکنید اسپیکر خاموشه
بازی همه جوره پیشرفت داشته ولی بازم از نظر من این پیشرفت کافی نبوده و میتونست خیلی بهتر از اینا باشه

الان وقت ندارم توضیح کامل بدم ضمن این که اینقدرا هم بازی نکردم در حد 1-2 دست
در کل از 2010 یه سرو گردن بالاتره
امروز بازیش کردم.فاجعه بووووود.
شوتا اصلا جون نداشتند.داور چپ و راست سوت میزد!!!
من که همیشه pes باز بودم ازین سری خوشم نیومد.متاسفم واسه ی کنامی
شکستی دیگر برای کنامی=((

نقد دموی PES 2011

من امروز دموی Pes 11 رو بازی کردم. نظرم درباره ی بازی:

گرافیک که اصلا به درد نخور بود طوری که حتی از 2010 هم گندتر بود.
صورت بازیکنان هم هیچ گرافیکی نداشت.
داور هم که دیگه اصلا هیچ...... بازیکنا دارن همدیگه رو میکشن این داور احمق فقط داره نگاه میکنه.
توپ هم که انگار توپ پلاستیکیه..... توپ دیگه از این سبک تر نبود؟!!!!!!!
فقط تنها چیزی رو که عوض کردن و بهتر شده منوی بازی و چمن هست.

کلا pes اگه این جوری پیش بره به زودی منقرض میشه!!!!!
امسال فقط فیفا که برای pc واقعا گل کاشته!!!!

این چیزا مدتهاست که تو PES وجود دارن و جنبه Fun دارن!

آره تو pes 6 هم بود. سر بازیکنا رو میشد کرد سر گربه و پرنده و چیز های دیگه.......
حتی میشد کاری کرد که بازیکنا رو دایناسور سوار بشن وبازی کنن!!!!!!!!

اما در کل Konami با این جور چیزا نمیتونه طرفدار جمع کنه.

آره تو pes 6 هم بود. سر بازیکنا رو میشد کرد سر گربه و پرنده و چیز های دیگه.......
حتی میشد کاری کرد که بازیکنا رو دایناسور سوار بشن وبازی کنن!!!!!!!!

اما در کل Konami با این جور چیزا نمیتونه طرفدار جمع کنه.
شما کلا دید منفی داری به بازی! یه نکته مثبت هم ذکذ نکردی! یحتمل FIFA Fan هستید

عکس کامل نیست خوب :دی
یعنی مشخص نیست دقیقا روی درایو C چه قدر فضا می خواد. ولی خوب چیزی که مشخص هست حدود 4.1GB روی درایو C نیاز هست در صورتی که زده فقط 2.3GB فضای خالی داری.

ربطی هم نداره که روی درایو دیگه می خوای نصب کنی، اون فضا برای نصب بازی روی درایو C نیاز هست.
اخه به درایو C ما چی کار دارن اینا؟:دی
-------------------------------------------------

بازی نصب شد و بخاری ازش بلن نشد...

افت فریم داره ،حمل تراکتور هم به گیم پلی اضافه شده،به تقه به توپ ضربه میزنیم با اشنایدر با سرعت 120 km/h حرکت میکنه:دی
هواداران هم که فوق العاده به جو بازی کمک میکنن. جریان ازهاری گوساله بازم بگو ناره -قشنگ تو بازی پیاده شده:دی
کلا بیخیال-همون فیفا مون رو ادامه میدیم

آخرین ویرایش:
واقعا میتوان به جرات گفت که این دفعه PES 2011 پیشرفتهای خوبی داشته من وقتی دمو رو بازی کردم متوجه نکات خوبی شدم که براتون میگم .
1-داور خطاها را به درستی میگیرد و بسیار دقیق شده (تاحالا ندیدم بعد از 20 تا بازی خطا ی الکی بگیره)
2- کمک داور ها خیلی طبیعی تر شده و حرکاتشون جالب تر
3-سیستم پاسکاری عالی بازی که واقعا خیلی منحصر به فرد هست و خیلی زیبا د قیق تر شده .
4- دوربین بازی خیلی بهتر از قبل و قابل چرخش که واقعا جالب هست.
5-نمیدونم دیدید یا نه وقتی توپ رو دروازبان به دست میگیره به بازیکنان اشاره میکنه که برن جلو
6-دروازبان ها بسیار سختر شده اند و به این راحتی ها گل نمیخورن
7-سیستم شوت بازی هم خیلی تغییر کرده و یه قلق خاصی داره که به سختی تونستم یاد بگیرم.
8-انیمیشن های جدید ی رو داره که خیلی زیبا کار شده
9- سیستم دریبل که جالب و قشنگه ولی من بلد نیستم کسی بلده مارو راهنمایی کنه ؟
خوب این بازی نکات منفی هم داشت .
دروازبان مثل گذشته از تور رد میشد !!!
یه بار دیدم یه بازیکن وقتی دیوار دفاعی بود وقتی شوت زدم تو حال هوی خودش بود و همونجور وایساده بود و وقتی توپ به اوت رفت بعد پرید و ازاد شد نمیدونم این از طبیعی بودن بیا از مسخره بودن .!!!!!!!
خلاصه اگر PES بدترین بازی جهان هم باشه من میخرمش و بازی میکنم .

-داور خطاها را به درستی میگیرد و بسیار دقیق شده (تاحالا ندیدم بعد از 20 تا بازی خطا ی الکی بگیره)
2- کمک داور ها خیلی طبیعی تر شده و حرکاتشون جالب تر
3-سیستم پاسکاری عالی بازی که واقعا خیلی منحصر به فرد هست و خیلی زیبا د قیق تر شده .
4- دوربین بازی خیلی بهتر از قبل و قابل چرخش که واقعا جالب هست.
5-نمیدونم دیدید یا نه وقتی توپ رو دروازبان به دست میگیره به بازیکنان اشاره میکنه که برن جلو
6-دروازبان ها بسیار سختر شده اند و به این راحتی ها گل نمیخورن
7-سیستم شوت بازی هم خیلی تغییر کرده و یه قلق خاصی داره که به سختی تونستم یاد بگیرم.
8-انیمیشن های جدید ی رو داره که خیلی زیبا کار شده
9- سیستم دریبل که جالب و قشنگه ولی من بلد نیستم کسی بلده مارو راهنمایی کنه ؟

کاملا تایید میشه.
اون ***** که روی replay گذاشتند خیلی جالب شده.
ولی توپش طبیعی نیستش.
در کل از سال قبل خیلی پیشرفت کرده.

فیزیک توپ واقعا افتضاحه انگار زمین بازی خیسه هرچقدر محکم پاس بدی باز توپ روی زمین گیر میکنه ،شوت هم همینطور انگار بازیکن داره به توپ بسکتبال ضربه میزنه از کات و تنوع در حرکت توپ هم خبری نیست معلوم نیست کدوم احمقی شوت ها رو طراحی میکنه
در ضمن انیمیشن بازیکنا موقع پاس دادن و این گیر کردن توپ توی زمین خیلی شبیه fifa 2002 ولی باز تو اون شوتها کات میگرفت(دوستانی که فیفا 2002 رو بازی کرده بودن شاید یادشون بیاد)
ظاهرا این فوتبال برای کونامی سودی نداره و دنبال بهانه میگرده تا تولیدشو جمع کنه وگرنه هر سال بازی رو 180 درجه تغییر نمیداد تا هر پیشرفتی که در نسخه قبلی بدست اومده رو از بین ببره

ببينم كريس.رونالدو رو چه طوري ساختن توي pes 10 كه خيلي مسخره بود يه نفره مي شد باهاش كل دفاع جا گذاشت اميدوار اينطور نباشه چون واقعا رئال مثل برزيل فوتبال 98 ps 1 بود

اگر هر کس دموی PES 2011 رو بازی کرده میفهمه که فیزیک توپ 100 برابر فیفا خیلی بهتره و توپ به شکل جالبی از بالا قوس میخوره اگر در تریلر ها دیده باشید من حتی میخواستم به توپ برسم توپ هی قل میخورد و رفت تو اوت بعد شما میگی توپ بسکت بال نه داداش اینجوری نیست شما میتوانید بازی رو روی حالت fast +2 بزارید اونوقت بازی خیلی جذاب تر میشه و همه چی رنگو بوی تازه ای میگیره و اینم بگم که سیستم هوش مصنوعی بازی برای دفاع خیلی عالی طراحی شده و دیگه مثل قبل نیست که از وسط زمین با مسی همرو دریبل کنی بری تو دروازه و حتی دروازبان دیگه الکی جلو نمیاد که به راحتی گل بخوره .
#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or