PES 2011 رسما معرفی شد!

SaDrA-HhH

Loyal Member
pes2011.jpg

بله اين بازی امروز با چند عکس و يک ويديو معرفی شد و عکس ها نشان از پيشرفت گرافيکی بازی دارند!

تنها اطلاعاتی که منتشر شده است به شرح زير از:

-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!

از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

تصاوير بازی:

من که به شخصه چشمم آب نمی خوره چون سر 2010 هم دقیقا همین حرف ها رو میزدن. البته هنوز برای قضاوت زود هست ولی واقعا باید روی خیلی خیلی زیاد بازی کار بکنند تا به چیزی که لیاقت PES و جایگاه واقعی اون هست برسه.

من که به شخصه چشمم آب نمی خوره چون سر 2010 هم دقیقا همین حرف ها رو میزدن. البته هنوز برای قضاوت زود هست ولی واقعا باید روی خیلی خیلی زیاد بازی کار بکنند تا به چیزی که لیاقت PES و جایگاه واقعی اون هست برسه.

فاز منفی نده مردک فیفا فن :دی

2010 خیلیم خوب بود من حال کردم :دی ولی آنلاینش فقط :دی

فاز منفی نده مردک فیفا فن :دی

2010 خیلیم خوب بود من حال کردم :دی ولی آنلاینش فقط :دی
کلا اینجا کشش ندیم بهتر هست:biggrin1: ولی من تقریبا هرکی دور و برم PESباز بود با نسخه 10 بازی حال نکرد و به سمت FIFA کشیده شد که البته امتیازات هر دو ا بازی نشان دهنده عمق قضیه هست.

در کل بی خیال صدرا بهتره بزاریم یک تاپیکی با اسم این 2 بازی سالم بمونه و توش دعوا نشه:biggrin1:

بنظرم این تا انیمیشن های بازی به کل تغییر نکنه نه اینکه یسری انیمیشن جدید بسازن ( واقعا این رو اعصابه ، که کلی انیمیشن های این سری رو ps2 هم قابل دیدنه) ، و کلا بازی دگرگون نشه PES دیگه اون PES سابق نمیشه !
PES 10 که اونهمه امید دادن که بازی خوب شده و اینا ، وقتی بازی رو تجربه کردم ، گذاشتمش کنار چون خواسته منو اصلا بر آورده نکرد.

ادم وقتی این سخنان رو می بینه خندش می گیره اخه هر سال میان همین حرف ها رو می زنن بعدم یه گند و افتضاه بدتر می دن بیرون در کل از بعد PES 6 کلن ضایع کردن این بازی رو.
ولی از نظر من قبل از تعویض انیمیشن های بازی باید یه مشاوره با روانشناس بزارن تا این گزارشگره بفمه نباید اینقد خشک و بی حس و حال گزاش کنه .:sick:
ولی کما کان منتظر یه بازی فوق العاده از این سری هستیم.

من که به شخصه چشمم آب نمی خوره چون سر 2010 هم دقیقا همین حرف ها رو میزدن.
بله یادمه
اسمش رو هم گذاشته بودن بازگشت پادشاه :sick:
ولی زیر پای فیفا له شد !
امیدوارم این شماره دیگه فقط در حد حرف نباشه ....
چون فیفا که نسخه PC نداره ، حداقل یه PES داشته باشیم بازی کنیم با بروبچ :biggrin1:

به نظر من 2 رکن اصلی مشکلات pes را تشکیل میده اول ضعف موتورپایه که امیدوارم خیلی خیلی بهبود پیدا کرده باشه دوم هم خلاقیت که بعید میدونم این یکی بهبودی پیدا کرده باشه :laughing::laughing:

به شخصه 010 خیلی بهتر از سری قبل بود امیدوارم 11 ش بهتر بشه چون konami سایتی رو هم برای رفع ایرادات و نظرات بازیکنان باز کرده بود فکر کنم بهتر بشه

سازندگان بازی خودشون میدونن که چه نقص هایی داره بازیشون ولی توانش را ندارن که اونا رو اصلاح کنند و هر سال با نظر سنجی و این که ما با مردم و دوست داران فوتبال در ارتباطیم و نزدیکیم فقط میخوان مردمو امیدوار کنند که بازی جدید را بخرند ، هر سال میان همین حرف ها را میزنن بعدش یه گندی گند تر از سال قبل تحویل میدن من که به شخصه از خدامه به اوج برگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or