PES 2011 رسما معرفی شد!

SaDrA-HhH

کاربر سایت
pes2011.jpg

بله اين بازی امروز با چند عکس و يک ويديو معرفی شد و عکس ها نشان از پيشرفت گرافيکی بازی دارند!

تنها اطلاعاتی که منتشر شده است به شرح زير از:

-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!

از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

تصاوير بازی:

قربونش برم حداقل در آمد 7 میلیون نسخش رو خرج تبلیغ و هایپ و گول زدن گیمرها کرد:دی
EA حداقل اگر این همه هزینه میکنه ، به وعده هاش هم عمل میکنه . این " گول زدن" رو نمیدونم از کجا آوردی ، به نظر من این Konami ـه که داره گول میزنه ملت رو !

EA حداقل اگر این همه هزینه میکنه ، به وعده هاش هم عمل میکنه . این " گول زدن" رو نمیدونم از کجا آوردی ، به نظر من این Konami ـه که داره گول میزنه ملت رو !
با حرف آخرت کاملا موافقم ....
کونامی هر سال وعده میده ولی عمل نمیکنه ... بهر حال همیشه اوضاع بر وفق مُراد یک بازی یا شرکت خاصی نیست ، گهی زین به پشتُ گهی پشت به زین !

قربونش برم حداقل در آمد 7 میلیون نسخش رو خرج تبلیغ و هایپ و گول زدن گیمرها کرد
آره فیفا بود که میگفت بازگشت پادشاه
فیفاـه که هر سال پول به مسی و تورس میده بیان براش 2 تا شوت بزنن

PES نسل جدید کلا تعطیله
رو PS2 تو زمان خودش از فیفا بهتر بود ولی الان فیفا کاملا جلو هست
هر سال هم همین حرفا رو میزنن
من که چشم آب نمیخوره
ولی امیدوارم بهتر بشه

این 7میلیون هم احتمالا همون چشم بادومیهایی میخرن که فقط 700هزار نسخه از mgs4رو خریدن.این فوتبال ارزش نگاه کردن نداره چه برسه به 7میلیون فروش.:sick:

در این که pes تو نسل جدید بعد از 2006 از فیفا عقب موند شکی نیست!
ولی یه چیزو قبول کنید که فیفا جدید همون pes نسل جدیده(کاری که کونامی نتونست بکنه)! اینو اگر به فیفا با دقت و موشکافانه نگاه کنید میفهمید!

یادمه تا سال 2009 هر Fifa بازی میومد ادعا میکرد Fifa بهتر از PES هست میتونستم باهاش کل کل کنم و دلیل بیارم که PES بهتر هست ولی سر PES 2010 هیج نکته مثبتی برای یرتری ندیدم که جای بحث کردن بذاره . . .
نسخه آخر PES حتی اون گیم پلی روون و دوست داشتی PES نابود کرد . . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or