PES 2011 رسما معرفی شد!

SaDrA-HhH

کاربر سایت
pes2011.jpg

بله اين بازی امروز با چند عکس و يک ويديو معرفی شد و عکس ها نشان از پيشرفت گرافيکی بازی دارند!

تنها اطلاعاتی که منتشر شده است به شرح زير از:

-AI جديد و پيشرفته برای مدافعين!

-انيميشن های جديد و به روز شده برای بازيکنان

- مهم تر از همه ورژن آنلاين مستر ليگ!

-mode های اختصاصی برای: UEFA cl,Europa league ,copa liberadores,South amercia's CL

آقای jon murphy سرپرست تيم اين بازی در اروپا ميگويد: ما خيلی نزديک با طرف داران کار خود را ادامه داديم و سعی کرديم به آنچه PES به عنوان فوتبال انجام نميدهد واقف شويم!و آن چيزی جز انيميشن های جديد و آزادی عمل کامل نبود که PES2011 هر دو آن ها را خواهد داشت! و در اين نسخه اين دو عامل به هم ديگر پيوند خورده اند و به همين خاطر PES2011 يک PES واقعی خواهد بود و به طور حتم بهترين نسخه اين سری است.

و ليونل مسی دوباره روی کاور حضور خواهد داشت!

از اينجا ميتوانيد تريلر معرفی بازی را ببينيد!

تصاوير بازی:

یه نظر سنجی تقریبا 1-2 ماه بعد از عرضه 2010 گذاشتن که از ملت پرسیده بودن شما از فیفا 2010 راضی بودید یا pes 2010؟آیا فیفا 11 رو میخرید یا پرو 11؟گمون کنم این شماره بهتر بشه.مشکل اصلی این هست که این بزغاله ها:biggrin1:هنوز گیر دادن به همون موتوری که باهاش رو ps2 بازی میساختن.تا این موتور رو عوض نکنن هیچی نمیشه.خدائی دم فیفا گرم.سال به سال داره پیشرفت میکنه.این world cup هم که باید لقب بهترین فوتبال قرن رو بهش بدن:love:

راستی چند وقت پیش داشتم اخبار بازیهای رو میگشتم.تو اخبار سال پیش-رسیدم به این خبر.
pes 2010 بازگشت پادشاه خواهد بود.:laughing::biggrin1::biggrin1:
:biggrin1::sick::sick::sick:راستی از دوستان اگر کسی حال داشت بره اون تاپیک رو بخونه.دقیقا عین همین حرفها رو زدن.یه لحظه فکر کردم رفتم اون تاپیک:biggrin1::sick:

آخرین ویرایش:
اصلا من بعید میدونم اینا معنیه AI رو بدونن:دی
آخه خداییش هر سال میگن هوش مصنوعی بهتر هر سالم بدتر میشه
من چند وقت پیش pes06 میزدم AI اش یه سروگردن از 2010 بالاتر بود

این فوتبال هیچ وقت درست شدنی نیست، هیچ وقت. فوتبالی که هیچ حسی بهت نده، بازیکن ها و توپ وزن نداشته باشه و مثل عروسک خیمه شب بازی بمونن، به درد عمه خودشون میخوره.

اصلا من بعید میدونم اینا معنیه AI رو بدونن
AIیکیشه
مهم تر از اون باگ های اعصاب خورد کن بازیه
انگار واسه عرضه بازی عجله داشتن !
من تا الان 100 دست فیفا بازی کردم کلا یکی دو تا باگ بیشتر ندیدم
ولی ساکر تو هر دست حداقل سه چهار تا باگ تپل میندازه

این فوتبال هیچ وقت درست شدنی نیست، هیچ وقت. فوتبالی که هیچ حسی بهت نده، بازیکن ها و توپ وزن نداشته باشه و مثل عروسک خیمه شب بازی بمونن، به درد عمه خودشون میخوره.
البته اگه بخوان ، میتونن ، ولی نمیدونم چرا نمیخوان !
با این کارشون به FIFA هم آسیب میزنن ، چون EA هم از خدا خواسته وقتی ببینه رقیبی نداره ( که واقعا هم الان این بازی در حد و اندازه ی های FIFA نیست ، چه برسه به رقابت) همون بازی سال قبل رو با Update کردن ترکیب تیم ها میده بیرون !
این اتفاق اصلا هم دور از ذهن نیست چون یکبار قبلا این اتفاق افتاده و تو یه بازی ـه چند ساله آشغال ترین بازی فوتبال موجود همین FIFA بوده !
رشد وحشتناک FIFA از سال 2007 تا الان هم فقط بخاطر جلو افتادن از رقیب بوده ؛ ولی الان که دیگه یکه تازی میکنن معلوم نیست چه عاقبتی در انتظار فیفا ـه !
امیدوارم تاریخ تکرار نشه به هرحال !
یه عمر PES زدیم اما از 10 سویچ کردیم رو Fifa که واقعا بهتره !
دیر اومدی پس :دی

یه متن دارن ، هر سال یه کپی ازش میفرستن رو سایت ها !! کلا همون حرف های سال پیش هست با 4 تا "از" و "و" !! یه عمر PES زدیم اما از 10 سویچ کردیم رو Fifa که واقعا بهتره !

دیر اومدی پس :دی
خیلی دیر متوجه شدی :دی

بازی طرفداران خودش رو داره و از فروش چشمگیرش هم میشه فهمید پس زیاد به خودتون زحمت ندین و بازی رو خراب نکنید..

وقتی بازی رو انجام ندادین از کجا میدونید گرافیکش مال PS2 هست..؟ نسخه 2010 گرافیکش کاملا متحول شد پس خواهشن نظرات فن بویانه ندیدن

والا ما که از اول دشمن فیفا بودیم و PES زدیم ( میتونی از این BlackCat بپرسی ) تو 10 هیچ رقمه پیشرفت ندیدیم !! در واقع هیچ تغییری ندیدیم ! سر همین گفتیم یه بار ببینیم فیفا چه قدر تغییر کرده ! (از بعد از 98 دیگه فیفا بازی نکردم) دیدیم بله ! واقعا یه بازی درست و حسابی هست که اصلا قابل مقایسه با Pes 10 نیست !
فروش هم که طبق آماری که ما داریم پیشرفت نکرده بود که هیچ ، اتفاقا خیلی افت کرده بود ! حالا شما آماری داری مبنی بر پیشرفت برامون بذاری ما رو روشن کردی

آخرین ویرایش:
بازی طرفداران خودش رو داره و از فروش چشمگیرش هم میشه فهمید پس زیاد به خودتون زحمت ندین و بازی رو خراب نکنید..

وقتی بازی رو انجام ندادین از کجا میدونید گرافیکش مال PS2 هست..؟ نسخه 2010 گرافیکش کاملا متحول شد پس خواهشن نظرات فن بویانه ندیدن

میشه یه آمار از فروش این بازی بذارید ! من شخصا آمار فروش بازی ها رو دنبال نمیکنم ، ولی برام جالبِ ببینم بازی ای که شما میگید فروش چشمگیری داشته چقدر فروخته شده ! اگر گذاشتید مال فیفا رو هم بی زحمت بذارید.
در ضمن کسی بازی رو خراب نکرده ، دیگه حقیقتی ـه که باید قبول کرد ! خیلی از PES بازهایی که من میشناختم هم با انتشار FIFA10 اومدن سمت فیفا ؛ حالا به هر دلیلی که بوده نشون میده PES نتونسته پاسخ گوی انتظاراتشون باشه.

میشه یه آمار از فروش این بازی بذارید ! من شخصا آمار فروش بازی ها رو دنبال نمیکنم ، ولی برام جالبِ ببینم بازی ای که شما میگید فروش چشمگیری داشته چقدر فروخته شده ! اگر گذاشتید مال فیفا رو هم بی زحمت بذارید.
در ضمن کسی بازی رو خراب نکرده ، دیگه حقیقتی ـه که باید قبول کرد ! خیلی از PES بازهایی که من میشناختم هم با انتشار FIFA10 اومدن سمت فیفا ؛ حالا به هر دلیلی که بوده نشون میده PES نتونسته پاسخ گوی انتظاراتشون باشه.

تو تاپیک آمار فروش ذکر شد حدود 7 میلیون نسخه ( 4 ماه پیش)

این فوتبال هیچ وقت درست شدنی نیست، هیچ وقت. فوتبالی که هیچ حسی بهت نده، بازیکن ها و توپ وزن نداشته باشه و مثل عروسک خیمه شب بازی بمونن، به درد عمه خودشون میخوره. [/QUOTE

البته تا قبل از نسخه 2007 قضیه بر عکس بود فیفا دنبال ساکر میدویید!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or