Armin.jrpg
کاربر سایت
از نظر داستان و شخصیت پردازی که صد در صد:dولی تو بخش های دیگه عمرا بهترین باشه:dیاد آوری دوستانه که پرسونا 2 تقریبا بهترین نسخه ی کل سری هست :d
بله قبول دارم :d بخاطر همین گفتم تقریبااز نظر داستان و شخصیت پردازی که صد در صد:dولی تو بخش های دیگه عمرا بهترین باشه:d
خوشبختانه P5 قراره که از همه نظر بهترین نسخه تو این سری بشه:bighug:
سلامیاد آوری دوستانه که پرسونا 2 تقریبا بهترین نسخه ی کل سری هست :d
سلام!سلام
من بخوام پرسونا 2 رو بازی کنم باید از نسخه خاصی شروع کنم؟
و این که چند ساعت طول میکشه تموم کردنش؟باید از 3 و 4 کمتر باشه طبیعتا :d
سلام!
پرسونا 2، 2 نسخه داره، اولی Innocent sin هست که انگلیسیش برای PSP هست، اینو باید بازی کنی. بعدش Eternal Punishment هست که نسخه ی پلی استیشن 1ش انگلیسیه و شاید نسخه ی PSPش هم طرفدارا ترجمه کنن. حدود 30 ساعت طول میکشه، یکم بیشتر!
هرکدوم 30 ساعته حداقل دوبله مهم نیست چون واقعا صداگذاری خیلی کمه. اصلا بعید میدونم آنداب اصلا پیدا بشه!کلا 30 ساعت یا هر نسخه 30 ساعت؟
کدوم دوبله بهتره؟ برای من که عاشق دوبله ژاپنی پرسونا 3 و 4 بودم مخصوصا 3!
که اینطور :dهرکدوم 30 ساعته حداقل دوبله مهم نیست چون واقعا صداگذاری خیلی کمه. اصلا بعید میدونم آنداب اصلا پیدا بشه!
انیمه سینمایی پرسونا 3چیه؟ :d فیلم پرسونا 3؟ یا انیمیشن؟ یا انیمه؟
چطور میشه دانلود کرد من سر در نیاوردم حقیقت.
انیمه سینمایی پرسونا 3
سومین سینماییش هست :d
اگه قبلی ها رو ندیدی حتما ببین!
برخلاف انیمه P4 , سینمایی های پرسونا 3 واقعا عالین! گرچه به پای بازی نمیرسن
---
اگه نتونستی بگیری از اینجا بگیر :d البته 720p انکود شده هست
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
دستت درد نکنه فقط این زیر نویس فارسی که هیچ زیر نویس انگلیسیشو میشه بگی از کجا بگیرم؟ هماهنگ باشه.تشکر
پرسونا ۴ دیگه زیادی داستان و روایت و شخصیت پردازی افراطیه ... واقعا فوق العاده است ... ۵ ساعت طول کشید تا به اولین مبارزه و گیم پلی برسم .. خیلی بازیا تو پنج ساعت پلات میشن .. پرسونا بعد پنج ساعت تازه شروع شد.
مبارزات تا اونجا که فهمیدم tb و نوبتی .... برای همین یه خورده سخته مبارزه ها و مدیریتشون ... تو همون دو تا مبارزه اول چند بار مردم و از save ؟ وات؟
با اسکیپ کردن هم چند دقیقه طول میکشه برسی به یوسکه شادوو ...
میشه یه راهنمایی درست حسابی از گیم پلی و مبارزه به من بدید ... چطور نقطه ضعف ها رو پیدا کنم .. چطور بتونم tb رو دور بزنن و چند تا حمله پشت سر هم بکنم ... اون سه تا میدیسن کفاف نمیده ... چطور کار امد استفاده کنم ...
راستی دی ای سی چیزی ندار بازی برای زبان ژاپنی ... دوبله انگلیسی به خصوص chie تعریفی نداره ... و اینکه نمیشه ساب تایتل برای انیمیشن ها فعال کرد ؟