آخرین ویرایش:
خیلی خوب بود حسابی وسوسه شدم ، ولی آخه فول پرایس ؟ اون بنده خدا ها هم نمیدونن ماها قرار نیست دوباره پول بدیم ، ماها باید ۴باره پول بدیمتریلر E3 با دوبله انگلیسی
اوف اوف یعنی تهش بود دیگه اون کمبو اتک و البته 3rd awakenings ! پرسونای سوم ریوجی (پس بقیه هم دارن) ... for real ؟
نباید تریلرهای P5R رو ببینم
اوف اوف یعنی تهش بود دیگه اون کمبو اتک و البته 3rd awakenings ! پرسونای سوم ریوجی (پس بقیه هم دارن) ... for real ؟
نباید تریلرهای P5R رو ببینم
از یک طرف اینکه کلیت داستان یکیه و دوباره باید Xصد ساعت بازیش کرد رو اعصابمه
از اونطرف...آهنگ جدید هایپ میکنه، اتفاقات جدید،پرسوناهای جدید ، کومبو اتک ها(تهش بود ) ، محیط ها و فعالیت های جدید و ...!
کلا سخته اینکه تریلرهاش رو ببینی و نخوای بازیش کنی
اونم برداری تریلر کاراکتر محبوبت، ریوجی رو ببینی
منم میخواستم دور دوم رو برم و پلات کنم، ولی به خاطر معرفیه این بی خیالش شدمچند وقت پیش میخواستم NG+ رو شروع کنم که رویال معرفی شد واسه همین دست نگه داشتم
چون واسه پلات کردنش دوبار Playthrough نیاز هست و بخاطر گلیچی که داشت نتونستم یکی از تروفی ها رو توی دور اول بگیرم
کلا پلات کردن بازی بهانه خوبی برای برگشت مجدد هست. یه فرصت دیگه بهش بده
البته بستگی داره که اهل JRPG و پرسونا هستید یا نه چون واقعا 45 ساعت اصلا زیاد نیست شما 120 ساعت برا بار اول باید بازی کنی و ممنتو هم چه بخوای چه نخوای باید بری حالا زیاد راجبش توضیح نمیدم که اسپویل نشه . و اینکه اوج داستان و هیجان بازی نیمه دوم هست با کلی سورپرایز و هیجان و موزیک خفن . با کاراکترها نمیدونم ارتباط برقرار کردی یا نه ولی سخته عاشقشون نشیشماها چجوری میخاین برای بار دوم برین؟ من تو همین بار اول هم بعد 45 ساعتی که رفتم دیگه نمیکشه. بازی را زیادی کش دادن. داستان هم جذابیتش را از دست داده. عملا یک سری از پلس ها اضافیه.
تازه من مومنتو را نمیرم زیاد
به نظر من بزرگترین لذت بازی اینه که با همه رل بزنی بعد اخر سر اون سکانس ولنتاین پیش بیادالبته بستگی داره که اهل JRPG و پرسونا هستید یا نه چون واقعا 45 ساعت اصلا زیاد نیست شما 120 ساعت برا بار اول باید بازی کنی و ممنتو هم چه بخوای چه نخوای باید بری حالا زیاد راجبش توضیح نمیدم که اسپویل نشه . و اینکه اوج داستان و هیجان بازی نیمه دوم هست با کلی سورپرایز و هیجان و موزیک خفن . با کاراکترها نمیدونم ارتباط برقرار کردی یا نه ولی سخته عاشقشون نشی
به نظر من حتما ادامه بده ولی با حوصله برو یعنی سر سری تند تند به قصد تموم شدن زود نرو چون لذت نمیتونی ببری . من خودم کلی تایم تو ولوت روم پرسونا میساختم و تایم هایی که تو پلس و ممنتو هم نبودم سعی میکردم کانفیدنت ها رو ببرم بالا و لذت ببرم چون تو گیم پلی به دردت میخورن اصلا فکر نکن که کانفیدنت ها الکیه
در کل یکم حوصله به خرج بده ببین چطور میشه برات ممنتو هم برو بگرد آیتم های مهمی هم توش هست
اگر باز دیدی نمیتونی ارتباط برقرار کنی دیگه چاره ای نیست جز بیخیال شی شاهکاره برا خیلی ها مثل من برا همین میتونیم یه بار دیگه هم بریم
من خودم یه دلیل مهم دارم چون بار اول با ann رل زدم موکوتو مونده تو دلم lol
شماها چجوری میخاین برای بار دوم برین؟ من تو همین بار اول هم بعد 45 ساعتی که رفتم دیگه نمیکشه. بازی را زیادی کش دادن. داستان هم جذابیتش را از دست داده. عملا یک سری از پلس ها اضافیه.
تازه من مومنتو را نمیرم زیاد