Soheill ! انقدر اتیش نسوزن ! اخر سر سکته میدی ما رو ! ... خسته شدم از بس منتظر این بازی موندمبازی بسیار بسیار اعتیاد آوره!!
ها ها ها!! :dمن خیلی جلو خودمو میگیرم بیام اینجا پست ندم! و چیزی لو نره.. ولی بازی پر از محتواست! من یبار SOS استفاده کردم اتفاقی نیفتاد و کسی نیومد کمک..احتمالا از بین Friend List انتخاب میکنه و فقط من دارم بازیو..
ولی کلا بازی روی صفحه ویتا یه چی دیگست! یه بازی کاملا جدید که واقعا کسایی که سبک RPG رو دوست دارن باید بازی کنن به هر قیمتی!
من فعلا با Hitman و Far Cry اینا وقت میگزرونم تا این برسه دستم ...ها ها ها!! :dمن خیلی جلو خودمو میگیرم بیام اینجا پست ندم! و چیزی لو نره.. ولی بازی پر از محتواست! من یبار SOS استفاده کردم اتفاقی نیفتاد و کسی نیومد کمک..احتمالا از بین Friend List انتخاب میکنه و فقط من دارم بازیو..
ولی کلا بازی روی صفحه ویتا یه چی دیگست! یه بازی کاملا جدید که واقعا کسایی که سبک RPG رو دوست دارن باید بازی کنن به هر قیمتی!
همه Persona 4 Golden قبول ندارندSKYRIM که چه با متا چه بی متا هیولاست!! ولی P4G هم فعلا هیولای ویتاست و همه دارن تآییدش میکنن!
نوبن دیگه !همه Persona 4 Golden قبول ندارند
يك مشت نوب ميگند Persona اشغاله
به سه دليل:
١-بازي ژاپنيه
٢-گرافيك انيميشني داره
٣-ظاهر شاد بازي
همیشه بهترین بازیها از ژاپن میاد مثل: Okami,Final fantasy,DMC,Metal Gear,Ico,Shadow Of The Colossus,Dragon Quest,Mario,Shenmue,Yakuza,Bayonetta,Resident Evil,Silent Hill ,Gran Turismo...همه Persona 4 Golden قبول ندارند
يك مشت نوب ميگند Persona اشغاله
به سه دليل:
١-بازي ژاپنيه
٢-گرافيك انيميشني داره
٣-ظاهر شاد بازي