Fallen-Angel
کاربر سایت
آره موافقم. منم اصلا با همین بازی jrpg را شناختم :dنه همین پرسونا 3 و 4 دقیقا بهترین بازی برای JRPG شدن هستن. گیم پلی سادست ( ولی عمیق) 5 دیقه ای به مبارزات هم عادت میکنی.
من p3 را بازی نکردمدوستان من یه سوال داشتم ، چون تاپیکای PSP رو دیگه باید با خاک انداز جمع کرد همینجا میگم ، من تازه P3rsona رو دانلود کردم ، یه 15 مین بازی کردم ببینم چه جوریه؟؟ جدیدا زدم تو خط بازی Graphic Novel ، بعد من Rpg مطلق بازی نکردم ، فقط پارازیت ایو 1 و 2 که اونم یه سری الماناشو داره ، خیلی طول میکشه تا بیفته تو داستان و بره تو فایت و این داستاناا ، یکی لطف میکنه یه کوچول در مورد داستان توضیح بده؟؟
اما داستانشا خوندم :d مثل اینکه بعد از ساعت 12 شب همه تبدیل به shadow میشن و یه پسره هم هست که جدیدا وارد یه دبیرستان میشه و بچه های این دبیرستان درگیر یه سری ماجرا میشن. این مدرسه هم مثل اینکه اصلا سورس اصلی این ماجراها هستش. ببخشید اگه ناقص بود 

، ولی در کمال ناباوری از بازی خوشم اومد :-o، مبارزاتشم بد نبود ، ولی خوب من چند تا سوال داشتم ، اینکه چرا شب میشه یه سریاا Shadow میشن ، ولی کاراکترهای بازی هیچ اتفاقی براشون نمیافته ، بعدشم اینکه این Persona ها رو چه جوری دارن این کاراکترها ، هی ظاهر میکنن برا خودشون :d ، بعد اینکه چرا هر وقت میخوان اینارو ظاهر کنن با تیر میزنن تو مخشون ، اگه واسه ظاهر کردن Persona این کارو میکنن ( کار بهتری نبود ) چرا اول بازی توی کات سین دختره که میخواد با تیر بزنه تو مخش میگه I cant ، خوب اگه واسه ظاهر شدن Persona باشه که چرا میگه I Cant اگه میخواد خودکشی کنه پس داستان ظاهر شدن Persona ها چیه؟؟