این شَدو اِ یوکیکو دهن مارو اسفالت کرده لامصب تا جونش کم میشه یه اتیش میزنه هممون میمیریم ! فک کنم اینقد تو این دانجنِ باید بپلکم لول اپ بشم...
چه زود رسیدی اونجا حالا حالا ها کار داری برادر
این شَدو اِ یوکیکو دهن مارو اسفالت کرده لامصب تا جونش کم میشه یه اتیش میزنه هممون میمیریم ! فک کنم اینقد تو این دانجنِ باید بپلکم لول اپ بشم...
حاجی این بازیش خیلی اعصاب خورد کنه البته تا تو دنیای واقعی میچرخی خوبه وارد دانجن ها که میشی و یه خورده از HPـــیت کم میشه هی میخوای ویتارو بکوبی تو دیوارچه زود رسیدی اونجا حالا حالا ها کار داری برادر
حاجی این بازیش خیلی اعصاب خورد کنه البته تا تو دنیای واقعی میچرخی خوبه وارد دانجن ها که میشی و یه خورده از HPـــیت کم میشه هی میخوای ویتارو بکوبی تو دیوار
ببین حتمن باید خودت را لول آپ کنی. تازه اولای بازی هستی. این دشمنا اصلن قدرتمند نیستن که. اگه همین اولش به مشکل برخوردی مطمئن باش که جلوتر خیلی برات سخت میشه.این شَدو اِ یوکیکو دهن مارو اسفالت کرده لامصب تا جونش کم میشه یه اتیش میزنه هممون میمیریم ! فک کنم اینقد تو این دانجنِ باید بپلکم لول اپ بشم...
یه چیزی میگم ولی نخندینااا
به نظرتون این بازی ارزش داره بگیرم ؟ من کلا با RPG زیاد حال نمیکنم، اما چون رو ویتا بازی های اول شخص و اینا حال نمیده بهم(بیشتر بخاطر کنترلش) میخوام یه بازی باشه حالا حالاها بازیش کنم و به راحتیم تموم نشه (اعتیاد آور بودنش خیلی مهمه مثل فوتبال و بازی های دیگه )
ازینورم ازین بازی کلی تعریف شنیدم، میخواستم ببینم رو ویتا ارزش داره بگیرمش ؟ البته من کلا ازین سری هیچ سر رشته ای ندارم.
با تشکر.
JRPG هست در واقع . اگر احلش نیستی ممکنه خوشت بیاد ممکنه خوشت نیادیه چیزی میگم ولی نخندینااا
به نظرتون این بازی ارزش داره بگیرم ؟ من کلا با RPG زیاد حال نمیکنم، اما چون رو ویتا بازی های اول شخص و اینا حال نمیده بهم(بیشتر بخاطر کنترلش) میخوام یه بازی باشه حالا حالاها بازیش کنم و به راحتیم تموم نشه (اعتیاد آور بودنش خیلی مهمه مثل فوتبال و بازی های دیگه )
ازینورم ازین بازی کلی تعریف شنیدم، میخواستم ببینم رو ویتا ارزش داره بگیرمش ؟ البته من کلا ازین سری هیچ سر رشته ای ندارم.
با تشکر.
یه چیزی میگم ولی نخندینااا
با تشکر.
crisis core که مشکل لایسنس داره.بچه ها میگم نخندید من عاشق jrpg هستم ولی تا حالا یه دونه هم گیرم نیومده رو ویتا بازی کنم چون بیشتر دنبال نسخه فیزیکی هستم الان ۱۱ تا بازی فیزیکی دارم که هیچ کدوم rpg نیست یه سوال داشتم چرا تویه استور بازی های crisis core و valkyria chronicle نیست ؟؟؟به نظر شما به اکانت مربوطه مال من امریکاست
باید بری تو قسمت بازیهای PSP.آقا این valkyria chronicle 2 رو تویه استور اصلا نمیبینم
من خودم به شخصه با این بازی jrpg باز شدم :d تو معرکه بودن بازیش شک نکنیه چیزی میگم ولی نخندینااا
با تشکر.
انقدر گفتی مطمئنم آخر یکی برا خودم میخرم.:dمن خودم به شخصه با این بازی jrpg باز شدم :d تو معرکه بودن بازیش شک نکن
ضرر نمیکنی عزیزم :d بی نهایت معرکه س. من منتظرم ویتا هک بشه تا شماره 3ش رو هم بازی کنم :dانقدر گفتی مطمئنم آخر یکی برا خودم میخرم.:d