امروز یه ذره بازی کردم :d چقدر قشنگه این بازی
و اینکه چقدر میتونه به زبانم کمک کنه :d من زبانم بد نیست
ولی این بازی خیلی برا محاوره خوبه مگه نه؟ میشه لطفا یکی یه توضیح کوچیک در مورد کل بازی بده که چه جوری بازی کنم بهتره؟ چون من تجربه این چنین بازی ها را نداشتم :d و انطور که اینجا خوندم gameplayش خیلی طولانیه. پس نمیخوام از ابتدا اشتباه شروع کنم به بازی که اواسطش دچار مشکل نشم.
ممنون.
یه ذره ؟ جدی دلت اومد ویتا رو بزاری زمین D: ... من که شروع میکردم بازی میکردم تا باطری ویتا تموم شه ... موقع شارج هم ادامه میدادم لول
اره به زبان کمک میکنه .....
نگاه کن ! توضیح کوچیک اصلا به درد نمیخوره ! یعنی نمیشه اصلا !!! اما این در حده base بازی هست که با مکانیزمهای اصلی gameplay ( کم و بیش هر چی توی بازی خیلی مهمه! ) اشنا بشی ...
یک چیز قبل از شروع بگم. توی این بازی بعضی چیزهای ممکنه خنده دار یا بی مصرف به نظر برسه اما باید بهت بگم که هر چیزی توی این بازی فوق القعاده مهم و پر اهمیت هست ....
بازی کلا به دو بخش کلی تقسیم میشه. یکی دنیای tv و یکی دنیای معمولی . دنیای معمولی بازی به صبح زود ... مدرسه ... بعد از مدرسه ... شب تقسیم میشه
حالا ! : صبح زود الا اینکه روزه تعطیل باشه هیچ کاری نمیشه کرد. اگر روزه تعطیل باشه میتونی هر کاری کنی . اولهای بازی بیشتر توصیه میشه تا میتونی ارتباطاطت رو ( Social link ) با شخصیتهای که available هستن گسترش بده . اگر زمان تعطیلی مدارس هست که میتونی یک part time job یا همون کاره نیمه وقت پیدا کنی. این کارها روی بیلبر مرکز منطقه خرید پیدا میشه. این کارها هر کدوم stat ها رو افزایش میده
مدرسه : توی زمان کلا درس اگر سوالها رو جواب بدی به stat ها کمک میشه و گاهی هم به social link کمک میکنه . فکر کنم شمال diligence و knowledge باید بشه.
بعد از مدرسه : میتونی با دوستات این ور اون ور بری . اولهای بازی میتونی عضو یکی از کلابها بشی مثل کلاب موسقی با ورزشی یا drama . اینا خیلی به social link های مختلف کمک میکنه. یا بعد از کلاس یا اول صبحی ممکنه یکی از دوستات ازت درخواست بیرون رفتن بکنه که میتونی انجام بدی
کارهای دیگه که میتونی بکنی رفتن به شهر .... خرید ... انجام دادن activity هایی مثل quest ها و ماهی گیری و bug و یا تمرین توی دنیای tv هست برای level up کردن . زمانی بارونی نمیشه با دوستات بیرون بری .... میتونی بره مغازه aya برای Boost عالی توی stat ها اما کامل کردن اون quest توی aya نیاز به زمان خیلی خیلی خیلی طولانی داره .... میتونی بری توی tv و leve up کنی .
شب : اگر دوجیما خونست که پیشنهاد میشه با nanako یا dojima ارتباط رو گسترش بدید اگر نیست که میتونید برید بیرون به مغازه یا ماهی گیری با دیدار دوستان. دیدار دوستان در شب باعث میشه میزان نزدیک شدن به طرفی که باهاش دیدار میکنید به سرعت زیاد بشه ( از حالت معمولی بیشتر ). ماهی گیری توی شب متفاوت هست. مغازه ای هست که ایتمهای خاصی میفروشه . همچنین میتونی باغبانی هم بکنی ! لول ×_×
توی tv که میری : کلا باید party رو طوری بچینی که متناسب محیط باشه. پارتی باید طوری باشه که قدرتهای نیازمند برای مبارزه با نقاط ضعف دشمنها به اندازه کافی موجود باشه. من شخصیا همیشه chie و yukiko رو توی party نگه داشتم. توی نقاط مختلف بازی بسته به محیط بین kanji و دیگر شخصیتها سوییچ کردم . پرسونهای خودت هم بی نهایت اهمیت داره وقتی پارتی رو میچینی. وقتی دشمنان رو میکشی کلا یک سری material میگیری که باید ببری توی مغازه شهر بفروشی به اهنگر تا اون ایتمهای بهتر رو بسازه. سعی کن ایتمهای کافی و پر قدرت رو همیشه داشته باشی. توصیه من قبل از رسیدن به boss حتما برگرد و ایتمهات رو به روز کن. توی Boss fight ها ممکنه به مشکل زیاد بر بخوری اگر با بازی اشنا نباشی ... اگر بعدا مشکلی بود مطرح کن . یک چیز بینهایت مهم دیگه Persona هایی که بعد از مبارزه به دست میاری رو میبری پیش igor توی velvet room و اون برات fuse میکنه. فیوز کردن 3 تایی خوبه چون میشه persona درست حسابی ساخت. اگر روزه خاصی باشه ممکنه exp اضافه به Persona بده. اگر persona که فیوز میشه قدرتهاش ترتیب جالبی نداره اونوقت قدرتهای خوبش رو در نظر میگیری و با Persona های هم لول خودش فیوز میکنی تا Persona بهتری به دست بیاد. فیوز کردن 4-5 تایی و به بالا هم اصولا توی دوره اول بازی ممکنه ممکن نباشه. تعدادی از persona ها هم اصلا تو دوره اول فیوز نمیشن چون باید پایان واقعی رو ببین. کلا بخش مبارزات و fuse میتونه خیلی پیچیده باشه. باید خودت همش امتحان کنی تا بتونی دقیق بفهمی مکانیزم بازی رو ...
یک نکته که شخصیتهای که ازشون توی پارتی استفاده میکنی رو بهتره زیاد باهاشون ارتباط داشته باشی و در صورت امکان 100% همه رو max social max کنی چون این کمک میکنه Persona قوی تر بشن و حتی یک super persona جدید متولد بشه که در نهایت توی مراحل پایانی بی نهایت کمک میکنه.
لول شخصیتها هم باید در حد مطلوبی باشه تا از هر dungeon بگزری.
توی مقاطع خاصی از بازی هم کارهای خاصی میشه کرد که در نهایت outcome یا جوبهای متفاوتی دارن. پس روی انتخابهات دقت کافی بکن ...
در نهایت توی این بازی بینهایت کار برای انجام دادن و option هست و کلا اصلا وقتی نمیشه خیلی کارها رو کرد یا اصلا به فراموش سپرده میشه ....
اره بازی طولانی هست.... بسته به اینکه چطور و روی چه درجه سختی بازی میکنی از 40 تا 100 ساعت زمان میبره. دفعه اول من 85 ساعت زمان برد ...
یک نکته دیگه هم بگم که این بازی persona روی انتخابهاش باعث تاثیر گزاری روی پایان بازی هم میشه. توی صفحه قبل میتونی ببینی نکاتی رو که گزاشتم .... البته spoiler خاصی هم ندارن الا پیدا کردن true ending که تا جایی که شده spoiler رو نزاشتم .
باز بی شمار استراتجی برای گزراندن وقت توی دنیای بازی هست که اصلا نمیشه اسون توضیح داد.