ما هم به این جمع پیوستیم.
خیلی حال کردم با این تخفیف.منبا کردیت کارت گرفتم شد 60تومن.
خب منم از تخفيف مستفيذ شدم :d فقط مصيبتش اينه که حجمش زياده بايد منتظر باشيم دانلود شه :d
دادا چجورى برات 60 درومد؟ ميتونى يه توضيح بدى. پ.خ کنى ممنون ميشم.
گفتم که با کردیت کارت خریدم.هر دلاری3تومن.
ميدونم عزيز.
منظورم اينه که با کرديت کارت چجورى خريدى؟
من که اعصاب نداشتم گذاشتم با ps3prox از کامپیوتر دانلود کردم.من هم خریدم....بالاخره....ولی حالا یه مرد میخواد اینو دانلود کنه!!!!
سلام !!
تا لول ۵۰ رفتم ۴۵ ساعت. فکر کنم دیگه آخراشم انقدر درگیرش بودم وقت نکردم اینجا چیزی بنویسم.
در این که بهترین بازی ویتاست هیچ شکی نیست . نسب به نسحه قبلیش ۱۰۰۰ تا برتری داشت اما ۲ چیز نسبت به Persona 3 یه کمی کاستی داشت. ۱-جو راز آلود نسخه قبلی. ۲-درجه سختی بازی به نظر پایین تره و خواهر ۱۵ ساله من هم تقریبا هم لول من شده در صورتی که توی نسخه قبلیش ۱ ماه سر باس آخر گیر کرده بود مجبور شد از سیو خیلی قبل بره :d.
در کل هیچوقت توی یه بازی کامپیوتری انقدر به دنیای بازی نزدیک نشده بودم و جاش قرار نداشتم.
تموم که شد سعی میکنم یه نقد بنویسم هرچند خیلی سخته اسپویلش نکرد!
KANJI خــــداست!
هشدار اسبویلراسپویل کامل ending
"داشتم بازی میکردم یدفه بازی تموم شد!"
یعنی جمله دیگه ای جز این نمیتونم بگم...
اصلا باورم نمیشه بازی تموم شد تا اخر تایتل ها دیدم که حتما اخرش جک بود اما واقعا تموم شد!
الان namatame که من انداختیم تو تلویزیون چی شد؟!
nanako مرد؟!
بعد این همه مدت دوباره برگشت به توکیو؟!
فقط یدونه social links رو مکس کرده بودم حتی با naoto هم بیرون نرفته بودم!
و هزار تا چیز ناتموم.
مسخره
هشدار اسبویلر
بایانی که دیدی بایان Bad Ending بود(البته یک بایان بدتر هم هست که من هیچی نمیگم اسبویلر نشه
Namatame رو نباید مینداختی داخل تلویزیون.اون قاتل واقعی نیست.اگه اشتباه نکنم حرف هایی که Shadow Namatame میزد یک حقه برای گول زذن شخصیت های اصلی بود
متاسفانه باید بگم که Nanako در این بایان میمره!!!
اعضای تیم رو باید متقاعد میکردی که Namatame رو داخل تلویزیون نندازند
بهتر بود که Social Link اعضای تیم رو Max میکردی.این طوری هر کدومشون یک Persona جدید و قدرمند تر میگرفتند
مثلا اگه مال Yusuke رو Max میکرد Jiraiya(اولین برسونا Yusuke)تبدیل به Susanoo میشد و بعد از این که قاتل اصلی رو دستگیر کردی باز یک Persona جدید تر میگیره(به اسم Takehaya Susanoo)ی
دو تصویر از Susanoo و Takehaya Susanoo
البته اگه Social Link شخصیت Marie رو Max میکردی اتفاقاتی جالبی بعد از دستگیری قاتل واقعی میفتد
این هم باید بگم که Persona 4 Golden تقریبا 6 تا بایان داره
بشین دوباره بازی کن ... معلومه خیلی کاراست که نکردی و اشتباهی رفتیاسپویل کامل ending
"داشتم بازی میکردم یدفه بازی تموم شد!"
یعنی جمله دیگه ای جز این نمیتونم بگم...
اصلا باورم نمیشه بازی تموم شد تا اخر تایتل ها دیدم که حتما اخرش جک بود اما واقعا تموم شد!
الان namatame که من انداختیم تو تلویزیون چی شد؟!
nanako مرد؟!
تدی چی شد دقیقا؟!
بعد این همه مدت دوباره برگشت به توکیو؟!
فقط یدونه social links رو مکس کرده بودم حتی با naoto هم بیرون نرفته بودم!
و هزار تا چیز ناتموم.
مسخره
نه nanoko توی پایان اصلی بازی نمیرمیره و زنده هست. کلی کسی از دست نمیره ...
بایانی که دیدی بایان Bad Ending بود(البته یک بایان بدتر هم هست که من هیچی نمیگم اسبویلر نشه
Namatame رو نباید مینداختی داخل تلویزیون.اون قاتل واقعی نیست.اگه اشتباه نکنم حرف هایی که Shadow Namatame میزد یک حقه برای گول زذن شخصیت های اصلی بود
متاسفانه باید بگم که Nanako در این بایان میمره!!!
اسپویل persona 3,4
در هر صورت من که اصلا خوشم نمیاد از اول بشینم بازی کنم، حداقل یه مدت باید میذاشت free ادم بچرخه...
شاید بشینم انیمیشنش رو ببینم. ازین طور داستان اصلا خوشم نیومد.الان که فکر میکنم persona 3 راضی کننده ترین پایان رو داشت واقعا. اونجا که ایگور گفت slink هایی که مکس کردی حالا به کارت میان واقعا کیف کردم...