Persona 4 The Golden

کسایی که بازی رو گیر نیاوردن یا امیدی به گیر آوردنش ندارن و کسایی که دوست دارن داستان رو یه بار دیگه دنبال کنن سریال پرسونا 4 رو از دست ندن
لینک دانلود و زیر نویسش موجوده

باو سر گردنس وحید تیکر که 200 داره میده با انصاف ! از یه سایت گفتم برام از دوبی بیاره گفت میشه 310 تومن ! این فروشگاه دی سی اسکل هم به جای اینکه این بازی هارو بیاره رفته متال گر 4 اورده :|
مقرون به صرفه ترین حالت خرید دیجیتالش هست...

آقا کسی این بازی رو نداره ما حداقل یه بار بازی کنیم پسش بدیم؟ تو دبی 170 درهم قیمتشه. فکر می کردم اونجا بشه خوش قیمت گیر آورد اما افسوس ...

170 درهم یعنی عملا مفته :| خوبیش اینه که اونجا فیزیکی گیر میاد ، داداش اگه میتونی بیاری منم سفارش بدم پولشو بدم؟البته مفت مفتم نیست:دی ولی خوبه نیوفور اسپیدمو میدم بره اینو میگیرم

یه سری از بازیهای Atlus برای ویتا تخفیف خوردند این هفته تو استور آمریکا که اینم بینشونه.20 دلار شده.برای اونایی که امکان خریدشو دارن دیگه نالیدن از دردسترس نبودن و غیرمنطقی بودن قیمت بهونست.

یه سری از بازیهای Atlus برای ویتا تخفیف خوردند این هفته تو استور آمریکا که اینم بینشونه.20 دلار شده.برای اونایی که امکان خریدشو دارن دیگه نالیدن از دردسترس نبودن و غیرمنطقی بودن قیمت بهونست.
چه خبر خوبی.
یه کارت ۲۰ دلاری خریدم هنوز کُدشو برام نفرستاده! می ترسم تموم بشه offش

استور آمریکا ۲۰ دلاره هنوز. درجا یه psn 20$ خریدم و گرفتمش! تو زندگیم چنین purchase اینترنتی با ارزشی نکرده بودم :))
حتما بگیریدش فقط همینو میتمونم بگم

واقعاً نمیتونستم از این فرصت طلایی بگذرم :d
خریدیمش رفت
هر کی نخریده تا الان بخرتش چون این قیمت واقعاً بصرفه هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or