بسیار خب دیشب بازی رو تموم کردم....روی درجه very easy حدود 50 ساعت زمان برد(الان مدتی هست که بازی هایی که گیم پلی محور نیستن رو درجه آسون بازی میکنم چون هم وقت ندارم هم حوصله ندارم درگیر گیم پلی بشم یا اینکه یه جایی گیر کنی یا بعد از کلی مبارزه بکشنت و از این مسائل برای من اصل داستان و....هست)
خب اول فکر میکردم بهترین بازی ویتا همین زیرو اسکیپ باشه به خاطر داستان فوق العاده اش و روایت بی نظیرش اما بعد از بازی کردن پرسونا...خیلی ساده است....پرسونا نه تنها بهترین بازی ویتا بلکه جزو بهترین بازی های تاریخ هست واقع اگه قرار باشه نمره بدیم نمره 10 واسش کمه....همه چیز تو این بازی بی نظیر و خاص بود...پرسونا جزو بازی های خاص محسوب میشه(منظور از بازی های خاص بازی هایی هستن که نه از لحاظ صرفا تکنیکی بلکه از لحاظ هنری و انسانی کار متفاوتی باشن این بازی ها وارد قلب مخاطب میشن و مخاطب باهاشون ارتباط عمیقی برقرار میکنه و باهاشون خاطره پیدا میکنه)
ما بازی های زیادی میبینیم که نمره های بالایی میگیرن ولی به هیچ وجه به عنوان یه کار خاص باهاشون ارتباط برقرار نمیکنیم....در حقیقت ارزش این بازی ها با نمره قابل توصیف نیست....
(4 بار بازی رو تموم کردم البته نه از اول بلکه از سیو های قبل و جالبه که بدونید بازی 4 تا کردیتس متفاوت بهم نشون داد تا بالاخره تونستم پایان واقعی رو ببینم....در پایان اصلی آخرش مینویسه پایان!)
سخت میشه توصیف کرد ولی واقعا کار ارزشمندی رو سازنده ها انجام دادن و البته باید کمی سلیقه اتون به کارهای شرقی نزدیک باشه وگرنه ممکنه علی رقم تعریف های ما به مذاق شما خوش نیاد
در پایان باید بگم پرسونا 4 گولدن یکی از بهترین بازی های عمرم بود....والبته تاکید میکنم که نسخه ویتا این ارزش رو داره انیمه یا نسخه پلی 2 به اندازه این نسخه شاهکار نیستن چرا که کرکتری مثل ماری و دانجن ماری که زیباترین لحظات بازی هستن رو ندارن به علاوه کلی اضافات دیگه که بازی رو بهتر و بهتر کردن....اگه بازی رو درست تموم کنید تمام بخش های TV LISTباید باز باشن برای اون ردیف آخر هم یه نکته داره که احتمالا بدونید ولی اینجا نمیگم که یه جورایی اسپویل نشه ولی بدونید اون تلوزیون های ردیف آخر هم قابل دسترس هستن