Peace Walker برای PS3

Behrooz

کاربر سایت
peace-walker1.jpg

بر طبق گزارش سایت JVN بازی Metal Gear Solid:Pease Walker به عنوان یکی از عنوان های PSP Remaster series برای PS3 عرضه خواهد شد.
سایت JVN همچنین گفته است این رونمایی در E3 انجام خواهد شد.

اطلاعات بیشتری در دست نیست اما همان طور که Sony اعلام کرد انتظار میرود این نسخه دارای محتوای اضافه،پشتیبانی از DualShock،پشتیبانی از 3D و در آخر استفاده از سیستم سیو دوتایی بین PSP و PS3 باشد.

اولین عنوان PSP Remaster series که رونمایی رسمی آن توسط Capcom جند روز پیش انجام شد بازی Monster Hunter Portable 3rd بود.
JVN
Source

یعنی الان جایی که 90% فن های بازی میریزند چجوری جرات کردی این رو بگی ؟ :d

این همه بازی انحصاری PS3 کم بود حالا اینا رو هم باید بگیریم :d

اه اه اين قدر از اين بازي بدم مي ايد چر اين بازي مزخرف را ول نمي كنند

جان ؟؟؟؟؟؟؟؟ سری mgs از شاهکار های بی نقص دنیای گیم هست !!! نمی دونم چطور یه همچین حرفی می زنی :| :|

از بابت خبر خیلی خوشحال شدم . ممنون

• Like
Reactions: SHePArd
اه اه اين قدر از اين بازي بدم مي ايد چر اين بازي مزخرف را ول نمي كنند

fjwnos1vr5lrxxf4maj7.jpg

--------------

اینو به همراه MGS Collection عرضه کنن، من حاضرم فقط کل سال همینارو بازی کنم. Peace Walker رو حدود 48 ساعت روی PSP بازی کردم. فوق العاده معتاد کننده بود برام، روی PS3 هم که درست و حسابی میشه coop و مولتیش رو بازی کرد.

این سونی چرا بازیهای psp رو برای ps3 عرضه میکنه ؟
دیگه PSP کم کم باید خداحافظی کنه و NGP به جاش بیاد ! بهترین کار هم این هست که بازیهای PSP برای PS3 عرضه بشه که هم افرادی که نتونستن بازی کنن به مراد دلشون برسن , هم سونی یه سودی بکنه ! :دی

بسيار عالي! من كلا چند تا بازي رو خيلي دوست دارم روي PS3 دوباره بازي كنم كه يكيش همين PW هست. فقط اميدوارم SE هم شعورش برسه و Crisis Core و Dissidia و خصوصا خصوصا The world ends with you رو براي PS3 ريمستر كنه.

پ.ن: آريا اين Odin Spere و Muramasa كه قرار بود براي PS3 بيان چي شدن؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or