Peace Walker برای PS3

Behrooz

کاربر سایت
peace-walker1.jpg

بر طبق گزارش سایت JVN بازی Metal Gear Solid:Pease Walker به عنوان یکی از عنوان های PSP Remaster series برای PS3 عرضه خواهد شد.
سایت JVN همچنین گفته است این رونمایی در E3 انجام خواهد شد.

اطلاعات بیشتری در دست نیست اما همان طور که Sony اعلام کرد انتظار میرود این نسخه دارای محتوای اضافه،پشتیبانی از DualShock،پشتیبانی از 3D و در آخر استفاده از سیستم سیو دوتایی بین PSP و PS3 باشد.

اولین عنوان PSP Remaster series که رونمایی رسمی آن توسط Capcom جند روز پیش انجام شد بازی Monster Hunter Portable 3rd بود.
JVN
Source

اه اه اين قدر از اين بازي بدم مي ايد چر اين بازي مزخرف را ول نمي كنند.

orly.jpg

===============================

یکی از بهترین اخباری که میشد شنید همین بود . :x
کاش از اول رو PS3 و 360 میومد :(
کیوان توهین به خاندان مقدس !!!
بابا ایشالا رو XBOX 360 هم بیاد و مگس فن هایی که پلی3 ندارن هم لذت ببرن از بازی .

+ 3rd Birthday :d (انصافاً اومدنش روی ps3 از واجباته :d)

خیلی محتمل هست :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
وای خبر عالی بود :d از دست این هک لعنتی psp نشد نسخه ی انگلیسی اینو بازی کنم , الان به آرزوم رسیدم :d
بسيار عالي! من كلا چند تا بازي رو خيلي دوست دارم روي PS3 دوباره بازي كنم كه يكيش همين PW هست. فقط اميدوارم SE هم شعورش برسه و Crisis Core و Dissidia و خصوصا خصوصا The world ends with you رو براي PS3 ريمستر كنه.
+ 3rd Birthday :d (انصافاً اومدنش روی ps3 از واجباته :d)
کاش از اول رو PS3 و 360 میومد :(
کیوان توهین به خاندان مقدس !!!
:d

هـــــــــــــورا هورا :دی
به به بیگ باس جان خودم . تازه psp برهان رو گرفته بودم بازیش کنم با این وضع صبر میکنیم رو PS3 میزنیم :دی
خبر فوق العاده-ای بود فقط میمونه MGS , MGS2 , MGS3 :دی
اگه اینارو هم پورت کنن . حتی بدون تغییر گرافیک دیگه کلا تو این نسل بازیه دیگه-ای بازی نمیکنم :دی

بسيار عالي! من كلا چند تا بازي رو خيلي دوست دارم روي PS3 دوباره بازي كنم كه يكيش همين PW هست. فقط اميدوارم SE هم شعورش برسه و Crisis Core و Dissidia و خصوصا خصوصا The world ends with you رو براي PS3 ريمستر كنه.

پ.ن: آريا اين Odin Spere و Muramasa كه قرار بود براي PS3 بيان چي شدن؟:d
ماکان تو هم خوش اشتهایی ها:دی SE فاینال فانتزی7 با اون همه ابهتش رو ری میک نکرد اون وخ بیاد........

3rd Birthday (انصافاً اومدنش روی ps3 از واجباته )

نه بابا 3rd Birthday ته آشغال بود!:d

SE هم كه كلا از اين حركت ها نميزنه! وگرنه تا الان ميومد FF Collection رو ميداد بيرون! من كلا نميدونم چي تو سر اينا ميگذره! از يه طرف ميان يه آشغال مطلق به اسم FF XIV ميسازن كه انقدر گنده كه مجبور ميشن ماست ماليش كنن و البته مشكل رو بندازن گردن ضعف كنسول ها! و از يه طرف عناويني رو كه صد در صد پول ساز هست رو بيخيال ميشن!

مثلا من جاي ان احمق ها بودم FFXIV رو آتيش ميزدم و جاش ميومدم با هزينه يك هزارم ان FF COllection رو ميدادم بيرون! فقط كافي هست FFVII رو HD كنن بزارن توش تا مثل نسخه PSN اش فروش ميليونيش تضمين بشه!

• Like
Reactions: Kavigne

SE هم كه كلا از اين حركت ها نميزنه! وگرنه تا الان ميومد FF Collection رو ميداد بيرون! من كلا نميدونم چي تو سر اينا ميگذره! از يه طرف ميان يه آشغال مطلق به اسم FF XIV ميسازن كه انقدر گنده كه مجبور ميشن ماست ماليش كنن و البته مشكل رو بندازن گردن ضعف كنسول ها! و از يه طرف عناويني رو كه صد در صد پول ساز هست رو بيخيال ميشن!

مثلا من جاي ان احمق ها بودم FFXIV رو آتيش ميزدم و جاش ميومدم با هزينه يك هزارم ان FF COllection رو ميدادم بيرون! فقط كافي هست FFVII رو HD كنن بزارن توش تا مثل نسخه PSN اش فروش ميليونيش تضمين بشه!
SE داره نموره نموره تک تک فاینال هارو به نوعی قابل دسترس میکنه. نمونش FF IV Collection. الان مثلا یه نسخه از 6 رو هم واسه یه کنسولی بده، تقریبا تمام FF ها قابل دسترس هستند و شخصا میگم نیازی به کالکشن نیست. شماره هفت هم به نظر من ریمیک و ایناش باشه واسه نسل بعدی که بتونیم بجای دیدن CG دمو هاش، توی اونها بازی کنیم!

نکنه توهم زدی با فاینال مقایسه اش می کنی که میگی آشغاله :d تو سبک و نوع خودش اونم برای یه کنسول دستی خیلی هم توپ بود :d
خیلی محتمل هست :biggrin1:
امیدواریم :d
شماره هفت هم به نظر من ریمیک و ایناش باشه واسه نسل بعدی که بتونیم بجای دیدن CG دمو هاش، توی اونها بازی کنیم!
شهاب به شدت وسوسه کننده حرف زدی :d

نکنه توهم زدی با فاینال مقایسه اش می کنی که میگی آشغاله :d تو سبک و نوع خودش اونم برای یه کنسول دستی خیلی هم توپ بود :d
The 3rd Birthday از هر نظر یه فاجعه تمام معنا بودش! خصوصا داستان بی منطق و احمقانش با شخصیت پردازی مضحکش! فکر کنم پارازیت ایو هارو بازی نکردی احسان! وگرنه این بازی برات عذاب بود!
شهاب به شدت وسوسه کننده حرف زدی :d
ما که این همه وایسادیم... یه زره هم روش! عوضش میشه اونی که گفتم :دی! حتی مثلا اواخر نسل بعدی بدن که دیگه عملا از لحاظ تکنیکی به حد CG هاش رسیده باشن :دی!

john doe عزیز :دی نخوندن یک کلمه از داستان PW تاثیر داشت پس.

اینو به همراه MGS Collection عرضه کنن، من حاضرم فقط کل سال همینارو بازی کنم.

کیوان جان کالکشن تایید شدس یا هنوز در حد شایعه س؟

پ.ن:چقدر دلم یه شکم سیر MGS میخواد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or