Peace Walker برای PS3

Behrooz

کاربر سایت
peace-walker1.jpg

بر طبق گزارش سایت JVN بازی Metal Gear Solid:Pease Walker به عنوان یکی از عنوان های PSP Remaster series برای PS3 عرضه خواهد شد.
سایت JVN همچنین گفته است این رونمایی در E3 انجام خواهد شد.

اطلاعات بیشتری در دست نیست اما همان طور که Sony اعلام کرد انتظار میرود این نسخه دارای محتوای اضافه،پشتیبانی از DualShock،پشتیبانی از 3D و در آخر استفاده از سیستم سیو دوتایی بین PSP و PS3 باشد.

اولین عنوان PSP Remaster series که رونمایی رسمی آن توسط Capcom جند روز پیش انجام شد بازی Monster Hunter Portable 3rd بود.
JVN
Source

The 3rd Birthday از هر نظر یه فاجعه تمام معنا بودش! خصوصا داستان بی منطق و احمقانش با شخصیت پردازی مضحکش! فکر کنم پارازیت ایو هارو بازی نکردی احسان! وگرنه این بازی برات عذاب بود!
بَه مگه میشه بازی نکرده باشم :d از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و اینا قبول دارم یا مثلاً اینکه دیالوگ های آیا فقط اِه و این جور چیزا بود ولی گیم پلی ـش به سلیقم می خوره :d یه جورایی خوشم اومد :dالبته یه دلیل دیگش طراحی استاد می باشد :d
ما که این همه وایسادیم... یه زره هم روش! عوضش میشه اونی که گفتم :دی! حتی مثلا اواخر نسل بعدی بدن که دیگه عملا از لحاظ تکنیکی به حد CG هاش رسیده باشن :دی!
دلمان را آب انداختی شدید :dدیگه نگو :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
یکی از آرزوهای من برای E3 همین بود! چند باری هم اعلام کرده بودم. به حرف من گوش دادن:دی
خصوصا The world ends with you رو براي PS3 ريمستر كنه.
یکی از معدود بازیهایی که رو DS بازی کردم و یکی از 5 JRPG شاخی که این نسل بازی کردم. ولی خب احتمال اومدنش روی PS3 فکر نکنم وجود داشته باشه. چون بازی رو تقریبا باید از اول بسازن و اگر قرار بود SE چنین کاری بکنه، خب الان غمی نداشتیم!

• Like
شماره هفت هم به نظر من ریمیک و ایناش باشه واسه نسل بعدی که بتونیم بجای دیدن CG دمو هاش، توی اونها بازی کنیم!

درود بر اين سطح توهم!:d همين الان SE حاضر نيست هزينه كنه و ان همه لوكيشن FFVII رو به صورت HD بازسازي كنه و ميگه هم هزينه و هم زمان زيادي رو ميطلبه. بعد تو ميگي بره براي نسل بعد و با كيفيت خيلي بالاتر كه بدون شك برابر با صرف هزينه و زمان بيشتر هست اينكارو بكنه؟

من يه نفر كه ديگه بيخيال FFVII Remake شدم. اصلا ديگه برام معني نداره.

البته شهاب اين حرفي كه ميزني تا حدودي درسته. يعني SE توي جمع كردن FF هاي 1 تا 9 روي شبكه PSN خيلي خوب عمل كرده و در مجموع روي كنسول هاي دستي مختلف هم بازسازي و يا پورت خوبي از FF هاي كلسيك داشته اما اينجا صحبت من از FF Collection هست. نكته مهم اين هست كه اين كالكشن در درجه اول شامل نسخه HD عناوين PS2 ميشه و در درجه بعدي هميشه تحت هر شرايطي يك كالكشن كه همه بازيهارو كنار هم بياره و به مخاطبين اين حس رو بده كه همه عناوين محبوبش رو در يك پكيج مستقل با هم داره خيلي خوب و وسوسه انگيزه!

نکنه توهم زدی با فاینال مقایسه اش می کنی که میگی آشغاله تو سبک و نوع خودش اونم برای یه کنسول دستی خیلی هم توپ بود

3rd Birthday اصلا ربطي به FF نداره كه بخوام با ان مقايسش كنم. اگه بخوام با سري اصليش مقايسش كنم كه بايد بهش منفي نمره بدم كه البته اين مقايسه غلط هست چون خود بازي هم ادعا نداره كه ادامه سري اصلي هست و حتي اسم PE رو هم ازش برداشته اما اين بازي در يك نگاه كلي و مستقلانه آشغال مطلق هست. اساسا يك بازي بي سر و نه از آب در امده.

درود بر اين سطح توهم!:d همين الان SE حاضر نيست هزينه كنه و ان همه لوكيشن FFVII رو به صورت HD بازسازي كنه و ميگه هم هزينه و هم زمان زيادي رو ميطلبه. بعد تو ميگي بره براي نسل بعد و با كيفيت خيلي بالاتر كه بدون شك برابر با صرف هزينه و زمان بيشتر هست اينكارو بكنه؟
بحث هزینه و اینا مطرح نیست. SE خوب میدونه که این بازی پرفروش ترین FF خواهد بود و وقتی برای 14 خرج میکنه خرج کردم واسه این کار بدی نکرده :دی! الان مسلما بحث هزینه مطرح نیست... بحث سر چیزای دیگس...

وقتي خود كيتاسه ميگه ما FFXIII رو كه خطي بود HD ساختيم 6 سال طول كشيد، FFVII رو با ان سطح گرافيكي بسازيم بيشتر طول ميكشه و هزينه بر هست و ما پول نداريم دقيقا يعني همين بحث هست!:d

وقتي خود كيتاسه ميگه ما FFXIII رو كه خطي بود HD ساختيم 6 سال طول كشيد، FFVII رو با ان سطح گرافيكي بسازيم بيشتر طول ميكشه و هزينه بر هست و ما پول نداريم دقيقا يعني همين بحث هست!:d
XIII یه عنوان جدید بودش. VII همه چیش آمادس جز مسائل تکنیکیش! خوده XIII وقت زیادی صرف داستان و مسائل غیرتکنیکی بازی کردند! توی 2 سال میشه تمام گرافیک و ایناش رو جمع کرد :دی!

• Like
اوووووووووووفف:x:x
من عاشق متال گیرم بخاطر اینم که شده باید بخرم ps3 رو چون رو pspـش رو بازی کردم خیلی خفن بود تنها عیبش کنترل سختش بود! ولی متال گیر 3 و 1 در من تحول ایجاد کردن:دی من دیوونه ین سری بخصوص اسنیک و آتیکان(یادش بخیر:دی)هستم نمیتونم صبر کنم برا انتشار بازی:دی تا بیاد میرم ps3 و بازی رو میخرم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or