سلام خدمت دوستان عزيز به خصوص حميد جان كه تاپيكش رو تا اينجا (صفحه 33) اورده:
نمي گم ايده تاپيك از كجا اومده ولي براي حميد جان (و همه ي دوستان) آرزوي موفقيت مي كنم.
اينم يه كار نسبتا قديمي از بنده حقير كه به غير از عكس روي جلد كتاب و اين آقا غوله بقيه كاراش (از قبيل كتاب 3D ، ساخت كتاب و استفاده از وكتور ها و...) از خودم هست.
و اما برسیم به بخش قوانین تاپیک!!
قوانین مهم:(از قوانین ناراحت نشوید , به خدا اینها فقط برای ایجاد نظم در اپیک است)
*کاربرها نمیتوانند عکس یا طرحی قرار دهند!فقط با مشورت و تایید صلاحیت من و همکارانم امکانپذیر خواهد بود.در صورتی که بدون مشورت این کار را انجام دهید پست شما پاک خواهد شد و در صورت تکرار با قرد خاطی برخورد خواهد شد.
.
.
base بیشتر کارها بر پایه مانیتورهای واید (wide) با رزولوشن 1650x1050 و مانیتورهای مربعی با رزولوشن 1280x1024 است.
حميد جان لطف دارن خدمت ما...محمد جان مشکلی نیست!!
با من هماهنگ نشد ولی داش امین(aminatm) استاد من هستن!!!!:confused:
من چاکرش هم هستم....
از امین هم ممنونم که طرحش رو اینجا واسه ما هم گذاشت!!!
راستی داش امین همون طور که محمد گفت این دو قاونو رو رعیات نکردی که اولی رفع شد ولی دومی رو میبایست رعایت کنی!!!
ممنون...
حميد جان لطف دارن خدمت ما...
ببخشيد بابت اجازه (خب قانون تاپيك رو هر كي اجرا نكنه ، اعدام بايد گردد!:cheesygri)
يه توضيح بابت قانون دوم بدم( اينجوري متوجه شدم كه قانون دوم مربوط به سايز عكس ها هست)
دو سايزي كه من گذاشتم 1600x1200 هست كه مربوط به مانيتور هاي معمولي (به قول دوستان مربعي) ميشه و 1920x1200 كه مربوط به مانيتور هاي عريض (وايد) هست. كه اين دو سايز يه درجه از سايز عكس هاي تاپيك بزرگتره و مشكلي از لحاظ فيت شدن رو مانيتور ها ندارن...
موفق باشيد
قابلی نداشتاز محمد هم بابت والپیپر جدیدش با موضوع assassin's creed2 نسخه پی سی که شده معزلی واسه تمام pcgamers.... نهایت تشکر رو دارم
wallpaper های قشنگی درست میکنید میشه یه 1920x1080 هم برای ما بذارید ؟؟
اینا همشون بد ست میشن